ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

آموزش پخت جواهر پلو با مرغ زعفرانی در خانه برای دو نفر

آموزش پخت جواهر پلو با مرغ زعفرانی در خانه برای دو نفر

مرصع پلو، شیرین پلو (Shirin Polo) یا جواهر پلو (به انگلیسی Persian Jeweled Rice ) از غذا های سنتی کشورمان می باشد البته جواهر پلو به نام های دیگری مانند هفت رنگ، آجیل پلو،رنگنیک پلو نیز معروف است. برای تهیه جواهر پلو شما به فیله مرغ، دانه انار ، خلال بادام ، خلال پسته زرشک و زعفران احتیاج دارید و بقیه مواد لازم، تفریباً در اکثر خانه ها پیدا می شود.

مواد لازم برای تهیه جواهر پلو با مرغ زعفرانی

فیله مرغ : ۵۰۰ گرم
کشمش : ۴ قاشق غذاخوری
هویج : ۲ عدد
برنج : ۴ پیمانه
پیاز : ۲ عدد متوسط
زرشک : ۴ قاشق غذاخوری
گلاب : ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم شده : نصف لیوان
آبلیموی تازه : ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر : در صورت تمایل به اندازه دلخواه
روغن و کره : به میزان لازم
نمک و فلفل : به میزان لازم
دانه انار ، خلال بادام ، خلال پسته ، خلال پوست پرتقال شیرین شده ، برگ گل محمد : به دلخواه و بسته به سلیقه شما
Shirin Polo

طرز تهیه

ابتدا
مرغ را به قطعات متوسط خرد کرده یا بصورت نواری برش بزنید و بعد از شستن با حوله کاغذی خشک کنید و درون کاسه مناسبی بریزید و روی آن کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، آبلیمو ، سه قاشق غذاخوری زعفران دم شده و کمی پودر سیر اضافه کنید، توجه کنید مقداری زعفران را گوشه قابلمه روی برنج ریخته تا مقداری از برنج زعفرانی شود .ترکیب به دست آمده را هم بزنید تا همه جای مرغ با مواد آغشته شود و سپس سطح آن را با سلفون بپوشانید اجازه بدهید تا چند ساعت در این حالت باقی بماند و تمامی طعم ها و مزه ها جذب مرغ شود .
مرحله 2
برنج را بشویید و با اضافه کردن کمی آب و نمک بگذارید تا خیس بخورد .
سوم
برنج را به هر روشی که مایل هستید بپزید و اجازه دهید تا بر روی حرارت ملایم کاملا دم بکشد .
چهارم
پیاز را به شکل خلال های نازک برش بزنید، مقدار مناسبی روغن درون ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن پیاز را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید تا طلایی شود.
پنجم
مقداری کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده و فیله های مرغ را درون روغن ریخته و اجازه میدهیم کاملا پخته و دوطرفش سرخ بشود.
ششم
هویج را بصورت رشته های نازک برش داده و با مقداری کره تفت میدهیم تا نرم بشود و گلاب را اضافه میکنیم تا به خورد هویج برود.
هفتم
خلال بادام ، خلال پسته ، خلال پوست پرتقال شیرین شده، کشمش و زرشک را هر کدام جدا و به ترتیب با استفاده از کره تفت بدهید.
مرحله آخر
در ظرف پذیرایی ابتدا برنج کشیده و سپس روی آن را با مرغ و سایر مواد به سلیقه خودتان تزئین کنید.
Ingredients

2 cups basmati rice
2 pinches saffron steeped in 2 tablespoons of hot water
1 orange
⅓ cup sugar plus 1 tablespoon
2 carrots ⅓ cup, julienne
½ cup oil 3 tablespoons for the onion, 3 tablespoons for the rice, 1 tablespoon for the dried fruit
1 onion cut in half and thinly sliced
⅓ cup golden raisins washed in cold water and drained
⅓ cup barberries* washed in cold water and drained
⅓ cup currants
⅓ cup pistachios
⅓ cup almonds** slivered
1.5 teaspoon Persian 7 spice or ¼ cardamom ½ cumin ¼ rose petals ¼ cinnamon ¼ black pepper

Instructions

Soak the almonds and pistachios for 10 minutes. Drain and set aside. Peel the almonds if using whole almonds before slicing.

Next, heat 3 tablespoons of oil over medium heat. Add in the onion and cook until it is light golden brown in color, rather than just lightly cooked. This can take up to 20 minutes. Remove from the heat and set the onion aside.

Heat 2 tablespoons of oil over medium to medium-low heat. Add the barberries, currants, and golden raisins. Cook for 2 mins, add 1 teaspoon of sugar, and continue cooking for 1-2 minutes until soft and plump. Remove from heat and add to the bowl of onions.

Remove the white part of the orange peel and julienne or thinly slice the orange peels. Add them to a saucepan with water, bring to boil, boil for 2 minutes, drain, add more water, bring to boil, etc 3 more times. This removes the bitterness of the peel.

Add the drained orange peel, carrots, 1 cup of water, and ⅓ cup of sugar in a saucepan. Bring to a boil, lower to a simmer and simmer for 15 minutes. Drain and add to the bowl with the onions and dried fruit.

Bring about ⅔ a pot water of water to boil. Add 3 tablespoon salt. In the meantime, wash rice 3 times with lukewarm water. Add the rice to the boiling water and gently stir. Bring it back to a boil, then remove the lid to keep from overflowing. When al dente, strain. Do not overcook! If salty, rinse with cold water. Shake colander to remove as much water as possible.

Add 3 tablespoon of oil to the rice pot and add half of your rice. Gently mix and fluff with a fork. Then add in half of the other ingredients and half of the spices. I don"t usually mix the second half. Pour the ground and steeped saffron over rice. Cover and cook over low heat for about 30 minutes***.
Serve and enjoy... Noush-e-jan!
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)
مقایسه گلکسی A55 با ردمی نوت 13 پرو پلاس (شیائومی بخریم یا سامسونگ؟)
قیمت مرسدس در دبی (لیست ارزانترین بنزهای دبی را ببینید!)
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه در اردیبهشت (روند کاهش قیمت‌ها در پیش است!)
آخرین قیمت آیفون ۱۳ (جدول قیمت گوشی سامسونگ و اپل)

ثبت نظر شما