آموزش پخت باقالی پلو با ماهی و سالاد فصل | طرز تهیه باقالی پلو با ماهی و سالاد فصل
آموزش پخت (دستور پخت) باقالی پلو با ماهی و سالاد فصل برای 2 نفر :مواد لازم
1 عدد ماهی قزل آلا
2 پیمانه برنج
1 پیمانه باقالی
1 پیمانه شوید خشک
1 عدد پیاز
آب لیمو به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
نصف پیمانه آرد
پودر سوخاری به مقدار لازم
1 عدد تخم مرغ
#1
طرز تهیه
ابتدا ماهی را از شب قبل در پیاز و آبلیمو و زعفران نمک و فلفل میخوابانیم تا مزه دار شود و بودی آنگرفته شود
برنج را که خواستیم آبکش کنیم باقالی ها را در آخر اضافه میکنیم و ۵ دقیقه زمان میدهیم بعد آبکش میکنیم (چون من یاقالی هامو نیم پز میزارمتو فریزر ۵ دقیقه کافیه اما اگه شما خام میزارین زمان بیشتری لازمه)و سپس در کف قابلمه مقداری روغن ریخته و هر چیزی که برای ته دیگه استفاده میکنید را میگذاریم من نان لواش میزارم و سپس یک لایه برنج و مقدار شوید و یه لایه برنج و شوید میریزم و دممیذاری ۴۵ دقیقه زمان برای دمکشیدن برنج کافیست
#2
ماهی را از مواد خارج کرده و ابتدا در آرد سپس در تخم مرغ و در آخر به پودر سوخاری آغشته کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم و به همراه باقالی پلو سرو میکنیم نوش جان
تهیه شده توسط : Noshafarin