آموزش پخت باقالا پلو با ماهی | طرز تهیه باقالی پلو | دستور پخت باقالا پلو با ماهی
آموزش پخت باقالا پلو با ماهی | طرز تهیه باقالی پلو | دستور پخت باقالا پلو با ماهی برای 4 نفر :مواد لازم
1 استکان باقلا
2 پیمانه برنج
2 غ ق شوید تازه
به مقدار لازم نمک و زعفران و روغن
2 تیکه ماهی قزل آلا
پودر سیر و فلفل
#1
طرز تهیه
باقالی پلو : برنج را نیم ساعت قبل خیس کردم.نمک و روغن(من کره میریزم) و باقالی و شوید رو داخل برنج ریخته وبعد از کشیده شدن آب برنج، آن را دم میکنیم.
سپس ماهی ها چند بار پشت و رو کرده و سرخ کردم.
#2
ماهی : ماهی ها را درون ماهیتابه با روغن سرخ کردم. (شعله باید کم باشد)
وقتی ماهی ها نیمه سرخ شدند پوست آنها را جدا کرده و فلفل و نمک و زعفران و کمی پودر سیر اضافه کردم.
وقتی ماهی ها نیمه سرخ شدند پوست آنها را جدا کرده و فلفل و نمک و زعفران و کمی پودر سیر اضافه کردم.