آموزش پخت بولانی سیب زمینی افغانی | طرز تهیه بولانی | دستور پخت برای 4 نفر
بولانی نوعی نان مسطح است که درون آن با سبزیجاتی چون سیبزمینی، ترهفرنگی، تره، عدس یا کدو حلوایی پر شده و به صورت پخته شده یا سرخکرده خورده میشود.مواد لازم
2 پیمانه آرد
1 قاشق چای خوری نمک
2 قاشق غذاخوری روغن مایع
آب گرم به میزان لازم
مواد میانی
تره و پیازچه خرد شده نصف پیمانه
سیب زمینی پخته شده 2 عدد
2 حبه سیر له شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
1 قاشق غذاخوری پودر پاپریکا
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
#1
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینی ها رو گذاشتم بپزه تو این فاصله رفتم خمیر بولانی رو درست کنم... آرد و نمک رو با هم مخلوط کردم بعد روغن رو بهش اضافه کردم مخلوط کردم تا حالت خرده نون پیدا کنه بعد آب گرم رو کم کم اضافه کردم و مخلوط کردم تا خمیری یکدست بشه بعد از نیم ساعت استراحت خمیر رو به چند قسمت مساوی تقسیم کردم
#2
بعد سیب زمینی ها ی آبپز رو له کردم و ادویه وسبزیجات رو بهش اضافه کردم و خوب مخلوط کردم مقداری از خمیر رو پهن کردم بعد از مواد میانی مقداری روی خمیر گذاشتم و خمیر رو بستم به همين منوال ادامه دادم تا خمیر و مواد میانی تمام شد بعد داخل روغن داغ سرخ کردم جاتون سبز مهربونا انشالله درست کنید و لذت ببرید خوشمزس خصوصا واسه بچه ها (تهیه شده توسط : e.l.h.a.m.v.a.f.a.d.a.r)
Bolani (Persian: بولانی), or Perakai (Pashto: پيراک), Piraki (Persian: پُرکی), is a flat-bread from Afghanistan, baked or fried with a vegetable filling. It has a thin crust and can be stuffed with a variety of ingredients, such as potatoes, lentils, pumpkin, chives, or leeks. It can be served with plain yogurt or mint yogurt.
Bolani is made for special occasions like birthday parties, engagement parties or holidays.
In America, the Bolani is the quintessential food item at any Kabob House. The variations are endless. Toppings typically include chives, potato, lentils, leeks and other vegetables. However, it is not limited to traditional toppings; items such as falafel, gyro meat, carne asada and bacon and all fair game. The dough is only limited to the imagination. While white flour is common, many enthusiasts prefer whole wheat or rye.
Bolani is made for special occasions like birthday parties, engagement parties or holidays.
In America, the Bolani is the quintessential food item at any Kabob House. The variations are endless. Toppings typically include chives, potato, lentils, leeks and other vegetables. However, it is not limited to traditional toppings; items such as falafel, gyro meat, carne asada and bacon and all fair game. The dough is only limited to the imagination. While white flour is common, many enthusiasts prefer whole wheat or rye.