آموزش پخت کلوچه کنجدی با مغز بادام | طرز تهیه کلوچه کنجدی با مغز بادام | دستور پخت برای 8 نفر
طرز تهیه کلوچه کنجدی با مغز بادام ساده و سریع :کلوچه ای نرم و خوشمزه بدون نیاز به روغن جامد یا روغن قنادی که نیاز به ترازو هم نداره.فقط همه مواد رو نیم ساعت قبل از شروع کار در دمای محیط بزارید.
مدت زمان تهیه : 20 دقیقه
تهیه شده توسط : سحر سهیلی
تهیه شده توسط : سحر سهیلی
مواد لازم
3 پیمانه آرد قنادی
3/4 پیمانه پودر قند یا پودر شکر الک شده
2 عدد تخم مرغ
3/4 پیمانه روغن مایع
3 ق غ ماست شیرین
1 ق غ بکینگ پودر
1/8 ق چ نمک
وانیل نصف ق چ
1/4 ق چ پودر هل
کنجد حدودا نصف لیوان
#1
طرز تهیه
همه مواد را آماده کنار دستمان میگذاریم.آرد،نمک و پودر هل را با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم.
مراحل دستور کلوچه کنجدی عکس 1
ماست و بکینگ پودر را در ظرف مناسبی مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
مراحل دستور کلوچه کنجدی عکس 2
تخم مرغها ، پودر قند(اگر نداشتید شکر را آسیاب و بعد الک کنید)و وانیل را ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کرمی رنگ و کشدار شود.
بعد روغن مایع را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه در حد مخلوط شدن فقط هم میزنیم.سپس مخلوط ماست و بکینگ پودر که کف کرده را اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
مخلوط آرد الک شده را در سه مرحله افزوده و با لیسک مخلوط میکنیم.خمیر نهایی کلوچه غلیظ و کشدار هست و بافتی تقریبا شبیه حلوا دارد.
خمیر را در ظرفی دردار به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فریزر گذاشته تا چسبندگی خمیر کم شود و قابل فرم دادن با دست شود.بعد از بیرون آوردن از فریزر دستتان را کمی چرب کنید و هر بار به اندازه یک گردو یا یک ق غ از خمیر بردارید و در دست گرد کنید و در کنجد بغلطانید.خمیرهای کلوچه را در سینی فر با فاصله قرار دهید.(نیاز به کاغذ روغنی و چرب کردن ندارد)چون کلوچه ها پف میکنند حتما از هم فاصله داشته باشند.و خمیر را همان طور گرد کرده بگذارید صافش نکنید چون خودش در حین پخت کمی پهن میشود.
سینی حاوی خمیر کلوچه را در فر یک ربع از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بگذارید به مدت ۲۰ تا نهایتا ۲۵ دقیقه بپزند.بعد ۲۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید اگر تمیز بیرون آمد فر را خاموش کنید.برای خودم همان بعد ۲۰ دقیقه پخته بودند.
کلوچه ها بعد از پخت نرم هستند وقتی از فر بیرون آوردید کلوچه خودش را میگیرد.بنابراین بعد از پخت کمی فرصت دهید بعد از سینی بردارید.زیاد از حد هم در فر نمانند چون خشک و سفت میشوند زیرشان کمی طلایی شود کافیست.