ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

آموزش پخت کلوچه کنجدی با مغز بادام | طرز تهیه کلوچه کنجدی با مغز بادام | دستور پخت برای 8 نفر

آموزش پخت کلوچه کنجدی با مغز بادام | طرز تهیه کلوچه کنجدی با مغز بادام | دستور پخت برای 8 نفر

طرز تهیه کلوچه کنجدی با مغز بادام ساده و سریع :
کلوچه ای نرم و خوشمزه بدون نیاز به روغن جامد یا روغن قنادی که نیاز به ترازو هم نداره.فقط همه مواد رو نیم ساعت قبل از شروع کار در دمای محیط بزارید.
مدت زمان تهیه : 20 دقیقه
تهیه شده توسط : سحر سهیلی

مواد لازم


3 پیمانه آرد قنادی
3/4 پیمانه پودر قند یا پودر شکر الک شده
2 عدد تخم مرغ
3/4 پیمانه روغن مایع
3 ق غ ماست شیرین
1 ق غ بکینگ پودر
1/8 ق چ نمک
وانیل نصف ق چ
1/4 ق چ پودر هل
کنجد حدودا نصف لیوان
#1

طرز تهیه


همه مواد را آماده کنار دستمان میگذاریم.آرد،نمک و پودر هل را با هم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم.

مراحل دستور کلوچه کنجدی عکس 1
ماست و بکینگ پودر را در ظرف مناسبی مخلوط کرده و کنار میگذاریم.

مراحل دستور کلوچه کنجدی عکس 2
تخم مرغها ، پودر قند(اگر نداشتید شکر را آسیاب و بعد الک کنید)و وانیل را ۵ دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کرمی رنگ و کشدار شود.

بعد روغن مایع را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه در حد مخلوط شدن فقط هم میزنیم.سپس مخلوط ماست و بکینگ پودر که کف کرده را اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه در حد مخلوط شدن هم میزنیم.

مخلوط آرد الک شده را در سه مرحله افزوده و با لیسک مخلوط میکنیم.خمیر نهایی کلوچه غلیظ و کشدار هست و بافتی تقریبا شبیه حلوا دارد.

خمیر را در ظرفی دردار به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فریزر گذاشته تا چسبندگی خمیر کم شود و قابل فرم دادن با دست شود.بعد از بیرون آوردن از فریزر دستتان را کمی چرب کنید و هر بار به اندازه یک گردو یا یک ق غ از خمیر بردارید و در دست گرد کنید و در کنجد بغلطانید.خمیرهای کلوچه را در سینی فر با فاصله قرار دهید.(نیاز به کاغذ روغنی و چرب کردن ندارد)چون کلوچه ها پف میکنند حتما از هم فاصله داشته باشند.و خمیر را همان طور گرد کرده بگذارید صافش نکنید چون خودش در حین پخت کمی پهن میشود.

سینی حاوی خمیر کلوچه را در فر یک ربع از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ بگذارید به مدت ۲۰ تا نهایتا ۲۵ دقیقه بپزند.بعد ۲۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید اگر تمیز بیرون آمد فر را خاموش کنید.برای خودم همان بعد ۲۰ دقیقه پخته بودند.

کلوچه ها بعد از پخت نرم هستند وقتی از فر بیرون آوردید کلوچه خودش را میگیرد.بنابراین بعد از پخت کمی فرصت دهید بعد از سینی بردارید.زیاد از حد هم در فر نمانند چون خشک و سفت میشوند زیرشان کمی طلایی شود کافیست.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
پیش بینی قیمت شیبا اینو در بازار ارز (ارزش خرید دارد؟)
بهترین وام سال جدید (معرفی وام‌های مختلف بانک‌ها)
میم کوین‌ها و سود میلیون دلاری در چند هفته!
قیمت جدید آپارتمان در چیتگر (لیست قیمت بهار امسال)
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)
مقایسه گلکسی A55 با ردمی نوت 13 پرو پلاس (شیائومی بخریم یا سامسونگ؟)
قیمت مرسدس در دبی (لیست ارزانترین بنزهای دبی را ببینید!)

ثبت نظر شما