ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×

مقایسه اسپرسو ساز سیج مدل SES875UK با اسپرسو ساز دلونگی مدل ECAM 22.360 کدوم محصول رو بخریم؟

مقایسه‌ها نظرات
ابعاد 310x330x410 میلی متر 430x240x350 میلی متر
وزن 10.5 کیلوگرم 9 کیلوگرم
نوع اسپرسو ساز - فول اتوماتیک
جنس بدنه - استیل ضد زنگ
سیستم کاپوچینو ساز دارد -
حالت آماده به کار دارد -
فیلتر آب دارد -
نشان گر سطح آب دارد -
قابلیت تولید کف شیر دارد -
تنظیم میزان غلظت قهوه دارد -
توان 1850 وات 1450 وات
قابلیت استفاده از دانه قهوه , پودر قهوه دانه قهوه , پودر قهوه
فشار بخار 15 بار 15 بار
نازل بخار - -
قابلیت تنظیم میزان بخار - -
تمپر قهوه - -
ظرفیت مخزن 2 لیتر 2 لیتر
مخزن شیر - -
تعداد نازل قهوه 2 عدد 2 عدد
سینی چکه گیر دارد -
نوشیدنی‌های قابل تهیه اسپرسو , کافه لاته , کاپوچینو , امریکانو , فلت وایت آب جوش , اسپرسو , کافه لاته , کاپوچینو , ماکیاتو , ریسترتو , لانگو , شیر گرم , فلت وایت
سیستم گرم کردن فنجان دارد -
قابلیت برنامه‌ریزی دارد دارد
طول سیم - متر 1 متر
سایر مشخصات - سیستم جدید لاته کرما منوی چند حالته تهیه شیر آسیاب 13 حالته
اقلام همراه پارچ 480 ميلي ليتري دماسنج دار -
پهنا - میلی متر - میلی متر
عمق - میلی متر - میلی متر
ارتفاع - میلی متر - میلی متر
طول - میلی متر - میلی متر
حجم مخزن پودر قهوه - میلی متر - میلی متر
حجم مخزن آب - لیتر 2 لیتر
مشخصات فنی اسپرسو ساز - -
سیستم خاموشی خودکار دارد دارد
حداکثر ارتفاع مجاز لیوان - سانتی متر 14 سانتی متر
امکان تنظیم فاصله لیوان و نازل - دارد
سیستم شستشوی خودکار - دارد
آسیاب قهوه - -
صفحه نمایش - معمولی
حجم مخزن دانه قهوه - گرم 250 گرم
EN - -
مقایسه قیمتمحصول گرانترمحصول ارزانتر
قیمت بنز جی کلاس در دبی (جدیدترین لیست قیمت 2024 به تومان)
آخرین قیمت آپارتمان در کرج (قیمت در عظیمیه، گوهردشت و فردیس)
قیمت خودروهای داخلی قیمت سکه و دلار
لیست مقایسه‌های بیشتر (مقایسه اسپرسو ساز سیج مدل SES875UK با دیگر محصولات) ...
لیست مقایسه‌های اسپرسو ساز سیج مدل SES875UK در گوگل
لیست مقایسه‌های اسپرسو ساز دلونگی مدل ECAM 22.360 در گوگل
نظر و تجربه خرید شما؟

کدام محصول را برای خرید ترجیح می دهید؟ اسپرسو ساز سیج مدل SES875UK بهتر است یا اسپرسو ساز دلونگی مدل ECAM 22.360، کدام محصول ارزش خرید دارد؟

نظر شما در مورد این دو محصول؟ :

ارسال