ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

با همسر عصبانیم چه رفتاری داشته باشم

با همسر عصبانیم چه رفتاری داشته باشمتا به حال برای شما پیش آمده است که از عصبانیت و عکس‌العمل‌های همسرتان تعجب کنید؟ با اینکه فکر می‌کنید او را خوب می‌شناسید اما این عکس‌العمل و این میزان عصبانیت را از او انتظار نداشته‌اید، و نمی‌دانید که چطور در این مواقع رفتار کنید تا به رابطه و زندگی شخصیتان آسیب نزند. عصبانیت به هر دلیلی که ایجاد شود قدرت فکر کردن را از انسان می‌گیرد و اگر بتوان آن شرایط تنش‌زا را کنترل کرد نه تنها هیچ آسیبی به رابطه عاشقانه شما نمی‌زند بلکه همسر شما خیلی بیشتر عاشق و دلباخته شما می‌شود. در این مطلب نکاتی را ذکر می‌کنیم که اگر آنها را رعایت کنید به خوبی می‌توانید شرایط سخت عصبانیت و ناراحتی همسرتان را آرام کنید و هم به او و هم خودتان کمک کنید تا هرچه زودتر به احساس خوب آرامش دست یابید. شما تنها کسی باشید که در این لحظه او احتیاج دارد و به هیچ وجه از ناراحتی و عصبانیت او ناراحت و عصبانی نشوید تا بتوانید شرایط را کنترل کنید. به این نکات توجه کنید و به آنها عمل کنید.

قدم اول: فقط به فریادهایش گوش کنید.
به داد و فریادهایش بدون اینکه حرفش را قطع کنید گوش کنید. حتی سعی نکنید بخواهید با حرف آرامش کنید بگذارید تا می‌تواند حرف بزند و عصبانیت و ناراحتی‌اش را بیرون بریزد. در مرحله اول تنها و تنها با یک چهره آرام به او گوش کنید.اصلا سعی نکنید هنگام حرف زدنها ویا فریاد زدنهایش با قطع کردن حرفش و یا دلیل آوردن‌های مختلف او را آرام کنید. در این مرحله تنها چیزی که احتیاج دارید این که به هیچ وجه شما حرف نزنید. ذهنتان را متمرکز هدفتان کنید سعی کنید به جای حرف زدن به سوء تفاهم‌ها فکر کنید که چطور آنها را برطرف کنید. بگذارید تا تمام حرفهایش را بزند باز هم تاکید می کنم به هیچ وجه حرفش را قطع نکنید حتی اگر سعی داشته باشد با فریادهایش شما را عصبانی کند.

قدم دوم: از او کمی فاصله بگیرید و به او فضا بدهید.
اگر خیلی عصبانی است سعی نکنید با بغل گرفتن و یا لمس کردن او در این مرحله او را آرام کنید. کمی از او فاصله بگیرید و به او فضا و زمان بیشتری برای تخلیه خودش بدهید. سعی نکنید خیلی زود فضا را نرمال کنید زود تسلیم نشوید و خیلی بیش‌ از اندازه به او توجه نکنید. نباید به همسرتان عادت دهید که اگر داد و فریاد کند و زود قهر کند به خواسته‌اش می‌رسد. بگذارید تا از عصبانیت خودش خسته شود اصلا لازم نیست با سکوتتان حق را به او بدهید تنها بگذارید از این زمان و فضایی که به او داده‌اید استفاده کند و خودش خود‌به‌خود آرام می‌شود. صبر کنید تا خودش از شما بخواهد تا حرف بزنید.

قدم سوم: بی‌طرف باشید و جوری رفتار کنید که فکر کند با او موافقید.
وقتی همسرتان آرام‌تر شد هنوز هم احتمال دوباره عصبانی شدن دارد پس طوری وانمود کنید که با حرفهای او موافقید لازم نیست دقیقا این جمله ” من با تو موافقم” یا ” تو درست می‌گویی” را به زبان بیاورید تنها رفتارتان را طوری نشان دهید که فکر کند شما موافقید.یادتان باشد مدام عذرخواهی نکنید. اگر در آن لحظه نمی‌توانید حرفی بزنید به او بگویید که احتیاج به زمان دارید تا فکر کنید و نمی‌خواهید بدون فکر کردن حرفی زده‌باشید تا خودتان و او را ناراحت‌تر کنید. نشان دادن تفاوت نظر انسان ها را از هم دور می‌کند و تفاهم آنها را به هم نزدیک می‌کند پس تا می‌توانید نظرتان را به یکدیگر نزدیک کنید. برای مثال اگر همسرتان می‌گوید که شما بسیار خودخواهانه رفتار کرده‌اید و تنها به خودتان فکر می‌کنید. می‌توانید بدون اینکه جمله معذرت می‌خواهم و یا برعکس آن اینکه تو اشتباه می‌کنی را بیان کنید اوضاع را به نفغ خود تمام کنید. تنها با گفتن این جمله که” شاید بعضی وقتها اینطوری بوده باشد” و یا “اگر من هم جای تو بودم ممکن بود همین فکر را بکنم” تفاهم و توافق را به طور ضمنی نشان دهید که نه احتیاجی به عذرخواهی باشد و نه دفاع بیش از حد از خود که تشنج را بیشتر می‌کند.

قدم چهارم: صحبت کردن درباره ماجرا را به زمان دیگری موکول کنید.
وقتی شما آرام باشید و او عصبانی بهترین کار این است که او راآرام کنید. اگر دیدید به این راحتی‌ها مشکل حل نمی‌شود کافیست بگویید” این موضوع مسئله مهمی است و نمی‌خواهم با عصبانیت به موضوع بپردازم،هر دو ما احتیاج داریم که در آرامش راجع به این موضوع حرف بزنیم” به او بگویید که می‌خواهید کمی قدم بزنید و یا به کاری سرتان را گرم کنید و از بخواهید که هر وقت حالش بهتر شد و توانست به حالت عادی برگردد با هم صحبت می‌کنید.

چه زمانی نمی‌شود این قدم‌های آرام کردن را انجام داد؟
گاهی اوقات اوضاع از آنچه که فکر می‌کنید خطرناک‌تر است. مثل اینکه ممکن است به شما آسیب برساند و یا وسیله خطرناکی در دستش داشته باشد. در این مواقع اگر دیدید خطر فیزیکی شما را تهدید می‌کنید تنها کاری که می‌توانید بکنید این است که خانه را ترک کنید و تا می‌توانید از او دور شوید.

امیدواریم این اتفاق هیچ وقت برای هیچ زوجی پیش نیاید اما در هنگام خشونت فیزیکی گاهی انسان‌ها غیر قابل کنترل می‌شوند. در امواقع دعوای زناشویی حتی اگر بتوانید با جملات آرام و حتی عاشقانه او را آرام کنید. بهتر است این کار را بکنید حتی اگر در آن لحظه واقعا این احساس را ندارید اما این به نفع هر دو شماست. شاید کمی محبت در میان دعوا و جنجال همه چیز را خیلی خوب تغییر دهید. مهمترین کاری که شما می‌کنید آرام کردن اوست چه با جملات عاشقانه چه با صبر و حوصله. قدرت خود را در صبر و سیاست خود نشان دهید نه در صدا و فریادهای خود.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.