ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی + آموزش پخت ویدیویی Danish pastry

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی + آموزش پخت ویدیویی Danish pastryشیرینی دانمارکی، نوعی شیرینی خشک که در تهیه آن از آرد سفید، شیر، شکر، تخم مرغ، کره یا مارگارین، مایه خمیر، وانیل و نمک استفاده می‌شود. پس از جنجال ناشی کاریکاتور محمد، پیامبر اسلام در روزنامه دانمارکی یولاندز پستن، یکی از اسرای سابق ایرانی جنگ ایران و عراق، در نامه‌ای خطاب به وزارت بازرگانی، خواستار تغییر نام «شیرینی دانمارکی» به «شیرینی گل‌محمدی» شد.

آموزش ویدیویی پخت شیرینی دانمارکی یا گل محمدی :
طرز تهیه شیرینی دانمارکی خانگی + آموزش پخت ویدیویی Danish pastry
طرز تهیه شیرینی دانمارکی. روش تهیه و آموزش مرحله به مرحله شیرینی دانمارکی یا گل محمدی

آموزش مرحله به مرحله شیرینی دانمارکی یا گل محمدی

مواد لازم تهیه شیرینی دانمارکی خانگی:

شیر سرد یک و ۳/۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
کره ۴۰۰ گرم
خمیرمایه یک قاشق سوپخوری
شکر ۵۵ گرم
نمک ۲/۱ قاشق چایخوری
کره ى آب شده یا روغن مایع ۱۰۰ گرم
آرد ۷۰۰ گرم

“طرز تهیه شیرینی دانمارکی” خانگی :

۱ اول آرد و خمیرمایه و نمک را باهم مخلوط میکنیم و کنار میزاریم.

۲ در ظرفی جداگانه شیر و تخم مرغ ها و شکر و روغن مایع را مخلوط میکنیم.

۳ بعد در وسط آردها یک گودی درست کرده و موادی که (روغن و تخم مرغ …) با هم مخلوط کردیم را وسط آردها میریزیم و هم میزنیم تا مواد خمیر شوند.

۴٫ خمیر را حدود ۵ تا۸ دقیقه خوب ورز میدیم (خمیر اولیه نسبتا سفت هست ) اگر زیاد سفت بود ۲ قاشق غذاخوری آب اضافه میکنیم و اگر شل بود به همین اندازه آرد اضافه میکنیم و خمیر را استراحت میدهیم تا حجمش ۲ برابر شود.

۵. در این فاصله ۴۰۰گرم کره را روى نایلون رنده کرده و یک نایلون دیگر هم روی آن مى اندازیم و وردنه میکشیم تا به شکل مربع در بیاید.

۶ خمیر که ورآمد روى سطح را آرد پاشی کرده و خمیر را روی سطح باز میکنیم از ۴ طرف (وسط خمیر باید برجسته تر باشد) کره ى سرد را وسط خمیر میزاریم و مثل بقچه خمیر را میبندیم (آرد اضافه را از روى خمیر پاک میکنیم) با وردنه به صورت ضربه اى روى خمیر میزنیم و بعد شروع به وردنه کشیدن میکنیم تا خمیر باز شود در حین کار زیر خمیر را چند دفعه آرد پاشی میکنیم تا کره بیرون نزند.

۷ چند دفعه خمیر را زیر و رو میکنیم تا از یک طرف به خمیر فشار نیاید.۲ سر خمیر را وسط میاریم و تا میکنیم و در نایلون ۲۰ دقیقه در یخجال میزاریم این مراحل را ۴ دفعه انجام میدهیم ،بعد از مرحله ى چهارم خمیر را پهن کرده و اطرافش را با چاقو میبریم .بعد خمیر را به صورت مربع یا مستطیل برش میزنیم و شکل میدهیم وسطشان هم کرم میزاریم (۲۰ دقیقه توى سینى استراحت میدهیم تا خمیر ۲ برابر شود) یک تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و روى شیرینى ها میکشیم کنجد میپاشیم و در طبقه ى وسط فر که از قبل گرم شده با حرارت ۱۹۰- و به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم.

بعد از پخت روى شیرینى ها شهد یا عسل رقیق شده میزنیم تا شیرینى ها براق شوند.

نکته: وردنه نباید از روى خمیر بایین بیاید چون لایه ها به هم می جسبند و خمیر از هم باز نمیشه.
منبع : کانال یوتیوب khoshmazeh247 - en.wikipedia.org/wiki/Danish_pastry - baelm.net
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.