ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

خطرات مصرف نان تست و سیب‌زمینی سرخ شده

خطرات مصرف نان تست و سیب‌زمینی سرخ شدهیک مطالعه علمی جدید نشان می دهد خوردن نان تست و سیب‌زمینی سرخ شده می‌تواند منجر به ابتلا به سرطان شود.

به گزارش هفته‌نامه تایمز، دانشمندان دریافته‌اند که در خوردنی‌های دارای نشاسته که به مدت طولانی در معرض حرارت آتش قرار می‌گیرند، نوعی ماده شیمیایی به نام "أكريلامايد" ساخته می‌شود. دانشمندان بر این باورند که این ماده می‌تواند سرطان‌زا باشد.

سازمان استاندارد غذایی بریتانیا بنا دارد با تشویق مردم پختن صحیح غذا، مقدار مواد شیمیایی موجود در خوراکی‌ها را کاهش دهد. به توصیه این سازمان باید قبل از قهوه‌ای شدن خوراکی‌ها به پختن و یا کباب کردن آنها پایان داد.

بنا به آمار سازمان استاندارد غذایی بریتانیا مقدار مواد شیمیایی موجود در غذاهای همه رده‌های سنی، بالا است. سالانه 900 میلیون وعده غذایی همراه با سیب‌زمینی سرخ کرده در بریتانیا مصرف می‌شود.

دانشمندان می‌گویند که اكريلامايد از طریق واکنش اسید آمینو و نوعی ماده قندی موجود در غذاها تولید می‌شود. این ماده در سیب‌زمینی، شلغم، هویج وجود دارد و اگر در نتیجه پخت زیاد به رنگ قهوه‌ای در آید، به اسید آمینو موجود در مواد غذایی واکنش شیمیایی نشان خواهد داد.

احتمال رخ دادن این واکنش شیمیایی در غذاهایی که در مایکروور پخته یا آب‌پز شوند، در مقایسه با آنها که تست یا کباب می‌شوند، کمتر است.

استیو وارنر، مدیر سازمان استاندارد غذایی بریتانیا می‌گوید: ما از مردم نمی‌خواهیم درباره آنچه می‌خورند نگران باشند، تنها از آنها می‌خواهیم زندگی‌شان را به روش مناسبی اداره کنند. همه آنچه برای کاهش مقدار مواد شیمایی در غذاهایتان انجام می‌دهید، ریسک مواجه شدن شما با خطرات را کاهش می‌دهد.

سیب‌زمینی سرخ کرده و کبابی از محبوب‌ترین خوراکی‌ها در بریتانیا است. نان تست نیز در همه جای جهان، از جمله ایران استفاده می‌شود.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.