ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

آموزش تهیه یک اسموتی خوب و عالی

آموزش تهیه یک اسموتی خوب و عالیترکیب طعم‌های مختلف و آفریدن یک لیوان پر از املاح و ویتامین و آنتی‌اکسیدان و پروتئین به آدم حس شعف می‌دهد! به خصوص که این کار خیلی ساده باشد و در عرض 10 دقیقه بتوانید یک نوشیدنی معجزه‌آسا درست کنید.

اسموتی چیست؟
یک نوشیدنی مخلوط شده و گاهی شیرین شده است که از میوه تازه ساخته می‌شود و در برخی موارد خاص شکلات یا کره بادام زمینی دارد. علاوه بر میوه بسیاری از اسموتی‌ها دارای یخ خرد شده، میوه یخ زده، عسل یا شربت و محتویات یخی هستند.

اسموتی‌ها علاوه بر مقوی بودنشان بسیار لذیذ هستند. تنوع در رنگ و طعم این نوشیدنی غوغا می‌کند. در ادامه فوت و فن درست کردن یک اسموتی خوشمزه شرح داده می‌شود.
روزنامه مجله نیازمندیهای فایندز

1-انتخاب میوه و البته سبزیجات:

رکن اساسی اسموتی میوه است. چه میوه‌ای؟ هر میوه‌ای که فکرش را بکنید. بهترین روش درست کردن اسموتی این است که از ترکیب حداقل دو میوه اسموتی را درست کنید. این میوه‌ها می‌توانند تازه و یا فریز شده باشند. خیلی خیلی بهتر این است که علاوه بر میوه، سبزیجات را نیز به اسموتی بیافزایید.

• مهم‌ترین میوه‌ها و سبزیجاتی که در اسموتی‌ها به کار می‌روند: موز، انواع توت‌ها (توت‌فرنگی، شاه‌توت، تمشک و ...)، سیب، گلابی، هلو، هندوانه، کیوی، آناناس، گیلاس، آلبالو، انبه، آواکادو، اسفناج، کلم، برگ تربچه، کرفس و ...



2-انتخاب یک بیس مناسب:

البته اضافه کردن این بیس‌ها بستگی به میوه‌هایی دارد که انتخاب کرده‌اید. هرچه میوه پرآب‌تر باشد، بیس کم‌تری باید به آن اضافه کنید.

• اسموتی یک بیس یا پایه هم احتیاج دارد که مهم‌ترین آنها عبارتند از: شیر (شیر معمولی، شیر سویا، شیر بادام، شیر نارگیل و ...)، آبمیوه‌های آماده، قهوه یا چای سرد، آب، سیروپ یا شربت‌های آماده و ...



3-اسموت کردن اسموتی:

انتخاب موادی که به اسموتی بافت خوبی داده و آن را مقوی‌تر و خامه‌ای‌تر کند مهم است.

• برای رقیق‌تر شدن و به اصطلاح اسموت‌تر شدن و نرم‌تر شدن نوشیدنی این مواد مهمند: کره گردویی، کره بادام زمینی، ماست، کفیر، پنیر، بستنی، خامه، یخ‌های قالبی، میوه نارگیل، جو پخته شده و ...



4- انتخاب طعم‌دهنده:

انتخاب یک طعم دهنده که جزو فوت و فن اسموتی‌هاست خیلی مهم است. باید حواستان باشد چه میوه‌ای با چه طعمی تکمیل می‌شود. برای شیرین‌تر شدن یا ترش‌تر شدن و حتی تلخ‌تر شدن اسموتی می‌توانید طعم‌دهنده مناسب را به اسموتی اضافه کنید.

• از مهم‌ترین طعم‌دهنده‌ها: شکر، وانیل، عسل، دارچین، انجیر، نعنا، ریحان، خرما، پسته، بادام، فندق، چلغوز، گردو، جعفری، گشنیز، هل، لیموترش، نارنج، زرشک، کشمش و ...



5-اضافه کردن مواد مقوی:

در آخر مواد انرژی‌زا و مقوی را هم چاشنی اسموتی خود کنید تا همه چیز کامل شود.

• بهترین مواد برای قدرتمندتر کردن طعم و انرژی: پودر پروتئین، روغن ماهی، انواع جوانه، گرد گل، پودر ویتامین، پودر کاکائو، پروبیوتیک، کنجد و ...


خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.