ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

گران قیمت ترین کتاب های جهان از 52 تا 120 میلیارد تومان

گران قیمت ترین کتاب های جهان از 52 تا 120 میلیارد تومانسالانه تعداد زیادی کتاب در تیراژ، ژانر و موضوعات مختلف توسط نویسندگانی از سراسر دنیا نوشته و منتشر میشه که شاید نشه رو خیلی از اونها ارزش مادی گذاشت و پولی که براساس قیمت جلد برای خرید اونا میپردازیم تنها بهای کاغذ و چاپ اون کتاب باشه.

نوشتن یه اثر میتونه باعث بشه زندگی نویسنده‌ی اون به شدت تحت تاثیر قرار بگیره و از خیلی چیزها بگذره یا خیلی موقعیت‌ها رو تجربه کنه که بتونه یه کتاب با ارزش رو بنویسه. بنابراین نمیشه گفت مجموع فروش هر کتابی بتونه ارزش واقعی تلاش اون نویسنده یا ارزش معنوی اون کتاب رو نشون بده. اگه به مطلب «پرفروش‌ترین کتاب‌های دنیا» که قبلا تو وبلاگ شیپور براتون منتشر کردیم سر بزنید میبینید که برخی از کتاب‌ها چقدر تو دنیا طرفدار دارن.

به عنوان مثلا نمیشه روی کتب مذهبی قیمتی گذاشت یا میزان فروش اونا رو مشخص کرد، ولی میخوایم امروز برای شما 5 کتاب گران قیمت جهان (که به تومان نیز تبدیل شده اند با احتساب هر دلار 3920 تومان آذر 95) رو معرفی کنیم لطفا با فایندز همراه باشید :گران قیمت ترین کتاب های حال حاضر جهان
5- کتاب ساعت های (یادداشت های) روچیلد / Rothschild Prayerbook or Rothschild Hours
نوشته شده : 1500 میلادی
تاریخ فروش : 1999
قیمت اصلی کتاب : 13.4 میلیون دلار (حدود 52 میلیارد و 500 میلیون تومان)
قیمت تخمین زده شده : 19.1 میلیون دلار
گران قیمت ترین کتاب های حال حاضر جهان
4- کتاب Bay Psalm
نوشته شده : قرن هفتم میلادی
تاریخ فروش : 2012
قیمت اصلی کتاب : 14.3 میلیون دلار (حدود 56 میلیارد و 52 میلیون تومان)
قیمت تخمین زده شده : 14.8 میلیون دلار

این کتاب اولین، کتاب چاپ شده در آمریکای شمالی ست، که در سال 1640 چاپ شد.
گران قیمت ترین کتاب های حال حاضر جهان
3- کتاب سنت کاثبرت گاسپل (St. Cuthbert Gospel)، قدیمی‌ترین کتاب اروپا
نوشته شده در : 1640 میلادی
تاریخ فروش : 2013
قیمت اصلی کتاب : 14.2 میلیون دلار (حدود 55 میلیارد و 600 میلیون تومان)
قیمت تخمین زده شده : 14.4 میلیون دلار

این کتاب سال 1104 در کلیسای جامع دورهام و زمانی کشف شد که تابوت سنت کاثبرت به خاطر در امان ماندن از حملات وایکینگ ها به محل امنی منتقل شد.
این کتاب از آن زمان تا چند سال پیش در تملک یک فرقه از مسیحیان بوده و در اختیار کتابخانه ملی انگلیس گذاشته شده بود.
گران قیمت ترین کتاب های حال حاضر جهان
2- منشور کبیر یا ماگنا کارتا
Magna Carta
نوشته شده در سال : 1297 میلادی
تاریخ فروش : 1994
قیمت اصلی : 21.3 میلیون دلار (حدود 83 میلیارد و 490 میلیون تومان)
قیمت تخمین زده شده : 24.3 میلیون دلار

منشور قانونی انگلیسی است که به طور رسمی در سال ۱۲۱۵ به تصویب رسید. این منشور به زبان لاتین نوشته شده و به نام لاتین آن شناخته می‌شود. ترجمه متداول مگنا کارتا، منشور کبیر است.

مگنا کارتا، جان، شاه انگلستان را موظف به پذیرفتن حقوق مشخصی برای مردان آزاد تحت حکومت اش، احترام به برخی رویه‌های قانونی مشخص، و پذیرفتن این موضوع که قدرت او توسط قانون محدود خواهد شد، می‌نمود. در این منشور، مقصود از "مردان آزاد"، اقلیتی از بارون‌ها و فئودال‌های سرزمین انگلستان بوده‌است؛ این درحالیست که مردم عادی، رعایا و سرف‌ها از حیطۀ حقوقی این منشور خارج‌بودند. تا قرن هجده میلادی در میان مورخان چنین تصور می‌شد که منظور از این حقوق، دفاع از آزادی‌های شخصی بوده‌است. بخشی ازین اسطوره‌سازی مرهون استفاده‌های سیاسی بود که مبارزان آزادی‌خواه قرن ۱۷ (انگلستان) و قرن ۱۸ (ایالات متحده) برای پیشبرد پیکار خود علیه پادشاهی انگلستان به‌این منشور ارجاع می‌داده‌اند. بااینحال مورخان عصر ویکتوریا انحصار حقوق منشور بزرگ به بارون‌ها را افشا کردند. علی‌رغم این مسئله، منشور همچنان وجه نمادین خود را حفظ کرده‌است و در فرهنگ اروپا-آمریکایی از آن به‌عنوان یکی از دستاوردهای تاریخی علیه استبداد پادشاهی یادمی‌شود.

این منشور در عین حال حقوقی برای افراد تحت فرمان شاه درنظر می‌گیرد و بعدها (؟) به طور تلویحی آزادیِ متهمی را که دلیلی برای اتهامش نیست، خواستار بوده‌است.

منشور کبیر به یکی از مهم‌ترین اسنادی بدل گشت که در یک روند تاریخی به ایجاد حکومت مشروطه در جوامع انگلیسی زبان امروزی بدل شد. گفته‌می‌شود که تدوین کامن لا در انگلستان و قانون اساسی ایالات متحده آمریکا از مگنا کارتا اثر پذیرفته‌اند.

در سال ۱۲۱۵ اشراف انگلستان که از پادشاه به خشم آمده بودند، جان پادشاه انگلستان را وادار ساختند تا منشور کبیر را در ۱۵ ژوئن ۱۲۱۵ امضا کند. در واقع جان پادشاه انگلستان از اشراف مالیات زیادی درخواست کرده بود و این فرمان بیان می‌کرد که حتی پادشاه نیز مشمول قانون شده و باید از آن اطاعت کند.

اصلی‌ترین دلیل تدوین این منشور، اختلاف بین «اینوسنت سوّم» Innocent III (یکی از پاپ‌های کلیسای کاتولیک رم)، و اشراف انگلستان، با پادشاه بر سر میزان و حد قدرت وی بود. منشور آزادی، پادشاه را وادار می‌ساخت به تشکیلات قانونی احترام بگذارد و قبول کند که قانون بر ارادهٔ شخصی او ارجحّیت دارد.

هدف اشراف انگلیس تحکیم حقوق رایج فئودالی بود و آن منشور هنوز به مثابه رشد جوانه دمکراسی و تکامل آن نبوده و رعایا "انسان آزاد" محسوب نمی‌شدند. در این منشور قید شده‌است: «... هیچ انسان آزاد [ منظور صرفاً اشراف فئودال است] نباید دستگیر، زندانی و یا از دارایی‌اش محروم و یا محکوم، تبعید و یا بهر صورتی بی خانمان شود... مگر به حکم قانون.»

این منشور البته درطی سالهای بعد چندین بار بازبینی و بازنویسی شد. برخی پادشاهان خصوصاً در هنگامۀ نیاز به مالیات بیشتر به‌آن وفادار بوده و برخی آن را نقض می‌کردند. با ضعیف شدن فئودال‌ها و قدرت گرفتن طبقۀ بورژوازی، این‌بار مطالبات این طبقه بود که ایشان را به محدودکردن قدرت پادشاه برانگیزاند. این مبارزات در نیمۀ قرن ۱۷ دنبال شد و تدوین اعلامیۀ حقوق مردم را در سال ۱۶۸۹ درپی داشت.
گران قیمت ترین کتاب های حال حاضر جهان
1- کتاب کدهای لیستر
Codex Leicester
نوشته شده در سال : حدود 1500 میلادی
تاریخ فروش : 2007
قیمت اصلی : 30.8 میلیون دلار (حدود 120 میلیارد و 700 میلیون تومان)
قیمت تخمین زده شده : 49.3 میلیون دلار
نویسنده : Leonardo da Vinci

اما به گران‌ قیمت‌ترین اثر دنیا میرسیم که با اختلاف قابل توجه و دو برابری نسبت به رتبه‌ی دوم در جایگاه اول قرار گرفته و گوی سبقت رو از کتاب انجیل‌های هنری و انجیل کاتبرت نیز ربوده. این اثر همون کتابیه که سال ۱۹۹۴ میلادی یکی از معروفترین و ثروتمندترین افراد جهان یعنی بیل گیتس به قیمت ۳۰٫۸ میلیون دلار خریده و چند روز پیش نیز گزارشی در همین زمینه منتشر شده بود. این کتاب رو خیلی‌ها میشناسن چون نویسنده‌‌ی اون لئوناردو داوینچی معروفه.

گفته شده در این اثر موارد زیر وجود داره و بیل گیتس از اونا برای اسکرین سیور و تصویر پس زمینه‌ی سیستم عامل ویندوز استفاده کرد:
طراحی برخی از لباس‌های مربوط به کارناوال‌ها و فستیوال‌ها و برخی از لباس‌های زرهی- ماشین آلات جنگی همچون طراحی یک تانک زره‌پوش، یک تیرانداز غول پیکر و دستگاه خوف‌انگیز که با حرکت خود پاهای سربازان را قطع می‌کند. البته هیچ‌یک از این وسائل در زمان لئوناردو ساخته نشد.

سدها و کانال‌ها آب، یک پل چوبی که قابلیت حمل داشت و می‌شد آن را از هم باز و دوباره سرهم کرد.

وسائلی که با بال‌هایی قابلیت پرواز داشتند مانند هلی‌کوپتر، چتر نجات و گلایدر. چتر نجات ابداع داوینچی، و اولین طرح دستگاه پرس کار داوینچی است و در قرن بیستم ساخته شد و کار کرد.

خط معکوس یکی دیگر از اختراعات داوینچی است. او برای این که کسی نتواند نوشته‌هایش را بخواند، نوعی خط را اختراع کرد که برعکس نوشته می‌شد و برای خواندن آن از آینه باید استفاده می‌شد. داوینچی می‌توانست به طور همزمان با یک دستش نقاشی بکشد و با دست دیگرش متن بنویسد.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.