ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

فیزیکدان ایرانی برنده جایزه 1 میلیون دلاری بنیاد Breakthrough شد

فیزیکدان ایرانی برنده جایزه 1 میلیون دلاری بنیاد Breakthrough شدبنیاد دست یابی به موفقیت (Breakthrough Foundation) جایزه یک میلیون دلاری خود در رشته فیزیک بنیادی را به دکتر کامران وفا فیزیکدان ایرانی آمریکایی و استاد دانشگاه هاروارد برای تحقیقات او در زمینه جاذبه کوآنتومی تقدیم کرد. مراسم اهدای این جایزه روز یکشنبه چهارم دسامبر 2016 برگزار شد.فیزیکدان ایرانی برنده جایزه 1 میلیون دلاری بنیاد Breakthrough شد
جایزه بنیاد Breakthrough در حالی به این استاد ایرانی-آمریکایی رشته فیزیک در دانشگاه هاروارد اهدا شده است که او برای تحقیقات برجسته اش در زمینه نظریه ریسمان در سال ۲۰۰۸ میلادی موفق به دریافت مدال دیراک شده بود.

کامران وفا در سال ۱۹۶۰ در تهران به دنیا آمده و تحصیلات ابتدایی خود را در دبیرستان البرز به پایان رسانده است. او در سال ۱۹۷۷ به ایالات متحده آمریکا مهاجرت نمود و مدرک کارشناسی خود را در فیزیک و ریاضی از دانشگاه ام ای تی بدست آورد.

کامران وفا در سال ۱۹۸۵ میلادی موفق به دریافت درجه دکتری خود با سرپرستی ادوارد ویتن از دانشگاه پرینستون شد. پس از آن وی عضو جونیور هاروارد شد و از سال ۱۹۸۹ او دارنده کرسی ارشد فیزیک در دانشگاه هاروارد است.

جایزه بنیاد دستیابی به موفقیت یک جایزه 25 میلیون دلاری است که از سوی چند میلیاردر بزرگ دنیای تلکنولوژی از جمله مالکان گوگل و فیسبوک تامین می شود.

این بنیاد اعتقاد دارد ریاضی دانان و فیزیک دانان به مانند ستاره های موسیقی پاپ می توانند مورد توجه مردم باشند و دستاوردهایشان درخشش داشته باشد. این بنیاد با هدف تغییر جهان از مسیر علوم بنیادین (ریاضی و فیزیک) در جولای سال 2012 آغاز به کار کرده است.
فیزیکدان ایرانی برنده جایزه 1 میلیون دلاری بنیاد Breakthrough شد
کامران وفا یک نظریه‌پرداز در زمینه نظریه ریسمان است. پژوهش‌های وی بر روی ماهیت گرانش کوانتومی و رابطه بین هندسه و نظریه‌های میدانهای کوانتومی متمرکز شده است. او در جامعه نظریه ریسمان به خاطر کشف مشترکش با اشترومینگر شناخته می‌شود. این دو کشف نمودند که انتروپی بکنشتاین-هاوکینگ یک سیاهچاله را می‌توان با استفاده از حالتهای سالیتونی نظریه ابرریسمان بیان نمود. وی همچنین به خاطر توضیح رابطه بین هندسه و نظریه‌های میدان که از دوگانگی‌های ریسمانها بر می‌آید، شناخته می‌شود. (که منجر به فرضیه گوپاکومار-وفا شد). این موضوع با عنوان «مهندسی هندسی نظریه‌های میدان کوانتومی» شناخته می‌شود. در سال ۱۹۹۷ او نظریه اف را ارائه داد که جزو نظریه‌های شناخته شده در ابرریسمان است.

او همچنین علاقه‌مند به فهمیدن معنی نهفته دوگانگی‌های ریسمانها و همچنین تلاش در به کارگیری نظریه ابرریسمان برای حل مسائل حل نشده در فیزیک ذرات بنیادی (مانند مسئله سلسله مراتب و مسئله ثابت کیهان شناسی)، می‌باشد.

او مشارکتهای عمیقی در زمینه نظریه‌های ریسمان توپولوژیک و فهمیدن تقارن آینه‌ای و ساخت مدار-خمینه در نظریه ریسمان، داشته است.

او همچنین متولی شبکه ایرانیان برای دانش و نوآوری (NIKI) است.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.