معرفی ده سوپ محبوب آلمانیها مخصوص روزهای سرد زمستانی!
آلمانیها عاشق سوپ هستند. در کنار دستپخت مردم مناطق گوناگون این کشور، سوپهای "مهاجر" نیز بر سر سفرهها راه یافتهاند. نگاهی به ده سوپ محبوب در این گزارش تصویری:سوپ کدو حلوایی
گرچه سوپ کدوحلوایی یک سوپ آلمانی نیست اما در منوی تقریبا تمام رستورانهای این کشور در فصلهای پائیز و زمستان یافت میشود. سوپ کدو حلوایی بسیار سالم و مغزی است. رنگ زرد و نارنجی این سوپ هم زینتپخش هر سفرهای در اوقات تاریک و سرد سال است.
گرچه سوپ کدوحلوایی یک سوپ آلمانی نیست اما در منوی تقریبا تمام رستورانهای این کشور در فصلهای پائیز و زمستان یافت میشود. سوپ کدو حلوایی بسیار سالم و مغزی است. رنگ زرد و نارنجی این سوپ هم زینتپخش هر سفرهای در اوقات تاریک و سرد سال است.
سوپ "Flädle"
اصلیت سوپ "فلدلِ"، اتریشی است که از طریق کوههای آلپ به جنوب آلمان راه یافته و در آنجا بومی شده است. "فلدلِ" از آرد، تخم مرغ، شیر، نمک و اندکی جوز هندی تهیه و در ماهیتابه سرخ میشود. در مزه سوپ "فلدلِ" جعفری، تره، "برگ بو"، نمک و فلفل نقش بهسزایی ایفا میکند.
اصلیت سوپ "فلدلِ"، اتریشی است که از طریق کوههای آلپ به جنوب آلمان راه یافته و در آنجا بومی شده است. "فلدلِ" از آرد، تخم مرغ، شیر، نمک و اندکی جوز هندی تهیه و در ماهیتابه سرخ میشود. در مزه سوپ "فلدلِ" جعفری، تره، "برگ بو"، نمک و فلفل نقش بهسزایی ایفا میکند.
سوپ "کوفته سمولینا" از بایرن
کوفته آرد سمولینا از گندم دروم تهیه میشود. سمولینا مقادیر فراوانی ویتامین، پروتئین، املاح و مواد مغذی دارد که ماده اولیه تولید ماکارونی هم هست. از پیاز و هویج و در بعضی از مناطق ایالت بایرن از ماهی هم در سوپ کوفته سمولینا استفاده میشود. این سوپ آنقدر مقوی و سالم است که از آن برای تقویت بنیه بیماران هم استفاده میکنند.
کوفته آرد سمولینا از گندم دروم تهیه میشود. سمولینا مقادیر فراوانی ویتامین، پروتئین، املاح و مواد مغذی دارد که ماده اولیه تولید ماکارونی هم هست. از پیاز و هویج و در بعضی از مناطق ایالت بایرن از ماهی هم در سوپ کوفته سمولینا استفاده میشود. این سوپ آنقدر مقوی و سالم است که از آن برای تقویت بنیه بیماران هم استفاده میکنند.
سوپ آبجو
آبجو آنقدر در فرهنگ آلمانیها ریشه دارد که در ایالت بایرن از آن سوپ تهیه میکنند. پیاز را با کره سرخ کرده، نان را تست و ریز کرده، به همراه آب گوشت، آبجو و تره به سوپ اضافه میکنند و میگذارند با حرارت کم جا بیفتد.
آبجو آنقدر در فرهنگ آلمانیها ریشه دارد که در ایالت بایرن از آن سوپ تهیه میکنند. پیاز را با کره سرخ کرده، نان را تست و ریز کرده، به همراه آب گوشت، آبجو و تره به سوپ اضافه میکنند و میگذارند با حرارت کم جا بیفتد.
سوپ نخود فرنگی
این سوپ در ایالت "نوردراین وستفالن" یک سوپ کلاسیک است. سوپ نخودفرنگی که بسیار مقوی است به همراه سوسیس در ماههای سرد فوریه و مارس که مقارن است با برگزاری کارناوال در این ایالت، طرفداران بسیاری دارد.
این سوپ در ایالت "نوردراین وستفالن" یک سوپ کلاسیک است. سوپ نخودفرنگی که بسیار مقوی است به همراه سوسیس در ماههای سرد فوریه و مارس که مقارن است با برگزاری کارناوال در این ایالت، طرفداران بسیاری دارد.
سوپ ماهی
بندر هامبورگ واقع در شمال آلمان به عنوان "پایتخت سوپ" این کشور محسوب میشود. گرچه پخت "سوپ ماهی" در یک شهر بندری جای تعجب ندارد اما نام انتخاب شده برای این سوپ آنقدر دقیق نیست. بجای ماهی انواع دیگر آبزیان در تهیه این سوپ به کار میروند.
بندر هامبورگ واقع در شمال آلمان به عنوان "پایتخت سوپ" این کشور محسوب میشود. گرچه پخت "سوپ ماهی" در یک شهر بندری جای تعجب ندارد اما نام انتخاب شده برای این سوپ آنقدر دقیق نیست. بجای ماهی انواع دیگر آبزیان در تهیه این سوپ به کار میروند.
سوپ سیبزمینی
در تمام آلمان انواع سوپ سیبزمینی بر سر سفره قرار میگیرد. تنها در برلین ۱۳ نوع مختلف سوپ سیبزمینی طبخ میشود. در مکلنبورگ، واقع در شرق آلمان سوپ سیبزمینی با آلو پخته میشود و در برمن "سوسیس دودی" جزئی از سوپ سیبزمینی است.
در تمام آلمان انواع سوپ سیبزمینی بر سر سفره قرار میگیرد. تنها در برلین ۱۳ نوع مختلف سوپ سیبزمینی طبخ میشود. در مکلنبورگ، واقع در شرق آلمان سوپ سیبزمینی با آلو پخته میشود و در برمن "سوسیس دودی" جزئی از سوپ سیبزمینی است.
سوپ گولاش
این سوپ از جمله سوپهای مهاجر است که از مجارستان به آلمان رسیده است. گولاش در مجارستان البته به عنوان خورشتی بر سر سفره میآید که با گوشت گوساله پخته میشود و با "رشته" صرف میشود. در سالهای اخیر سوپ گولاش در منوی رستورانهای آلمان جای ثابتی برای خود پیدا کردهاست.
این سوپ از جمله سوپهای مهاجر است که از مجارستان به آلمان رسیده است. گولاش در مجارستان البته به عنوان خورشتی بر سر سفره میآید که با گوشت گوساله پخته میشود و با "رشته" صرف میشود. در سالهای اخیر سوپ گولاش در منوی رستورانهای آلمان جای ثابتی برای خود پیدا کردهاست.
سوپ سیر
سوپی بسیار خوشمزه که عطر و طعم آن را نه سیر، بلکه دیگر سیزیجات تعیین میکنند. سوپی بسیار مقوی و پر انرژی. تحقیقات نشان میدهد که سیر تقویت کننده سیستم دفاعی بدن است و حتی برای غلبه به سرطان کمک میکند.
سوپی بسیار خوشمزه که عطر و طعم آن را نه سیر، بلکه دیگر سیزیجات تعیین میکنند. سوپی بسیار مقوی و پر انرژی. تحقیقات نشان میدهد که سیر تقویت کننده سیستم دفاعی بدن است و حتی برای غلبه به سرطان کمک میکند.
سوپ مارچوبه
مارچوبه در فصل بهار میروید وغذاهایی که با مارچوبه طبخ میشوند در آلمان طرفداران بسیاری دارند. آخرین روزهای برداشت مارچوبه در ماه ژوئن است و به همین دلیل سوپ با مارچوبه تازه که بسیار لذیذ است، در یک بازه زمانی کوتاه سر سفرهها قرار میگیرد.
مارچوبه در فصل بهار میروید وغذاهایی که با مارچوبه طبخ میشوند در آلمان طرفداران بسیاری دارند. آخرین روزهای برداشت مارچوبه در ماه ژوئن است و به همین دلیل سوپ با مارچوبه تازه که بسیار لذیذ است، در یک بازه زمانی کوتاه سر سفرهها قرار میگیرد.
منبع : dw.com
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
تازهها
اجاره هیلتی، راه حلی مقرون به صرفه و ایدهآل برای پروژههای شما
ارزان ترین دوچرخه ۲۶ بازار (لیست قیمت جدید)
مقایسه ساید بای ساید اسنوا با ایکس ویژن (کدام یخچال بهتر است؟)
بهترین ساعت اتوماتیک، رقابت بین 7 ساعت شگفت انگیز
بهترین ساعت اتوماتیک، رقابت بین 7 ساعت شگفت انگیز
در انتخاب بهترین تشویقی گربه به چه مواردی توجه کنیم
مقایسه گوشی a54 با a34 (کدام گوشی بهتر است؟)
اندروید باکس چیست و چه مزایایی دارد؟ (راهنمای خرید اندروید باکس)
بهترین پاوربانک 1403 (معرفی 10 مدل پرفروش)
شاهد کاغذی
*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.