ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

انواع مختلف لیفتراک های موجود در بازار

انواع مختلف لیفتراک های موجود در بازاریکی از سوالات بسیاری از مردم در مورد لیفتراک هاست که ما نیز در پاسخ به آن اطلاعات مفیدی ارائه کرده ایم. سوال مردم این است که "انواع مختلف لیفتراک ها کدامند و هریک از آنها چه کاربردی دارند؟" با خواندن متن زیر با انواع مختلف لیفتراک ها و کاربردهای عمده آنها آشنا خواهید شد.روزنامه مجله نیازمندیهای فایندز

لیفتراک های پارسنگی یا تعادلی معمول ترین نوع لیفتراک هستند و اکثر مردم نیز به هنگام فکر کردن در مورد لیفتراک فورا این نوع را در ذهن خود مجسم می کنند.

در لیفتراک های پارسنگی چنگک ها از جلوی ماشین و بدون هیچ گونه پایه یا بازوی کمکی خارج شده اند. این بدین معنی است که وسیله ای که لیفتراک بر آن سوار است می تواند به محل بار یا وزنه ای که می خواهد آن را از زمین بلند کند، برسد. در این حالت به وسایلی جهت دسترسی به محل بار نیاز نیست.

انواع لیفتراک های پارسنگی که با نیروی برق، گاز یا بنزین و گازوئیل کار می کنند، موجود هستند. اکثر آنها دارای سایه بان یا کابین مخصوص راننده نیز هستند.

همانطور که از نام آنها پیداست، طراحی لیفتراک های پارسنگی بر اساس نحوه کار ترازوها ساخته شده است. در قسمت عقب آنها وزنه سنگینی قرار دارد که هنگام بلند کردن بارهای سنگین تعادل ماشین را برقرار می کند. در لیفتراک های پارسنگی برقی می توان از وزنه های سبکتری برای برقراری تعادل استفاده کرد چرا که باتری آنها علیرغم نقشی که در تامین نیرومحرکه ماشین دارد می تواند خود نقش وزنه متعادل کننده را نیز داشته باشد.

روزنامه مجله نیازمندیهای فایندز

لیفتراک پارسنگی سه چرخه
لیفتراک پارسنگی سه چرخه نیز طبق همان اصول مربوط به لیفتراک های پارسنگی معمولی کار می کند با این تفاوت که در قسمت عقب آنها تنها یک چرخ در وسط ماشین قرار می گیرد که قدرت مانور ماشین را بیشتر می کند.

این نوع از لیفتراک ها به خاطر قدرت مانور فوق العاده خود و همچنین قابلیت بالا در دور زدن در فضاهای کوچک، بیشتر برای کاربرد در اماکنی که فضا محدود و تنگ است ترجیح داده می شوند. این لیفتراک ها همچنین برای کاربردهایی همچون تخریب و بارگیری به طور ایده آلی مناسب هستند. ترکیب عواملی چون ایمنی و قدرت مانور بالای لیفتراک های پارسنگی سه چرخه، بیشینه راندمان و کاربری را برای آنها به ارمغان می آورد.

یکی از انواع لیفتراک ها که با عنوان ریچتراک شناخته می شود در اصل برای کاربرد در فروشگاه های بزرگ طراحی شده است. این نوع از لیفتراک ها نیز از قدرت مانور بالایی برخوردار بوده و اجسام را تا بیشترین ارتفاع ممکن بلند می کنند.

نام این ماشین به این واقعیت اشاره دارد که حامل چنگک ها قابلیت رسیدن به اماکنی فرای پایه های کمکی آن را داشته و می تواند به مکان بار و وزنه های مختلف برسد. ترکیب دو فاکتور وجود پایه های کمکی و قابلیت دسترسی به مکان های مختلف باعث می شود که ریچتراک ها بتوانند وزنه ها را تا ارتفاع بالایی در حدود ده متر بالا کشیده و همچنین در محیط های دشوار و نامناسب نیز کاربری داشته باشند.

وجود باتری و پایه های کمکی در ریچتراک ها باعث می شود که این ماشین ها هیچ گونه نیازی به وزنه های متعادل کننده جهت بلند کردن بارها نداشته باشند.

برخی از کارخانجات تولید کننده ریچتراک، در طراحی ماشین های خود یک کابین تعبیه می کنند که باعث به وجود آمدن موقعیت دید راحت تری برای راننده آن می شود. برخی دیگر از تولید کنندگان ریچتراک ها نیز تنها از یک سایبان بلند و باز استفاده می کنند که نشاندهنده عدم نیاز به کابین مخصوص است. همچنین در طراحی برخی دیگر از ریچتراک ها از دوربین هایی در قسمت حامل چنگک ها استفاده شده است که با ارائه تصاویری از پیرامون وسیله و پخش آنها از طریق صفحه نمایش موجود در کابین راننده، به جهت یابی راحت تر کمک می کند. چنین سیستمی می تواند هم به صورت بیسیم و هم از طریق کابل کار کند. به هر حال تجربه نشان می دهد که آن دسته از دوربین هایی که از طریق کابل تصاویر را به صفحه نمایش موجود در کابین راننده مخابره می کنند مطمئن تر هستند چرا که در این روش امکان بروز اختلال سیگنال ها باسیگنال های منابع خارجی کمتر است.

علیرغم کاربری فوق العاده ریچتراک ها در فضاهای داخلی، این وسایل برای کاربردهای بیرونی چندان مناسب به نطر نمی رسند. فاصله کم موجود در قسمت زیر حامل چنگک ها به هنگام کار کردن در فضاهای ناهموار و ناهمتراز ممکن است موجب بروز مشکلاتی در عملکرد دستگاه شود. به علاوه سیستم نیرومحرکه برقی آنها به خاطر کار کردن در سطوح ناهموار و مواج ممکن است خیلی سریع دچار مشکل شده و در معرض آسیب واقع شود.

روزنامه مجله نیازمندیهای فایندز

لیفتراک های هندپالت
لیفتراک های هندپالت ابزاری هستند که از نیرومحرکه موتوری بهره مند نبوده و برای جابجا کردن بارهای با وزن ماکزیمم 3500 کیلوگرم طراحی شده اند.

نحوه کارکرد آنها ساده است؛ اپراتور این ماشین ها چنگک ها را به طبق بار متصل کرده و با بالاپایین کردن یک دستگیره موجب جداشدن بارها از سطح زمین و جابجا شدن آنها می شود.

چرخ های جلویی در انتهای قسمت متصل به چنگک ها قرار گرفته اند و هنگامی که جک هیدرولیکی بالا می رود، چنگک ها به وزنه ها و بارها نیرو وارد کرده و آنها را از سطح زمین بلند می کنند. در این حالت بارها را فقط از زمین جدا کرده به طوری که فاصله آنها از زمین برای جابجایی های بعدی به حد مناسبی برسد.

روزنامه مجله نیازمندیهای فایندز

لیفتراک های پالت برقی
لیفتراک های پالت برقی نیز مطابق مکانیسمی مشابه با لیفتراک های هندپالت کار می کنند. اپراتور چنگک ها را به طبق های بار نزدیک می کند و از این طریق بارها را جابجا می کند. به هر حال در لیفتراک های پالت برقی بلند کردن بارها و جابجا کردن دستگاه توسط موتور الکتریکی تعبیه شده در درون ماشین صورت می گیرد.

معمولا در طراحی این ماشین ها از پدال هایی جهت کنترل حرکت روبه جلو و سایر جهت ها استفاده می شود و کنترل حرکت بالا پایین چنگک ها نیز توسط یک دکمه کنترل می شود.

مانند همه لیفتراک های برقی دیگر، باتری لیفتراک های پالت برقی نیز نیاز به شارژ شدن دارد. در اکثر موارد در لیفتراک های پالت برقی یک شارژر مجتمع تعبیه می شود بدین معنی که می توان آن را به طور مستقیم به پریز های برق متصل کرد بدون اینکه نیازی به شارژرهای جدا از دستگاه باشد.

لیفتراک های پالت برقی بهترین عملکرد را به هنگام کار بر روی سطوح هموار و صاف دارند.

روزنامه مجله نیازمندیهای فایندز

سایدلودرها
ساید لودرها همانطور که از اسمشان مشخص می شود وسایلی هستند که بار خود را از سمت چپ و راست خود بر می دارند (از منظر دید راننده).

ساید لودرها مخصوصا در جابجا کردن اجسام بسیار عریض یا بسیار طویل که تعادل مناسبی با سایر لیفتراک های معمول ندارند، وسایل بسیار خوبی به نظر می رسند. توانایی آنها در جابجا کردن مواردی چون الوارها، لوله ها و صفحه ها بی نظیر است. و البته همین طراحی آنها که موجب توانمندی آنها شده خود می تواند نقطه ضعفی برای آنها به شمار بیاید زیرا این لیفتراک ها انعطاف محدودی در جابجا کردن بارهای معمولی دیگر دارند.

تلتراک
تلتراک ها به نسبت ماشین های ویژه ای هستند. در آنها از تیرچه های استفاده می شود که طولشان قابل تغییر و افزایش است. این تیرچه ها روی بازوهای متحرکی قرار دارند و با آنچه که در لیفتراک های معمولی پارسنگی یا ریچتراک ها دیده می شود، متفاوت هستند.

عمده ترین مزیت تلتراک ها قابلیت دسترسی بی نظیری است که ارائه می دهند. آنها با ایستادن تنها در یک طرف واگن های حامل محموله، به هر دو طرف آنها دسترسی دارند که خود می تواند موجب بازدهی چنین دستگاه هایی شود. یکی از معایب تلتراک ها هزینه های مربوط به آنهاست (این ماشین ها نسبت به لیفتراک های پارسنگی بسیار گرانتر هستند). به علاوه ضریب اطمینان این دستگاه ها به خاطر بیش از حد به کار رفته در طراحی و ساختار آنها کاهش یافته است.



منبع : bendigomitchell.com

خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.