ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×

راهنمای سفر به مالزی از مکان های دیدنی تا هزینه سفر و تصاویر دیدنی

راهنمای سفر به مالزی از مکان های دیدنی تا هزینه سفر و تصاویر دیدنیمالزی کشوری در جنوب شرقی آسیا و پایتخت آن کوالا لامپور است. سازمان‌های دولتی و وزارت‌خانه‌های این کشور در شهر جدید پوتراجایا (پایتخت اداری) این کشور واقع است. مالزی عضو سازمان ملل متحد و اتحادیه کشورهای همسود است. این فدراسیون شامل سیزده ایالت در جنوب شرقی آسیا است. نام «مالزی» زمانی انتخاب شد که فدراسیون مالایا؛ سنگاپور، صباح و ساراواک یک اتحادیه متشکل از ۱۴ ایالت را تشکیل دادند. در سال ۱۹۶۵ سنگاپور از مالزی جدا شد و به کشوری مستقل تبدیل گردید.

پیش شماره: +60
زبان رایج: مالایی
واحد پولی: رینگیت
شهرهای مهم: کوالالامپور، لنکاوی، پنانگ
اختلاف ساعت با ایران: 4:30+

مالزی دارای ۱۳ استان است و استاندار هر استان را اصطلاحاً «شاه» می‌نامند. ساکنین کشور مالزی از سه نژاد مالایی (۶۰٪)، چینی (۲۷٪)، هندی (۱۲٪) و غیره (۱٪) تشکیل شده‌است.

مردم مالزی در طول سال تعدادی روزهای تعطیلی و جشن دارند. برخی از این تعطیلات جزو تعطیلات عمومی فدرال معرفی شده‌اند و بعضی دیگر توسط خود ایالات به عنوان تعطیلات عمومی معرفی می‌شوند. برخی جشنها نیز که جزو تعطیلات عمومی محسوب نیستند از سوی گروه‌های خاص نژادی یا مذهبی تعطیل محسوب می‌شوند.

مشهورترین روز تعطیل (در مالزی) «هاری مرداکا» (روز استقلال-National Day) در ۳۱ اوت به یادبود استقلال فدراسیون مالزی در سال ۱۹۵۷ می‌باشد. هاری مرداکا، و نیز روز کارگر (۱می)، روز تولد شاه (اولین شنبه ماه ژوئن) و برخی اعیاد دیگر به عنوان تعطیلات عمومی و رسمی و فدرال در این کشور محسوب می‌شوند.

مسلمانان در مالزی (ازجمله تمام مالایایی‌ها و دیگر مسلمانان غیر مالایایی) در تعطیلات مسلمین جشن می‌گیرند. معروفترین عید، عید فطر (که «هاری رایا عیدالفطر نیز گفته می‌شود) و ترجمه مالایایی آن عیدالفطر است. کلاً این عید از سوی مسلمانان سراسر جهان در پایان ماه رمضان، ماه روزه داری، برگزار می‌شود. علاوه بر، Hari Raya Puasa، آنها عید قربان (به» هاری رایاً عیدالاضحی نیز گفته می‌شود و ترجمه آن عیدالاضحی (قربان) بوده)، و اول ماه محرم (سال جدید اسلامی)، و مولد الرسول (روز تولد پیامبر (ص)) را نیز جشن می‌گیرند.

فرهنگ چینی در مالزی به عنوان نمونه جشنهایی برگزار می‌شود که از سوی تمام چینی‌های سراسر جهان انجام می‌گیرد. سال جدید چینی معروفترین این جشنها است که ۱۵ روز طول می‌کشد و با " جشن فانوس به پایان می‌رسد. دیگر جشنهای برگزار شده از سوی چینی‌ها عبارتند از جشن کینگمینگ، جشن قایق اژدها و جشن میانه پاییز. علاوه بر جشنهای سنتی چینی، بودائی‌های چینی نیز جشن روز وساک را برگزار می‌نمایند.

اکثر هندیهای مالزی هندو هستند و جشن دیپاوالی (دیوالی)، یا جشن نور نور برگزار می‌کنند، در حالی که تایپوسام مراسمی است که در سراسر کشور با تجمع هندوها در باتو کیوز (غارهای باتو) برگزار می‌گردد. گذشته از هندوها، سیکها نیز جشن وایساکی، یا سال جدید سیکها را برگزار می‌کنند.

جشنهای دیگر همچون کریسمس، هاری گاوای بین مردم ایبان در دایاک، پستاکاآماتان از مردم کادازان دوسون نیز در کشور مالزی برگزار می‌شود.

با وجود آن که بیشتر این جشنها مربوط به نژاد یا مذهب خاصی می‌شود، تمامی مالایایی‌ها بدون توجه به پیشینه مذهبی و نژادی خود، این جشنها را با هم برگزار می‌کنند. در سالهای ۱۹۹۸–۱۹۹۶ زمانی که جشنهای هاری رایا پوآسا و سال جدید چینی با یکدیگر همزمان گردید، شعار «Raya Kongsi» که ترکیبی از Gong Xi Fa Cai بود، برای تبریک سال نوی چینی استفاده شد، و هاری رایا (که در زبان مالایایی به مفهوم «جشن‌گیری با همدیگر» می‌باشد) بکار رفت. در طول سالهای ۲۰۰۶–۲۰۰۵، هاری رایا پوآسا و دیپاوالی با یکدیگر مقارن شده، و یک شعار مشابه «Raya Deepa» ابداع می‌شود.

راهنمای سفر به مالزی از مکان های دیدنی تا هزینه سفر و تصاویر دیدنی
مالزی دربردارنده دو ناحیه جغرافیائی است و دریای جنوبی چین آن‌ها را از هم جدا می‌کند: شبه جزیره مالزی یا مالزی غربی که بر روی شبه جزیره مالایی قرار دارد و از شمال با تایلند مرز خشکی دارد و از طریق جاده شوسه جوهور از جنوب با سنگاپور پیوند دارد. این کشور دربردارنده شاه نشینهای جوهور، کداه، پاهنگ، نگری سمبیلان، کلانتان، پراک، سلانگور، پرلیس و ترنگانا بوده و دو ایالت آن را فرمانداران ملاکا و پنانگ و دو منطقه فدرال پوتراجایا و کوآلالامپور سرپرستی می‌کنند. بورنئوی مالزی یا مالزی شرقی که بخش شمالی جزیره بورنئو را دربردارد باآنکه هم‌مرز اندونزی است، زیر سرپرستی حکومت شاه نشین برونئی قرار دارد. مالزی شرقی دربردارنده ایالات صباح و ساراواک و حوزه فدرال لابوآن است. اگرچه از دیدگاه سیاسی این بخش را مالایی‌ها سرپرستی می‌کنند، اما جمعیت جدید مالزیایی با وجود اقلیتهای چینی و هندی یکدست نیست. سیاست‌های مالزی برای بیان ماهیت ادعاشده مشاوره‌ای آن گفته شده‌است و سه حزب اصلی تشکیل دهنده ناسیونال باریسان، هریک وابستگی خود را به یکی از گروه‌های نژادی کاسته‌است. تنها تنش مهم دیده شده در این کشور، از زمان استقلال آن تا کنون، شورشهای نژادی ۱۳می در آستانه مبارزه انتخاباتی و بر سر درگیری‌های نژادی بوده‌است. با این همه، مالزی الگویی از هماهنگی نژادی شمرده می‌شود.

مالزی پس از استقلال از انگلیس در سال ۱۹۵۷، حکومت سلطنتی دوره‌ای را پذیرفت.

بر اساس قانون اساسی مالزی، پادشاه، از میان ۹ سلطان ایالت‌های مختلف مالزی از ۱۳ ایالت، بطور دوره‌ای و برای مدت ۵ سال انتخاب می‌شود. در چهار ایالت دیگر که سلطان ندارند بالاترین مقام رسمی، فرمانداران انتصابی هستند که آنها نیز با ترتیب خاصی انتخاب شده و مقام تشریفاتی و اختیارات رسمی سلاطین را دارا می‌باشند.

پادشاه در مالزی دارای اختیارات و وظایف تشریفاتی است و بر اساس توصیه‌های مجلس و کابینه عمل می‌کند.

پادشاه در مقام فرماندهی کل نیروهای مسلح کشور دارای اختیاراتی رسمی بوده و بعنوان بالاترین مقام کشور، تنفیذ نخست وزیر (پس از انتخاب شدن وی از طریق پارلمان) و توشیح پیشنهاد انحلال مجلس یا عدم قبول آن را بر عهده دارد.

انتصاب قضات دادگاه فدرال و دادگاه‌های عالی از جمله معدود وظایف پادشاه است. تصمیمات پارلمان نیز به سمع و نظر شاه می‌رسد ولی وی اجازه اظهار نظر ندارد. انحلال مجلس هم از معدود اختیارات پادشاه محسوب می‌شود. قوه قانونگذاری مالزی متشکل از دو مجلس سنا و مجلس نمایندگان است که ۴۰ نفر از ۶۹ عضو مجلس سنا را پادشاه انتخاب می‌نماید.
مالزی
شبه جزیره مالایی و آسیای جنوب شرقی، همواره مرکزی برای تجارت بوده است. اقلام گوناگونی همچون چینی‌آلات و چاشنی‌ها، حتی پیش از آنکه سلطان‌نشین مالاکا و سنگاپور به این شهرت برسند، فعالانه تجارت می‌شده است. در سده هفدهم، ذخایر فراوانی از قلع در چند ایالات مالایایی کشف شد. سپس، همان‌طور که امپراتوری بریتانیا بر مالایا چیره شدند، درختان کائوچو و خرمای روغنی برای مقاصد بازرگانی عرضه شدند. در طول این دوران، مالایا به بزرگترین تولیدکننده عمده قلع، کائوچو و خرمای روغنی تبدیل شد.

همزمان با این که مالایا به سوی کسب استقلال خود حرکت می‌نمود، دولت به اجرای برنامه‌های پنجساله خود پرداخت. برنامه پنجساله اول آن کشور در سال ۱۹۵۵ آغاز گردید. با تأسیس مالزی، این برنامه‌ها بازنگری و تکرار شدند، که اولین برنامه مالزی در سال ۱۹۶۵ آغاز شد. در دهه ۱۹۷۰، مالزی به تقلید از رویه چهار قدرت اقتصادی اصلی آسیا پرداخت و از وابستگی به استخراج معادن و کشاورزی به اقتصادی صنعتی تغییر هویت داد. با سرمایه‌گذاری ژاپن، در طول چند سال صنایع سنگین آن شکوفا شد، و صادرات مالزی به موتور اولیه رشد کشور تبدیل شدند. مالزی پیوسته به رشد بیش از ۷ درصد در تولید ناخالص ملی در کنار تورمی پایین در دهه‌های ۱۹۸۰و۱۹۹۰ دست یافت. طی همان دوره، دولت کوشید تا با سیاست اقتصادی جدید (مالزی) (ان‌ای‌پی) پس از حادثه شورش نژادی ۱۳ مه ۱۹۶۹ فقر را ریشه‌کن سازد.
راهنمای سفر به مالزی از مکان های دیدنی تا هزینه سفر و تصاویر دیدنی
جاذبه های گردشگری کوالالامپور

مالزی یکی از مدرن ‌ترین کشورهای آسیای جنوب شرقی است و تنوع فرهنگی زیادی دارد. پایتخت آن نیز کوالالامپور است.شهر زیبای کوالالامپور در ساحل غربی شبه جزیره مالزی واقع شده است. این شهر تلفیقی از فرهنگ و سنت قدیمی و بافت مدرن شهری است و بیش از ۴۰ خط هوایی و همچنین بندری نیز به نام Klong در فاصله ۴۱ کیلومتر مرکز شهر دارد. این شهر، سرویس حمل و نقل داخل و بیرون شهری خوبی دارد و می توان از انواع وسایل نقلیه همچون مترو، اتوبوس، قطار یا تاکسی استفاده کرد.این جاذبه گردشگری آسیایی در فاصله ۳۵ کیلومتری از دریا قرار دارد و فرهنگ آن ترکیبی از سه فرهنگ اصلی مالایی، چینی و هندی است. در کوالالامپور، در کنار ساختمان هایی با قدمت صدساله می توانید آسمان خراش های مدرن را نیز ببینید. به همین دلیل، گردشگرانی که به این شهر مسافرت می کنند، مایلند دوباره به آن سفر کنند.آب و هوای کوالالامپور گرمسیری است. هوای گرم این شهر با باران های سنگین همراه است و دمای هوا گاهی به بیش از ۳۵ درجه می رسد.
کوالالامپور یکی از دیدنی ترین شهرهای دنیا به شمار می رود. با مسافرت به کوالالامپور می توان از هر ساعت اقامت خود در آن شهر زیبا لذت برد. محله چینی ها، روستای فرانسوی، پارک دریاچه، موزه ملی، برج های دوقلوی پتروناس و … همه جاذبه های بسیار زیبای این شهر هستند.

برج‌های دوقلوی پتروناس

یکی از جاذبه های اصلی شهر کوالالامپور برج های دوقلوی پتورناس هستند. این برج ها طراحی و ساخت منحصر به فردی دارند و محلی برای تفریح و تجارت هستند.یکی از جاذبه های برج های دوقلوی پتروناس، پل آسمان است که در طبقه های ۴۱ و ۴۲ قرار دارد. برای بازدید از پل آسمان باید در اواسط روز به آنجا بروید. زیرا صف بلیط این مکان دیدنی بسیار طولانیست و باید زمان طولانی برای رسیدن به این پل زیبا صرف کنید. از جاذبه های اصلی داخل برج ها می توان به موزه مدرنPetrosains ، ارکستر فیلارمونیک و مرکز خرید Surya KLCC اشاره کرد. برج های دوقلوی پتورناس بسیار بزرگ و عظیم هستند و از بزرگ ترین برج های دوقلوی جهان به شمار می رود. ارتفاع کلی این بنا از زمین تا بلندترین نقطه آن، حدود ۴۵۱.۹ متر است. این برج ۸۸ طبقه و ۷۸ آسانسور مجزا دارد.

آکواریوم KLCC کوالالامپور

این که بدانید در دنیای زیرآب چه می گذرد بدون شک برای هر فردی جالب و زیباست.آکواریوم KLCC یکی از بزرگ ترین و مشهورترین آکواریوم های دنیاست.در این آکواریوم ماهی هایی زندگی می کنند که فقط در عمق دریاها می توان آنها را پیدا کرد.در این آکواریوم انواع ویدئو پروژکتورهاو تجهیزات پیشرفته دیگری وجود دارند که اطلاعات نادر و کاملی در مورد موجودات زیرآب در اختیار گردشگران قرار می دهد.از جاذبه های این آکواریوم باید به راه های تونل مانند در میان آکواریوم،نمایش موجودات آبزی و خزنده های کمیاب،جلسه های غواصی و برنامه غذا دادن به ماهی ها اشاره کرد.این آکواریوم زیبا و بزرگ در نزدیکی برج های پتروناس واقع شده است و حدود ۶۰ هزار متر مربع مساحت دارد.تونل زیر آب این آکواریم با دیواره های شیشه ای و یک گذرگاه متحرک و ماهی های متنوع شامل ببر کوسه،مارماهی،ماهی های عظیم الجثه آبهای استوایی که در اطراف شما به شنا کردن مشغولندبسیار دیدنی است.زمان غذا دادن به ماهی ها(11 صبح، 30/2 و 30/4 بعد از ظهر ) بهترین زمان برای دیدار از این آکواریم می باشد.بازدید کنندگان با پرداخت مبلع اضافه تری می توانند در کنار کوسه ها و تحت نظارت به غواصی بپردازند.طرفداران حقوق حیوانات ممکن است این مکان را فاقد صلاحیت لازم تشخیص بدهند.در حالی که به نظر می رسد آبزیان از فضای کافی برای آزادانه شنا کردن برخورداند ،مارها،قورباغه های درختی و دیگر گونه های کوچک جنگلی در محفظه های شیشه ای نگهداری می شوند .

پارک آبی سان‌وِی

سان‌وِی، پارک آبی دوست داشتنی شهر کوالالامپور است. این پارک به دلیل محیط بسیار سرسبز و طبیعت زیبای و ساحل های شنی (یکی از زیباترین ساحل های ساخته شده به دست انسان)، هرساله گردشگران فراوانی را از سراسر دنیا به سمت خود جذب می کند. سان‌وِی مرکز خرید زیبایی دارد که به سبک معماری مصری ساخته شده است. در آن، زمینی نیز برای پاتیناژ وجو دارد.موج سواری روی آب یکی از اصلی ترین جاذبه های پارک آبی سان وی کوالالامپور است. ترن هوایی های هیجان انگیز، پل معلق که ۴۲۸ متر ارتفاع دارد، باغ وحش تقریبا بزرگی که دقیقا حس حیات وحش را به بازدیدکننده ها منتقل می کند و پیاده روی در ساحل نیز از دیگر جذابیت های پارک آبی هستند.این مجموعه که در بیرون شهر کوالالامپور است مجموعه ای از یک شهر بازی،دنیای آب و باغ وحش است.مجموعه ای بسیار بزرگ و دیدنی با امکانات متنوع برای یک روز تعطیل.در دنیای آب این مجموعه استخر های بازی و شنای کودکان و بزرگسالان، استخر موج، رودخانه خروشان و سرسره های بزرگ و متنوع آبی طراحی و اجرا شده است.ایجاد دو برج قلعه مانند در دو سوی این پارک و ارتباط این دو برج با یک پل کابلی(طناب) و با کف چوبی آنهم در ارتفاع بسیار بالا و عبور از روی آن توسط افراد واقعا زیبا و دیدنی بود.ارتفاعی که زیر پای خود دریاچه های بزرگ و استخر های شنا و افراد مشغول تفریح در آن را میتوان دید.و بدین طریق از روی پل چوبی کم عرضی (حدود یک متر) طولی حدود 2 کیلومتر را در ارتفاع بالا می توان طی کرد.سر خوردن از سر سرهای آبی (با تیوپ و یا بدون تیوپ) گردش در یک مسیر آرام آبی بر روی تیوپ بادی و گذز از زیر تونلها و آبشار های مصنوعی ساخته شده از دیگر زیبایی های این مجموعه است.در این مجموعه زنان و مردانی با لباسهای سرخپوستی و با نیزه ای در دست و صورت های رنگی با مردم عکس می گرفتند.در قسمتی دیگریک سطل بزرگ در ارتفاع وجود داشت که به مرور از آب پر می شد و بر روی افرادی که زیر آن لحظه شماری ریختن آب را می کردند،واژگون می شد. و سپس فریاد شادی آنها از ریختن این آب به هوا بر می خواست.شهر بازی از دیگر قسمت های این مجموعه بزرگ است.بازیهای بزرگ و هیجان انگیزی که واقعا انسان حتی از دیدن آنها وحشت می کند چه رسد به سوار شدن در آنها.موزه انواع سنگها و باغ وحش از دیگر سرگرمی های آن است.

بلندی های گنتینگ

بلندی های گنتینگ، مجموعه تفریحی و تجاری است و بالای کوه های تی‌تی وانسگا در ۴۵ کیلومتری کوالالامپور قرار دارد. در این منطقه، گردشگرها می توانند در آرامش طبیعت خستگی زندگی شهری را به در کنند. این گردشگاه، آب و هوای خنک و کوهستانی و امکانات تفریحی متعددی همچون پارک های آبی دارد و بعضی های آن را لاس وگاس مالزی نیز می نامند.با ماشین، از کوالالامپور تا بلندی های گنتینگ فقط یک ساعت راه است.در سال ۱۹۶۴ شخصی به نام تن سری لیم گوه تونگ اولین برنامه ریزی برای پیدایش یک مجموعه تفریحی در بلندیهای گنتینگ را انجام داد. وی پیش بینی کرد که با توجه به آب و هوای گرمسیری و استوایی کشور مالزی , وجود یک چنین مجموعه اقامتی تفریحی بتواند بسیار مفید باشد. وی با همکاری عده ای دیگر و بعدها با همکاری دولت مالزی و سرمایه گزاری تمام اموال شخصی خود در این پروژه توانست در سال ۱۹۷۱ اولین هتل مجموعه ی گنتینگ را با نام هتل گنتینگ افتتاح کند. بزرگ ترین هتل جهان به نام «نخستین هتل دنیا» در مجموعه تفریحی گنتینگ نام دارد و نام آن در رکوردهای گینس ثبت شده است. این هتل ششصد و یک اتاق با امکانات کامل دارد و اتاق ها در دو ساختمان برج مانند قدیمی و جدید قرار دارند.گنتینگ یا گنتینگ هایلند یکی از نقاط دیدنی مالزی در قسمت شمالی پایتخت این کشور – کوالالامپور- می باشد. فاصله ی گنتینگ که در بالای کوه با ارتفاع بیش از ۱۸۰۰ متر از سطح دریا واقع شده است.مجموعه گنتینگ با پنج هتل متفاوت از یک مجموعه با بیش از ده هزار اتاق یکی از بزرگترین مجموعه هتل های جهان است. در این مجموعه پارک بازی در فضای باز و همچنین پارک بازی در فضای بسته وجود دارد . برای رسیدن به ارتفاعات گنتینگ می توان از تله کابین مجموعه استفاده کرد که حدود ۳٫۳۸ کیلومتر طول دارد و بلند ترین و سریع ترین تله کابین آسیای جنوب شرقی قلمداد شده است. سیرک بزرگ گنتینگ ,نمایشگاه دنیای سنگ ها و نیزامکاناتی بسیار متنوع دیگر در این مجموعه به جذابیت های آن می افزاید.

غار میمونها - Batu Caves
یکی‌ از مراکز توریستی مالزی باتو کیو یا غارمیمونها است.این مکان از اماکن مقدس هندو هاست با پله های بسیار و منظره زیبا با یک مجسمه بزرگ از الهه ای هندو و چند معبد کوچک.این غار که در سال 1881 میلادی به وسیله یک جستجوگر آمریکایی کشف شد،در شمال شهرکوالالامپور و درحدود 11 کیلومتری مرکز آن واقع گردیده.این مکان در طول دوران استعمار به عنوان یک منطقه تفریحی و پس از آن مخفیگاهی برای کمونیست ها بود و امروزه به عنوان محل مهمی برای عبادت، پرستش و تجمع هندوها است.اگر توان بالا رفتن از 272 پله را دارید و به دنبال بازدید از یک معبد تمام عیار هندی هستید، غارهای باتو (Batu Caves) محل بسیار جالبی برای شما خواهد بود. این مکان صخره ای که در 13 کیلومتری شمال KL قرار دارد،شامل 3 غار آهکی است که اصلی ترین آن ها در انتهای پله هاست و معبد اصلی در آن قرار گرفته و در سال1892 کشف شده اند.به محض ورود به غار،میمون ها از شما استقبال می کنند! نترسید!دنبال هر نوع خوراکی اعم از بادام زمینی و موز هستند که می توانید برایشان از مغازه های پایین پله ها بخرید!غذا دادن به میمون ها از نزدیک، تجربه ی جالبی است.یکی از روزهای خاصی که می توانید به این غار بروید و شاهد مراسم ویژه ی جشن هندی ها باشید،روز تایپوسام (Thaipusam) است که سالی یک بار و در یک روز خاص در اواخر ژانویه یا اوایل فوریه برگزار می شود(هر سال فرق می کند).این جشن در واقع جشن سالروز تولد پسر شیوا است.مجسمه ی ایستاده بودا در باتو کیو (کوالالامپور) بلندترین مجسمه ایستاده دنیاست که همه روزه تعداد زیادی ازگردشگران از آن دیدن می‌کنند.

معبد «آرولمیگو‌سری‌را جاکالیامان»
یکی از دیدنی ترین جاذبه های گردشگری مالزی به شمار می رود.در معبد« آرولمیگو سری را جاکالیامان» تا چشم کار می کند همه جا از کف زمین گرفته تا ستون ها،دیوار و سقف از شیشه پوشیده شده است.شیشه های رنگی که در نگاه اول بازتاب نور در آنها چشم را می زند اما وقتی چشم به این نورها عادت می کند تازه انسان متوجه زیبایی و هنری که در ساخت معبد به کار رفته می شود.ساخت معبد آرولمیگو یک میلیون دلار هزینه در برداشت. این بنا در شهر جوهر بهرو در نزدیکی مرز مشترک سنگاپور و مالزی قرار دارد.که یکی از معبدهای قدیمی جوهور است.نخستین بار این معبد سال 1923 ساخته شد و در طول گذر زمان کامل شد تا اینکه سال 1991 راهب سری سیناتامبی مسئولیت معبد را از پدر خود گرفت.او تصمیم گرفت معبد را به زیباترین شکل ممکن بسازد تا هندی هایی که برای عبادت به آنجا می آیند لذت ببرند. هرچند کامل کردن معبد کار بسیار سختی بود اما راهب در مدت پنج سال این کار را به پایان رساند و سال 1996 درهای معبد به روی عموم باز شد.مدتی گذشت تا اینکه راهب سیناتامبی به تایلند سفر کرد، در آنجا بود که او به فکر افتاد تا معبد را به درخشنده ترین شکل ممکن تزئین کند.او در این سفر معبدی را دید که از دور می درخشد و وقتی نزدیک معبد شد متوجه شد که سر در آن را با شیشه تزئین کرده اند، آن موقع بود که تصمیم گرفت معبد خود را با شیشه تزئین کند.از این رو این معبد تبدیل به یک معبد شیشه ای شد که 90 درصد آن از موزائیک های شیشه ای رنگارنگ درست شده است.در تزئین این معبد از 300 هزار قطعه شیشه قرمز، آبی، زرد، سبز، بنفش و سفید استفاده شده است.

برجایا هیل

اگر می خواهید چندین فرهنگ مختلف دنیا را در یکجا ببنید سفر به برجایا هیل ( Berjaya Hills ) این فرصت را به شما خواهد داد. برجایا هیل مجموعه ای است با وسعت بیش از ۸ هکتار و در ارتفاع ۸۰۰ متری از سطح دریا که ۱ ساعت با مرکز شهر کوالالامپور فاصله دارد. این منطقه به دهکده فرانسوی ها نیز معروف است و در زبان محلی به آن بوکیت تینگی ( Bukit Tinggi ) می گویند.اصلی ترین جاذبه برجایا هیل دهکده ای به سبک فرانسوی (Colmar Tropicale ) مشابه دهکده کولمار( Colmar ) قرن ۱۸ میلادی در فرانسه است . کمی بالاتر دهکده ژاپنی واقع شده که الهام گرفته از بوداییان ژاپن است. جاذبه دیگر چشمه معدنی چاتیاو (Chateau ) است، همچنین هتلی به سبک فرانسوی و چشمه آب معدنی از روی یک قلعه قرون وسطای قرن ۱۸ در فرانسه ساخته شده است.

جاذبه های گردشگری:
قدم زدن در حیات سنگفرش شده
صرف غذا در رستوران های فرانسوی
تجربه مراسم چای ژاپنی ها
لذت بردن از چشمه آب گرم تاتامی ( Tatami )
بازی گلف در زمین ۱۸ حفره
نوازش خرگوش های زیبا در پارک خرگوش
تنها راه رسیدن به برجابا هیل استفاده از خودرو است که میتوان از خوردرو شخصی، مینی ون ها با ظرفیت ۷ نفر یا اتوبوس استفاده کرد. اتوبوس ها معمولا از تایمز اسکوئر یا KL Plaza به سمت برجایا هیل حرکت می کنند.اگر خوش شانس باشید و در روز تعطیل به این محل سفر نمایید احتمالا شاهد حضور موتورسیکلت های رالی و یا انجام مسابقات مختلف در محل شهرک فرانسوی ها خواهید بود. اما این را نیز باید بدانید که آخر هفته ها و روزهای تعطیل برجایا هیل بسیار شلوغ می شود، پس اگر بدنبال جای خلوتی برای استراحت می گردید مسافرت به بلندی های برجابا در این روزها توصیه نمی شود.


پوتراجایا
ایده ایجاد چنین شهری به عنوان پایتختی اداری که از تراکم کوالالامپور کم کند، سال 1980 مطرح شد. جالب این است که سال 1985 شهر ساخته شده و استقرار نخستین وزارتخانه‌ها در آن شروع شده بود.
پوتراجایا، کوالالامپور را نجات داد و نگذاشت به مصایب دیگر کلانشهرهای آسیا مثل توکیو، تهران، بمبئی، بانکوک و ... دچار شود. جالب است که خود شهر- شهری که در 5سال ساخته شده بود- چنان زیبایی باشکوه و آرامش کم‌نظیری دارد که اکنون از آن به‌عنوان یکی از دیدنی‌ترین جاذبه‌های توریستی آسیا نام برده می‌شود. پوتراجایا به خاطر طبیعت گسترده و بهره‌گیری از مؤلفه‌های معماری ایرانی، آسیایی و اسلامی در آن روحی یگانه دارد و به قولی «باغ‌شهر زیبای مشرق زمین» است.پوتراجایا شهری کاملا برنامه‌ریزی شده است. همه چیز در این شهر پیش از اینکه ساخته شود برنامه‌ریزی شده است: از کاخ نخست‌وزیری گرفته تا مراکز خرید، بلوک‌های مسکونی و چراغ‌های خیابان‌ها.در اطراف این جزیره چندین پل وجود دارد تا جزیره را به دیگر مناطق شهر متصل کند. این طرح یکی از نو‌آوری‌های معماران پوتراجایاست که نظر برخی مقامات منطقه‌ای را به‌خود جلب کرده است. یکی از این مقامات رئیس‌جمهور اندونزی است. وی پس از بازدید از پوتراجایا از کابینه‌اش خواست تا با مطالعه این طرح از آن در استان آچه اندونزی که به‌شدت در مقابل‌ تسونامی‌های جنوب شرق آسیا خسارت دیده است استفاده شود.وجود دریاچه‌ای مصنوعی و پاکیزه،‌ پوتراجایا را به مکانی رؤیایی تبدیل کرده است و شهروندان آن می‌توانند از آرامش بی‌نظیری که در شهر وجود دارد استفاده کنند. مقداری از این آرامش البته با استفاده از تلویزیون‌های مداربسته و گشت‌های امنیتی خصوصی در شهر تامین می‌شود. در کنار آن شهر نسبت به کوالالامپور هوای پاکیزه‌تر و خنک‌تری دارد. این که در شهر هیچ حصاری وجود ندارد هم یکی از مولفه‌های دیگر وجود آرامش در شهر است. این مسئله ابتدا با واکنش منفی ساکنان مواجه شد. آنها نسبت به زندگی در جایی که در آن هیچ حصاری وجود ندارد بی‌میل بودند اما پس از مدتی از این امر استقبال کردند.اما آرامش تنها چیزی نیست که ساکنان یک شهر نیاز دارند. شهروندان گاهی به هیجان و شلوغی نیاز دارند و این چیزی است که پوتراجایا نتوانسته است به ساکنان خود بدهد.بسیاری از ساکنان جوان پوتراجایا از نبود زندگی هیجان‌آمیز در شهر گله دارند. این شهر ساکت‌تر از آن است که جوانان بتوانند در آن جوانی کنند. کمبود امکانات تفریحی یکی از مشکلات دیگری است که مردم شهر با آن روبه‌رو هستند. با این حال برخی مسئولان شهری ضمن تلاش برای رفع این مشکلات معتقدند که پوتراجایا پایتخت اداری و سیاسی مالزی است و شهروندان آن باید با این حقیقت کنار بیایند. آنها معتقدند بیشتر ساکنان این شهر از کارکنان دولتی هستند و زندگی آنها در چارچوب‌های خاصی تعریف شده که شهر مطابق با آنها معماری شده است.
راهنمای سفر به مالزی از مکان های دیدنی تا هزینه سفر و تصاویر دیدنی
شرایط اخذ روایدید (ویزا):

شهروندان مشترک‌المنافع (به جز بنگلادش، هند، پاکستان و سریلانکا)، افراد تحت حمایت انگلیس، شهروندان ایرلند، سوئیس، هلند، سان مارینو و لیختن اشتاین، برای ورود به مالزی نیاز به روادید ندارند.
شهروندان آلبانی، اتریش، الجزایر، بلژیک، جمهوری چک، جمهوری اسلواکی، دانمارک، فنلاند، آلمان، مجارستان، ایسلند، ژاپن، کره‌ی جنوبی، لوکزامبورگ، نروژ، سوئد، ایتالیا، آمریکا، بحرین، اردن، کویت، لبنان، مصر، مراکش، یمن شمالی، عمان، عربستان سعودی، قطر، امارات متحده‌ی عربی، ترکیه و تونس، برای امور اجتماعی و تجاری که بیش از سه ماه طول نکشد، نیازی به روادید ندارند.
شهروندان افغانستان، ایران، عراق، لیبی، سوریه و یمن جنوبی برای سفرهای اجتماعی و تجاری که بیش از ۱۴ روز طول نکشد نیاز به روادید ندارند.
شهروندان بلغارستان، رومانی و روسیه برای سفرهای اجتماعی و تجاری‌ که بیش از یک هفته طول نکشد، به روادید نیاز ندارند.
توابع جمهوری خلق چین، بنگلادش، بوتان، کوبا، هند، پاکستان، سری لانکا، کره‌ی شمالی، نپال، میانمار، تایوان، ویتنام و تمامی دارنده‌های سی‌آی (Certificate of Identity)، قبل از ورود به مالزی باید روادید تهیه کنند.
شهروندانی که در موارد بالا ذکر نشدند (به جز صربستان مونته نگرو و رژیم صهیونیستی) می‌توانند به منظور سفرهای تجاری و اجتماعی بدون داشتن ویزا به مدت کمتر از یک ماه در آن جا اقامت کنند.
مسافری که قصد بازدید از بخشی از مالزی را دارد، فقط کافی است یک روادید در اختیار داشته باشد تا به طور مستقیم از بخشی به بخش دیگر در سفر باشد.
ویزا (روادید) توسط نمایندگی دیپلمات مالزی یا کنسولگری‌های بریتانیایی که برای مالزی کار می‌کنند، صادر می‌شود. تمام مسافران مالزی باید برای الزامات ورود به کشور، در نزدیک‌ترین نمایندگی دیپلمات مالزی حضور یابند.
راهنمای سفر به مالزی از مکان های دیدنی تا هزینه سفر و تصاویر دیدنی
آب و هوای مالزی با تغییرات اندک دما در طول سال باعث شده که مکانی لذت‌بخش برای سفر باشد. دمای میانگین مالزی بین ۲۱ تا ۳۲ درجه‌ی سانتی‌گراد است. رطوبت نیز بالا است. عموما بین ماه‌های نوامبر تا فوریه ساحل شرقی شبه جزیره‌ی مالزی، غرب ساراواک و شمال شرقی صباح بارندگی خواهد بود. در ساحل غربی شبه جزیره‌ی مالزی، فصل بارندگی از آوریل تا می و اکتبر تا نوامبر است.
راهنمای سفر به مالزی از مکان های دیدنی تا هزینه سفر و تصاویر دیدنی
ساعت

ساعت مالزی ۸ ساعت جلوتر از ساعت گرینویچ (GMT) است و ۱۶ ساعت نیز جلوتر از ساعت استاندارد آمریکا است. درشش ماهه اول سال شمسی ساعت رسمی مالزی ۳/۵ ساعت جلوتر از ساعت رسمی ايران و در شش ماه دوم سال به علت تغيير رسمی در ايران ۴/۵ ساعت جلوتر از ساعت رسمی در ايران است.

رسوم

برای جلوگیری از سوءتفاهم‌های فرهنگی به این نکات توجه کنید:

وقتی به اماکن مقدس وارد می‌شوید کفش خود را در بیاورید.
وقتی وارد معابد و اماکن مقدس می‌شوید، از لباس‌های مناسب استفاده کنید که دست‌ها و پاهای شما را می‌پوشانند.
غذا را با دست راست تعارف کنید.
با پا به کسی اشاره نکنید.
وقتی پول یا کادویی به فرد مالزیایی می‌دهید یا از او می‌گیرید، با دست راست این کار را انجام دهید.
راهنمای سفر به مالزی از مکان های دیدنی تا هزینه سفر و تصاویر دیدنی
Travel guide to Malaysia
راهنمای سفر به مالزی از مکان های دیدنی تا هزینه سفر و تصاویر دیدنی
راهنمای سفر به مالزی
منبع : geographia.com - kojaro.com - wikipedia.org - deltaban.ir
لیست گرانترین PS5 و XBOX
مشاهده قیمت
با 100,000 تومن طلا بخر!
نمایش قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.