10 غذای معروف و پرطرفدار کشور تایلند
غذاهای تایلندی در اکثر دنیا نیازی به معرفی ندارد و در سراسر دنیا می توانید طرفداران این نوع آشپزی را پیدا کنید. وقتی که در بانکوک قدم می زنید، این طعم ها و رایحه های بینظیر با قدرت در ذهن شما نقش میبندد.فرق نمی کند از تست کردن چه نوع غذایی شروع کنید ؛ خوردن یک تکه گوشت کبابی تند یا یک کاسه سوپ (تام یام) می تواند تجربه به یاد ماندنی از خوردن غذای تایلندی باشد. با سفرمی همراه شوید تا با 10 عدد از بهترین غذاهای پرطرفدار تایلندی آشنا شوید.در سفرتان به تایلند سعی کنید که غذاهایی که در ادامه معرفی می شود را امتحان کنید و از سفرتان لذت ببرید.
سوپ میگو تند Tom Yum Goong
یک عطر تایلندی ناب ! ترکیب تازه و مخصوصی از از سنبل هندی معطر، فلفل، برگ لیمو ترش، موسیر، آب لیمو ترش و سس ماهی، این سوپ کلاسیک را شکل داده. میگو تازه و مقداری قارچ قسمت اصلی این سوپ را تشکیل میدهند. این غذای سبک و پرخاصیت می تواند گزینه خوبی برای وعده های غذایی باشد. بوی متمایز گیاههای بومی شما را به یاد عطری آشنا می اندازد در حالی که طعم ترش و تند گرم انرژی بخش آن، ندای تایلند را سر می دهد !
یک عطر تایلندی ناب ! ترکیب تازه و مخصوصی از از سنبل هندی معطر، فلفل، برگ لیمو ترش، موسیر، آب لیمو ترش و سس ماهی، این سوپ کلاسیک را شکل داده. میگو تازه و مقداری قارچ قسمت اصلی این سوپ را تشکیل میدهند. این غذای سبک و پرخاصیت می تواند گزینه خوبی برای وعده های غذایی باشد. بوی متمایز گیاههای بومی شما را به یاد عطری آشنا می اندازد در حالی که طعم ترش و تند گرم انرژی بخش آن، ندای تایلند را سر می دهد !
سالاد سبز تند پاپایا Som Tum
این غذای عجیب که مخصوص منطقه ایسان واقع در استان شمال شرقی تایلند است, موفق شده نظر مثبت بسیاری را به سمت خود جلب کند. این سالاد ویژگی های منحصر بفردی است. یک از خصوصیت جالب طعم این سالاد این است که افرادی که آن را تست کرده اند به 2 گروه تقسیم شدند, برخی تندی آن را کافی نمی دانند و برخی حتی نمی توانند به آن نزدیک شوند. سیر، فلفل، لوبیا سبز، گوجه فرنگی گیلاسی و پاپایای هندی خام رنده شده و با هم مخلوط میشوند. ترکیب این مواد با هم یک مزه ترش, شیرین و تند می سازد که نمی توان به راحتی آن را از یاد برد. البته در هر منطقه بر اساس ذائقه و مواد در دسترس تغییراتی در ترکیب مواد می دهند.
این غذای عجیب که مخصوص منطقه ایسان واقع در استان شمال شرقی تایلند است, موفق شده نظر مثبت بسیاری را به سمت خود جلب کند. این سالاد ویژگی های منحصر بفردی است. یک از خصوصیت جالب طعم این سالاد این است که افرادی که آن را تست کرده اند به 2 گروه تقسیم شدند, برخی تندی آن را کافی نمی دانند و برخی حتی نمی توانند به آن نزدیک شوند. سیر، فلفل، لوبیا سبز، گوجه فرنگی گیلاسی و پاپایای هندی خام رنده شده و با هم مخلوط میشوند. ترکیب این مواد با هم یک مزه ترش, شیرین و تند می سازد که نمی توان به راحتی آن را از یاد برد. البته در هر منطقه بر اساس ذائقه و مواد در دسترس تغییراتی در ترکیب مواد می دهند.
مرغ در سوپ نارگیل Tom Kha Kai
این یک سوپ خوشمزه است با طعمی ملایم و شیرین که از ترکیب فلفل تند، گالنگال تازه بریده شده نازک، موسیر خرد شده، ساقه سنبل هندی و گوشت مرغ تشکیل میشود. با این حال برخلاف همه غذاهای تایلندی که به ذائقه ما ایرانی ها بسیار تند هستند,طعم ملایم تری دارد و آن هم به دلیل استفاده از شیره نارگیل است در ترکیب سوپ.
این یک سوپ خوشمزه است با طعمی ملایم و شیرین که از ترکیب فلفل تند، گالنگال تازه بریده شده نازک، موسیر خرد شده، ساقه سنبل هندی و گوشت مرغ تشکیل میشود. با این حال برخلاف همه غذاهای تایلندی که به ذائقه ما ایرانی ها بسیار تند هستند,طعم ملایم تری دارد و آن هم به دلیل استفاده از شیره نارگیل است در ترکیب سوپ.
کاری قرمز Gaeng Daeng
در ترکیب این غذای خوشمزه از تکه های کوچک گوشت، خمیر کاری قرمز، شیر نارگیل صاف و برگ با ظرافت بریده شده لایم ( نوعی از مرکبات)، استفاده شده است.اگر در ترکیب این غذا از گوشت تازه و لطیف و موتاد اولیه تازه استفاده شود طعم بینظیر این غذا را چندین برابر بهتر میکند.
در ترکیب این غذای خوشمزه از تکه های کوچک گوشت، خمیر کاری قرمز، شیر نارگیل صاف و برگ با ظرافت بریده شده لایم ( نوعی از مرکبات)، استفاده شده است.اگر در ترکیب این غذا از گوشت تازه و لطیف و موتاد اولیه تازه استفاده شود طعم بینظیر این غذا را چندین برابر بهتر میکند.
نودل سرخ شده به سبک تایلندی Pad Thai
غذای بین المللی ومعروف تایلندی در بین ملل دیگر محبوب است, نودل سرخ شده است .غذایی که با صرف زمان بسیار کم حاضر میشود, خیلی سریع یک مشت کوچک رشته فرنگی های نازک یا پهن ( به انتخاب شما)، درون یک وک (ماهیتابه چینی) ریخته میشود و به مدت یک یا دو دقیقه همراه با انواع سبزیجات مانند جوانه لوبیای ترد، پیاز و.. مخلوط میشود. عطر و طعم غذا یک بخش مهم غذا خوردن است و استفاده از چاشنی های کنار غذا بخش جذاب دیگر آن است.مثلا به همراه نودل بهتر است از چاشنی همراه غذا مانند سس ماهی، شکر، پودر فلفل و بادام زمینی ریز شده خورده شود.
غذای بین المللی ومعروف تایلندی در بین ملل دیگر محبوب است, نودل سرخ شده است .غذایی که با صرف زمان بسیار کم حاضر میشود, خیلی سریع یک مشت کوچک رشته فرنگی های نازک یا پهن ( به انتخاب شما)، درون یک وک (ماهیتابه چینی) ریخته میشود و به مدت یک یا دو دقیقه همراه با انواع سبزیجات مانند جوانه لوبیای ترد، پیاز و.. مخلوط میشود. عطر و طعم غذا یک بخش مهم غذا خوردن است و استفاده از چاشنی های کنار غذا بخش جذاب دیگر آن است.مثلا به همراه نودل بهتر است از چاشنی همراه غذا مانند سس ماهی، شکر، پودر فلفل و بادام زمینی ریز شده خورده شود.
برنج سرخ شده Khao Pad
این غذای سیار ساده متشکل است از برنج کته, تخم مرغ، پیاز، سیر و چند نوع سبزی .همه این مواد با هم در یک وگ تفت داده میشوند و تبدیل میشود به یک ناهار معمولی و پرطرفدارکه با یک برش از لیمو ترش و خیار سرو می شود. راز بی تکلفی این غذا در سادگی آن نهفته است. مفهوم آن این است که شما کسی هستید آن را با ولع می خورید و اینگونه به آن اعتبار می بخشید. معمولا در تایلند برای پختن این غذا محدودینی ندارند و تقریبا از همه مواد در دسترس مانند از میگو، خرچنگ , مرغ و..... میتوان در این غذا استفاده کرد.
این غذای سیار ساده متشکل است از برنج کته, تخم مرغ، پیاز، سیر و چند نوع سبزی .همه این مواد با هم در یک وگ تفت داده میشوند و تبدیل میشود به یک ناهار معمولی و پرطرفدارکه با یک برش از لیمو ترش و خیار سرو می شود. راز بی تکلفی این غذا در سادگی آن نهفته است. مفهوم آن این است که شما کسی هستید آن را با ولع می خورید و اینگونه به آن اعتبار می بخشید. معمولا در تایلند برای پختن این غذا محدودینی ندارند و تقریبا از همه مواد در دسترس مانند از میگو، خرچنگ , مرغ و..... میتوان در این غذا استفاده کرد.
گوشت سرخ شده با ریحان Pad Krapow Moo Saap
گوشت سرخ شده و ریحان، یک غذای فوق العاده محبوب برای ناهار یا شام، است که قطعا یکی از محبوب ترین غذاهای تایلندی هم هست. این غذا در یک وک داغ و با تعداد زیادی از برگ ریحان ، فلفل تازۀ بزرگ، گوشت، لوبیا سبز، سس سویا و کمی شکر تهیه می شود. ترکیب این غذا با برنج پخته شده, یک ترکیب عالی و بینظیر میشود.. به احتمال زیاد اغلب روی این غذا, تخم مرغ سرخ شده (کای دائو) نیز گذاشته می شود، البته اگر شما دوست داشته باشید. بهتر است این موضوع را از قبل بدانیدکه بسیاری از مردم تایلند برای این غذا از فلفل زیادی استفاده می کنند، بنابراین اگر عادت به خوردن غذای تند ندارید حتما از آشپز بخواهید که از فلفل کمتری در پد کراپوو شما استفاده کند.
گوشت سرخ شده و ریحان، یک غذای فوق العاده محبوب برای ناهار یا شام، است که قطعا یکی از محبوب ترین غذاهای تایلندی هم هست. این غذا در یک وک داغ و با تعداد زیادی از برگ ریحان ، فلفل تازۀ بزرگ، گوشت، لوبیا سبز، سس سویا و کمی شکر تهیه می شود. ترکیب این غذا با برنج پخته شده, یک ترکیب عالی و بینظیر میشود.. به احتمال زیاد اغلب روی این غذا, تخم مرغ سرخ شده (کای دائو) نیز گذاشته می شود، البته اگر شما دوست داشته باشید. بهتر است این موضوع را از قبل بدانیدکه بسیاری از مردم تایلند برای این غذا از فلفل زیادی استفاده می کنند، بنابراین اگر عادت به خوردن غذای تند ندارید حتما از آشپز بخواهید که از فلفل کمتری در پد کراپوو شما استفاده کند.
مرغ سبز کاری Gaeng Keow Wan Kai
تکه های کوچک مرغ تازه. بادمجان های به اندازه گیلاس. جوانه های ترد بامبو. ساقه های گشنیز، یک مشت بزرگ ریحان شی. این مواد به ظاهر ساده در کنار هم یک شاهکار خوشمزه میسازند.دلیل رنگ سبز خوشایند این غذا از چی ناشی میشود؟ از ترکیب خمیر سبز رنگ کاری که با شیره نارگیل داغ خامه ایی مخلوط شده است, با سایر مواد غذایی در حال پخت. در کنار آن یک کاسه برنج معطر تایلندی سرو می شود، که در تضاد کامل با گائنگ کئوو وان کای است.
تکه های کوچک مرغ تازه. بادمجان های به اندازه گیلاس. جوانه های ترد بامبو. ساقه های گشنیز، یک مشت بزرگ ریحان شی. این مواد به ظاهر ساده در کنار هم یک شاهکار خوشمزه میسازند.دلیل رنگ سبز خوشایند این غذا از چی ناشی میشود؟ از ترکیب خمیر سبز رنگ کاری که با شیره نارگیل داغ خامه ایی مخلوط شده است, با سایر مواد غذایی در حال پخت. در کنار آن یک کاسه برنج معطر تایلندی سرو می شود، که در تضاد کامل با گائنگ کئوو وان کای است.
سالاد گوشت تند Yam Nua
اگر رتبه بندی برای انتخاب بهترین سالادهای دنیا وجود داشت این سالاد خوشمزه تایلندی حتما در صدر لیست قرار میگرفت.با خوردن یام یونای تازه، تند و خوشمزه با ترکیب نشاط آور پیاز، گشنیز، نعناع، لیمو ترش، فلفل قرمز خشک شده و تکه های نازک از گوشت گاو قطعا متقاعد خواهید شد که طعم این سالاد بینظیر است.
اگر رتبه بندی برای انتخاب بهترین سالادهای دنیا وجود داشت این سالاد خوشمزه تایلندی حتما در صدر لیست قرار میگرفت.با خوردن یام یونای تازه، تند و خوشمزه با ترکیب نشاط آور پیاز، گشنیز، نعناع، لیمو ترش، فلفل قرمز خشک شده و تکه های نازک از گوشت گاو قطعا متقاعد خواهید شد که طعم این سالاد بینظیر است.
مرغ با بادام هندی Kai Med Ma Muang
مرغ با بادام هندی غذایی است جالب برای گردشگران .آنها هنگام خوردن غذا دائما در بشقابشان به دنبال مغزهای سرخ شده شیرین و خوشمزه میگردند.غذایی است با ترکیب مرغ سرخ شده، با بادام هندی کبابی، سس شیرین سویا، پیاز، فلفل تند، فلفل، هویج و قارچ تفت داده شده که طعم بینظیری دارد که در سفرتان به تایلند حتما باید تست کنید.
مرغ با بادام هندی غذایی است جالب برای گردشگران .آنها هنگام خوردن غذا دائما در بشقابشان به دنبال مغزهای سرخ شده شیرین و خوشمزه میگردند.غذایی است با ترکیب مرغ سرخ شده، با بادام هندی کبابی، سس شیرین سویا، پیاز، فلفل تند، فلفل، هویج و قارچ تفت داده شده که طعم بینظیری دارد که در سفرتان به تایلند حتما باید تست کنید.
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
تازهها
اجاره هیلتی، راه حلی مقرون به صرفه و ایدهآل برای پروژههای شما
ارزان ترین دوچرخه ۲۶ بازار (لیست قیمت جدید)
مقایسه ساید بای ساید اسنوا با ایکس ویژن (کدام یخچال بهتر است؟)
بهترین ساعت اتوماتیک، رقابت بین 7 ساعت شگفت انگیز
بهترین ساعت اتوماتیک، رقابت بین 7 ساعت شگفت انگیز
در انتخاب بهترین تشویقی گربه به چه مواردی توجه کنیم
مقایسه گوشی a54 با a34 (کدام گوشی بهتر است؟)
اندروید باکس چیست و چه مزایایی دارد؟ (راهنمای خرید اندروید باکس)
بهترین پاوربانک 1403 (معرفی 10 مدل پرفروش)
شاهد کاغذی
*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.