ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×

راهنمای سفر به دبی امارات از هزینه سفر تا مکان‌های دیدنی و مراکز خرید

راهنمای سفر به دبی امارات از هزینه سفر تا مکان‌های دیدنی و مراکز خریددُبِی Dubai یکی از شهرهای کشور امارات متحده عربی است. این شهر در جنوب کشور ایران و در پیرامون خلیج فارس و در شبه جزیره عربستان قرار دارد. دبی بزرگ‌ترین شهر کشور امارات نیز می‌باشد.
راهنمای سفر به دبی امارات از هزینه سفر تا مکان‌های دیدنی و مراکز خرید
نخستین اشاره‌های تاریخی در دبی از سال ۱۰۹۵ میلادی ثبت شده‌است و نخستین نشانه‌های شهرسازی در دبی به سال ۱۷۹۹ برمی‌گردد. دبی در سال ۱۸۳۳ به دست شیخ مکتوم بن بطی بن سهیل آل مکتوم به طور رسمی به عنوان یک شهر بنیان نهاده شد. جایگاه جغرافیایی مهم این شهر، باعث شد تا در قرن بیستم به یک بندر مهم تبدیل شود. در سال ۱۹۶۶ و با کشف نفت در دبی، دبی و کشور قطر تصمیم به راه‌اندازی یک واحد پولی جدید بنام «مجلس نقد قطر و دبی»، به جای «روپیهٔ خلیج» که پیش از این پول رایج بود گرفتند. کشف نفت منجر شد تا کارگران خارجی برای کار در این شهر به سرعت به آن نقل مکان کنند به طوری که در مدت بسیار کوتاهی ۳۰۰ درصد به جمعیت آن افزوده شد و آن را به یکی از منابع مهم جهانی نفت تبدیل کرد. دبی جدید از زمانی که بریتانیا آن را در سال ۱۹۷۱ ترک کرد شروع به شکل گرفتن کرد. در این زمان، دبی به همراه ابوظبی و ۴ شیخ‌نشین دیگر کشور امارات متحده عربی را پایه‌گذاری کردند. یک سال بعد شیخ‌نشین رأس‌الخیمه به کشور امارات پیوست اما قطر و بحرین تصمیم گرفتند که هرکدام یک کشور خودکفا باشند. در سال ۱۹۷۳ درهم امارات به عنوان واحد پولی رسمی امارات معرفی شد و به این ترتیب دبی و قطر اتحادیهٔ پولی بین خود را منحل کردند. در سال ۱۹۷۹ در یکی از محله‌های دبی با نام جبل علی یک منطقهٔ آزاد تجاری ساخته شد که به شرکت‌های خارجی اجازه واردات و صادرات بدون محدودیت را می‌داد. با شروع جنگ خلیج فارس در سال ۱۹۹۰ سرمایه‌داران و تاجران پول‌ها و دارایی‌های خود را از این شهر خارج کردند که باعث شد اوضاع اقتصادی این شهر برای مدتی بحرانی بشود اما با دگرگونی فضای سیاسی، دوباره رونق خود را به دست آورد.
راهنمای سفر به دبی امارات از هزینه سفر تا مکان‌های دیدنی و مراکز خرید
امروزه دبی به عنوان یک شهر جهانی و بازرگانی موفق و مهم در منطقه جای خود را پیدا کرده‌است. اگرچه اقتصاد دبی با صنعت نفت رشد کرد اما بیشتر درآمد دبی از منطقه آزاد جبل علی، فروش ملک به شهروندان خارجی در مناطق آزاد، اعطای اقامت، صدور دوباره کالا، ترانزیت مسافر و کالا و همچنین قسمت بزرگی نیز از گردشگری و دیگر خدمات مالی و بازرگانی تأمین می‌شود. دبی به تازگی توجه جهانیان را از راه ساخت و سازهای بزرگ و همین‌طور رویدادهای تفریحی و ورزشی هیجان‌انگیز به خود جلب کرده‌است.

در سال‌های پایانی دههٔ ۲۰۰۰ میلادی به خاطر بحران‌های مالی گسترده در جهان، ساخت و ساز املاک در دبی برای مدت ۳ سال با دشواری جدی روبه‌رو شد. هر چند دبی توانست بنا بر یک برنامه تدریجی و مداوم خود را بهبود بخشد. در سال ۲۰۱۲ دبی ۲۲مین شهر گران‌قیمت جهان و گران‌قیمت‌ترین شهر خاورمیانه معرفی شد.
راهنمای سفر به دبی امارات از هزینه سفر تا مکان‌های دیدنی و مراکز خرید
اطلاعات ضروری
اختلاف ساعت با تهران: ۰۰:۳۰+
پول رایج: درهم امارات (AED)
نکته: در دبی با دلار هم می‌شود پرداخت‌ها را انجام داد.
نرخ تبدیل ارز: ۱۰ درهم = ۲.۷۲ دلار آمریکا
زبان رسمی: عربی (زبان انگلیسی هم به طور گسترده‌ای استفاده می‌شود)
مراکز خرید دبی
مراکز خرید :

خیابان شیخ زاید با داشتن فروشگاه لباس‌های فاخر و مد روز و هتل‌های زیبا و مجلل، جلوه‌ای افسانه‌ای دارد؛ مانند مرکز خرید واقع در بلوار برج‌های امارت. وقتی برای خرید می‌روید حتما به مرکز خرید «امارات» نیز سری بزنید چرا که کیفیتی خاص و متفاوت دارد و نه تنها در اینجا مجموعه عظیمی از فروشگاه‌ها را خواهید یافت بلکه یکی از بزرگترین پیست‌های اسکی سرپوشیده‌ی دنیا، بلک رانز، نیز قرار دارد که امکانات کاملی نیز به اسکی‌بازان ماهر و حتی آماتور ارائه میدهد.

«ابن‌بطوطه» یکی از جدیدترین مراکز خرید و تفرجی دوبی که تا نیمه شب هم باز است. تفرجگاه‌های ابن‌بطوطه به شش قسمت که هر قسمت معرف یک کشور است تقسیم شده: اندونزی، چین، مصر، هند، ایران و تونس. مرکز خرید عربی نیز بسیار مورد توجه است و فضای گسترده‌ای دارد. تفرجگاه واقع در پارک دوبی‌لند نیز یکی از بهترین های دنیاست.
راهنمای سفر به دبی امارات از هزینه سفر تا مکان‌های دیدنی و مراکز خرید
وضعیت آب و هوایی
شهر دبی آب و هوای بسیار قابل پیش‌بینی دارد. تقریبا در هیچ زمان از طول سال بارانی در این شهر نمی‌بارد. اغلب از ماه نوامبر تا آوریل با هوای گرم و خوشایندی در طول روز و شب روبرو هستیم. اما از شروع ماه مه که معولا تا شش ماه هم به طول می انجامد، گرمای هوا طاقت فرسا می‌شود. نکته خوب و قابل ذکر این است که حداقل، رطوبت هوا در تمام طول سال نسبتا کم است.

ساعات اداری :

به طور کلی اداره های دولتی از روز یکشنبه تا پنجشنبه، از ساعت 7:30 تا 2:30 مشغول به کارند. این در حالی ست که زمان کاری اداره های خصوصی از 9 صبح تا 5 بعد از ظهر می باشد. فروشگاه ها از 9 یا 10 صبح تا 9 یا 10 شب باز هستند که در آخر هفته ها، جمعه و شنبه، این بازه زمانی بیشتر می شود.


برنامه کاری بانکها اینگونه است: از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 صبح تا 1 بعد از ظهر و برخی از آنها 4:30 تا 6:30 نیز پاسخگوی شما هستند. پنجشنبه ها از 8 تا ظهر باز هستند و جمعه ها تعطیلند.

بهترین زمان برای رزرو هتل
هتل های شهر دبی در طول کریسمس و تعطیلات سال نو و همچنین فصل‌های پر گردشگر یا به اصطلاح High-Season (ماه سپتامبر تا مه) در گران‌ترین حالت خود قرار دارند. همانطور که حدس می‌زنید، ماه‌های گرم سال (از ژوئن تا آگوست) را می‌شود فصل‌های کم گردشگر یا به اصطلاح off-season نامید و در طی این مدت می توان هتل‌هایی با قیمت های خوب پیدا کرد، به خصوص در رنج قیمت‌های بالا که ممکن است در زمان‌های پرگردشگر بسیار غیر منطقی باشند.
راهنمای سفر به دبی امارات از هزینه سفر تا مکان‌های دیدنی و مراکز خرید
هزینه‌ی هاستل

از آنجایی که دبی شهری بسیار لوکس و گران است از نظر هاستل تنوع چندانی را نمی توان در آن مشاهده کرد. می توانید برای یک شب اقامت در اتاق های اشتراکی حدود ۷۳ تا ۸۴ درهم بپردازید.

دبی

هزینه‌ی اقامت در هتل دبی از نظر هتلداری کیفیت بسیار خوبی دارد. اکثر هتل های این شهر مدرن، تمیز و دارای استاندارد بین‌المللی هستند. از این رو ممکن است با قیمت های نسبتا زیادی مواجه شویم. اگر بخواهیم آن ها را بر اساس قیمت و تعداد ستاره دسته بندی کنیم به شرح زیر خواهد بود:

۱ ستاره ۱۴۶ تا ۲۹۳ درهم
۲ ستاره ۱۷۲ تا ۴۰۰ درهم
۳ ستاره ۱۷۲ تا ۹۵۸ درهم
۴ ستاره ۱۸۷ تا ۱.۶۳۳ درهم
۵ ستاره ۳۰۱ تا ۲.۸۸۴ درهم
راهنمای سفر به دبی امارات از هزینه سفر تا مکان‌های دیدنی و مراکز خرید
بهترین تفریحات و سرگرمی‌ها در دبی

آکواریوم و باغ وحش زیر آبی دبی

آکواریوم در زیر طبقه‌ی هم کف بازار دبی قرار دارد و دارای یک تونل ۵۱ متری است که فرصت پیاده روی خریدارن در زیر آب هنگام شنای بی وقفه‌ی بیش از ۳۳.۰۰۰ کوسه، سفره‌ماهی و مارماهی را فراهم می کند. همچنین در اینجا یک باغ وحش دریایی وجود دارد که شامل دسته‌ی پنگوئن‌ها و سمورهای دریایی می‌شود. به علاوه این امکان وجود دارد تا درون یک قایق با کف شیشه‌ای بنشینید و در آکواریم به قایق سواری مشغول شوید یا اینکه درون قفس بروید و از نزدیک کوسه‌ها را تماشا کنید و به ماهی‌ها غذا بدهید.

برج خلیفه

برج زیبای برنزی و شیشه‌ای خلیفه، بلندترین بنای جهان با ۸۲۸ متر ارتفاع است. این برج شامل ۳ ایوان برای نمایش محیط بیابانی و شهری اطراف از جمله مرتفع ترین آن‌ها که در طبقه ۱۴۸ واقع شده است. آسانسورها، بازدیدکنندگان را با سرعت ۱۰ متر در ثانیه تا طبقه‌ی ۱۲۴ بالا می‌برند تا به تماشای نسخه‌ی کوچک شده‌ی دبی، خلیج همیشه فارس و کویر بنشینند.

پارک آبی ویلد وادی (Wild Wadi)

پارک آبی ویلد وادی بزرگترین استخر موجی در سراسر امارات متحده عربی محسوب می‌شود. چیزهای زیادی برای لذت بردن بزرگسالان و حتی بچه‌ها در اینجا وجود دارد. برای مدتی دوری از صدا و شلوغی هم که شده، چند ساعتی را در این پارک آب سپری کنید. مطمئنا لذت آن در خاطرتان خواهد ماند.

لذت خرید سوغاتی در سوق البهار (Souk Al Bahar)

سوق البهار یک بازار مدرنیزه‌ شده است که به طور همزمان جذابیت قدیمی و آسایش عصر حاضر را ارایه می دهد. این بازار که بر روی آب واقع شده است و منظره‌ای از فواره‌ی دائمی دبی را فراهم می کند، در غذاهای بین‌المللی تخصص دارد. رستوران‌های این مکان تقریبه هر نوع غذایی را سرو می کنند. از فلافل گرفته تا هوموس، ادویه کاری، ماهی، چیپس و غذاهای گیاهی می‌شود در اینجا پیدا کرد. همچنین اگر احساس خستگی کردید و نیاز به کمی آرامش داشتید، تعدادی کافه وجود دارد که می توانید در آن‌ها مدتی توقف کنید.

فواره‌های دبی

از آنجایی که اینجا دبی است، مسلما این فواره‌ها هم بزرگترین فواره‌های رقصنده‌ی جهان هستند. ۶.۶۰۰ چراغ در امتداد ۲۷۵ متر طول دریاچه‌ی برج امتداد دارد که زیبایی خاصی به آن بخشیده است. نمایش این فوارها از ساعت ۶ عصر تا ۱۱ شب هر ۳۰ دقیقه یک بار اجرا می‌شود و آب فواره‌ها تا حدود ۱۵۰ متر به هوا پرتاب می شود.

بازدید از بازار طلا و ادویه

بازار طلا و ادویه در دیره، در میان کوچه پس کوچه‌ها پنهان شده است. قیمت‌های این بازار منطقی و کیفیت طلاهای آن هم بالا است. چانه زنی بخشی جدایی ناپذیر از معاملات این بازار است. همچنین اطمینان حاصل کنید که جنس های بی ارزش را به شما قالب نکنند، چرا که اصولا هرچیزی را که شما می خرید باید خوب و با کیفیت باشد. اگر هم علاقه‌ای به خرید کردن ندارید می توانید تنها در این بازار مشغول قدم زدن شوید و از دیدن مغازه‌های درخشان و پر زرق و برق آن لذت ببرید.

بازدید از موزه‌ی دبی

موزه‌ی دبی بهترین مکان برای نگاهی اجمالی به این شهر قبل از نفت خیزی و توریستی شدن دبی و تماشای تحول آن در طول چند دهه است. موارد زیادی برای نشان دادن در این موزه وجود دارد. از محدوده‌ سلاح‌های خاورمیانه گرفته تا یک مسجد و حتی سبک زندگی بادیه نشینی عشایری را می توانید در اینجا تماشا کنید.

بیابان گردی در دبی

ظاهرا تنها امارات متحده عربی می تواند از یک بیابان خشک و بی آب و علف، یک جاذبه‌ی توریستی بسازد. تورهای بعدازظهری کویر در دبی تا زمانی که خورشید غروب کند، شامل صحرانوردی (با ماشین) سندبوردینگ یا بالون هوای داغ بر بالای شن‌های روان است. بعد از همه‌ی اینها، می توانید در یکی از اردوگاه های عشایری به تماشای جشن سنتی بادیه نشینی مشغول شوید که با رقص شکم، خالکوبی حنا و شترسواری تکمیل می شود.

گشت و گذار در بازار امارات

بازار امارات تماشایی ترین، و یکی از بزرگترین‌ بازارهای دبی است که بازدید از خرده فروشی های آن تجربه‌ای خوب محسوب می‌شود. این بازار ۴۵۰ فروشگاه لوکس و مجلل دارد که هرچیزی از برندهای مختلف را به فروش می‌رسانند. همچنین سالن های این بازار با رستوران‌ها، سینماهای متعدد، باشگاه بدنسازی، چشمه‌ی آب گرم، یک سالن آرایش و حتی یک پیست اسکی سرپوشیده مزین شده‌اند. برای آن دسته از کسانی که فرزند خردسال دارند نیز یک مرکز مراقبت از کودک در این مکان و در پارک موضوعی به نام سیاره جادویی تاسیس شده است که هرکسی می تواند از آن لذت ببرد.

بازدید از مرکز گلوبال ویلیج (دهکده‌ی جهانی)

دهکده‌ی جهانی به خوبی یک فضای شاد را با فروشگاه‌ها ترکیب کرده است. در فضایی به سبک جشنواره ای، غرفه‌های نمایندگی کشورهای جهان، کالاهای مرتبط، مصنوعات و مواد غذایی را به فروش می‌رسانند. همچنین رویدادهای متنوع و سرگرم کننده ای در این مرکز برگزار می شود. اگر دوست دارید که به سبک مردم محلی از شهر دبی لذت ببرید، دهکده‌ی جهانی مکانی مناسب برای این کار است.

رستوران Sahn Eddar

برای خوردن یک دسر یا یک چای عصرانه، جایی بهتر از Sahn Eddar در دبی وجود ندارد. جایی که کرم Chantilly، کارامل نمکی و شکلات تیره مکمل فنجان‌های قهوه‌ی آن است. توقف در این مکان برای میل کردن یک دسر سریع پیشنهاد خوبی است، اما اگر زمان دارید و میل به خوردن چای عصرانه داشته باشید، همچنین می توانید با ساندویچ انگشتی و شامپاین خوشمزه از خودتان پذیرایی کنید. اگر دنبال محیطی آرام، به همراه منظره‌ای عالی از طبقه‌‌ی اول برج‌العرب و اجرای زنده‌ی ساز هارپ هستید، این مکان همانی است که به دنبالش هستید.

رستوران زنگو (Zengo)

رستوران زنگو مناسب گیاه‌خواران است. با وجود اینکه در منوی این رستوران می توان غذاهای گوشتی و خوشمزه‌ی زیادی هم پیدا کرد، اما منوی آن سه نوع غذای فوق‌العاده‌ی گیاهی در خود دارد. رستوران زنگو، به صورت کاملا مدرن غذاهای ترکیبی فرانسوی، ژاپنی و مکزیکی را سرو می کند که در آن‌ها از سبزیجات تازه و با کیفیت مزرعه و گوشت گاو استفاده کرده‌اند. علاوه بر آن می توانید غذای خود را در درون یا روی یکی از سه تراس این رستوران میل کنید و همچنین قبل از شام با یک نوشیدنی خوب در جایگاه مخصوص این کار از خودتان پذیرایی کنید.
راهنمای سفر به دبی امارات از هزینه سفر تا مکان‌های دیدنی و مراکز خرید
نقشه دبی
راهنمای سفر به دبی امارات از هزینه سفر تا مکان‌های دیدنی و مراکز خرید
هتل برج العرب
لیست گرانترین PS5 و XBOX
مشاهده قیمت
با 100,000 تومن طلا بخر!
نمایش قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.