ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×

آموزش تشخیص تقلبی بودن یا اصل بودن زعفران

آموزش تشخیص تقلبی بودن یا اصل بودن زعفرانغلامرضا میری رييس اتحاديه صادركنندگان زعفران در باره راههای تشخیص زعفران تقلبی در بازار گفت: باید مقداری از این زعفران را در آب جوش بریزیم ، معمولا ساقه هایی که به صورت شیمیایی رنگ می شود به محض ارتباط با آب جوش رنگ خود را از دست داده و سفید می شوند.

وی افزود: ولی کلاله های قرمز که حالت طبیعی دارند زمان زیادی طول می کشد تا سفید شود. ولی معمولا خریداران نمی توانند با مشاهده و لمس زعفران، تقلبی بودن یا نبودن آن را تشخیص دهند.

میری اظهار داشت: ضمن اینکه بعضی از زعفران ها مواد خارجی را که از هندوستان و پاکستان با خمیری به نام خمیر نشاسته کلیشه هایی شبیه کلاله زعفران درست کرده اند که تشخیص آن حتی برای ما که خبره این کار هستیم بسیار مشکل است. وی در ادامه تصریح کرد: ما می دانیم تمام واحدهای صنفی دارای آزمایشگاه بوده و بعد از انجام آزمایشات لازم و نمونه برداری بسته بندی می شود.

نایب رییس شورای ملی زعفران ضمن تاکید بر خرید زعفران های دارای علامت استاندارد گفت: واحدهایی که دارای علامت استاندارد هستند برای تشکیل سالن، پرسنل و آزمایشگاه سرمایه گذاری کلانی کرده و هرگز ارزش برند خود را با فروش زعفران تقلبی از بین نمی برد. وی افزود: واحدهایی که مورد تایید سازمان استاندارد هستند بعد از خرید زعفران این کالا را نمونه برداری و آنالیز کرده و سپس وارد انبار و خط تولید این واحد صنفی می شود.

میری ادامه داد: بعد ورود زعفران ها به انبار نیز نماینده سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد از زعفران های موجود نمونه برداری می کنند و اگر این زعفران ها از لحاظ بهداشتی یا مسئله تقلبی بودن مشکلی داشته باشند برای بار اول به واحد صنفی اخطار و دفعه بعد پروانه آن واحد لغو خواهد شد. میری با اشاره به ادامه این روند در سطح بازار اظهار داشت: معاونت غذا و دارو ماهیانه به صورت رندوم از زعفران هایی که علامت استاندارد دارند نمونه برداری کرده و حتی اگر در این مرحله مشکلی وجود داشته باشد تحت پیگرد قرار می گیرد.
لیست گرانترین PS5 و XBOX
مشاهده قیمت
با 100,000 تومن طلا بخر!
نمایش قیمت


*لطفا از درج شماره تلفن و یا آدرس های اینترنتی مختلف اکیداً خودداری فرمایید.