آموزش پخت شیرینی سنتی آغوزکنا (آغوزنون)
آغوزکنا یا اغوزنون نوعی شیرینی سنتی استان مازندران است. در این نوعی شیرینی آرد گندم، شیر، تخم مرغ و شکر رابا هم مخلوط نموده سپس لای خمیر را گردو میگذارند.آغوزکنا یا اغوزنون
دستور شماره یک
اغوزکنا یا آغوزنون یا کنجی نوعی شیرینی است که زنان مازندرانی با آرد آسیابشده و برای شب یلدا درست میکنند. به این شکل که آرد آسیابشده را با آب، کنجد، گردو و شکر مخلوط میکنند و بهصورت خمیر درمیآورند. این خوراکی به دو شکل تهیه میشود؛ ابتدا اینکه بهصورت خام خورده میشود که به آن «پیس گنده» میگویند و دیگر اینکه به خمیر، زردهٔ تخم مرغ اضافه و پخته میشود و به آن، «کنجی» یا «آغوزنون» میگویند.