آموزش پخت شیرینی بادام سوخته خوشمزه در خانه
بادام سوخته نوعی شیرینی ایرانی و رهآورد استان فارس و کردستان است.Candied almonds are nuts (usually almonds) that have been cooked in a special way, so they end up coated in browned, crunchy sugar. They are a typical open air fair snack in Spain, where they are called "Garrapiñadas" and in Germany, where they are called "Gebrannte Mandeln". They are also fairly common in Sweden, being frequently sold at Christmas markets, where they are similarly known as "brända mandlar".
مواد لازم :
بادام نیم کیلو
شکر ۷۵۰ گرم
بادام نیم کیلو
شکر ۷۵۰ گرم
طرز تهیه:
بادام و شکر را مخلوط کرده در ظرفی میریزیم و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب داخل آن میریزیم. روی آتش میگذاریم. گاهی بهم میزنیم تا ذرات شکر آب شده کمی طلائی گردد. بعد بادام و شکر را روی غربال میریزیم و میگذاریم سرد شود و دست میمالیم تا حتی المقدور شکر از بادام جدا گردد.
بعد شکر را در ظرفی میریزیم. دوباره روی آتش میگذاریم تا ذرات شکر آب شده کاملاً طلائی گردد و بشکل کارامل (شکر سوخته) در آید. بادام را در شکر کارامل شده میریزیم بهم میزنیم تا بادام و شکر کارامل شده مخلوط شود. بعد ته سینی مسی را کمی چرب میکنیم و بادام سوخته را در سینی میریزیم و با قاشق بادامها را از هم جدا می نمائیم. میگذاریم کاملاً سرد شود. بادام سوخته برای اینکه براحتی از ظرف جدا شود بهتر است آن را روی غربال بریزیم و بعد از سرد شدن از روی غربال جدا می نمائیم و در ظرف قرار دهیم.
بادام و شکر را مخلوط کرده در ظرفی میریزیم و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب داخل آن میریزیم. روی آتش میگذاریم. گاهی بهم میزنیم تا ذرات شکر آب شده کمی طلائی گردد. بعد بادام و شکر را روی غربال میریزیم و میگذاریم سرد شود و دست میمالیم تا حتی المقدور شکر از بادام جدا گردد.
بعد شکر را در ظرفی میریزیم. دوباره روی آتش میگذاریم تا ذرات شکر آب شده کاملاً طلائی گردد و بشکل کارامل (شکر سوخته) در آید. بادام را در شکر کارامل شده میریزیم بهم میزنیم تا بادام و شکر کارامل شده مخلوط شود. بعد ته سینی مسی را کمی چرب میکنیم و بادام سوخته را در سینی میریزیم و با قاشق بادامها را از هم جدا می نمائیم. میگذاریم کاملاً سرد شود. بادام سوخته برای اینکه براحتی از ظرف جدا شود بهتر است آن را روی غربال بریزیم و بعد از سرد شدن از روی غربال جدا می نمائیم و در ظرف قرار دهیم.