آموزش پخت و طرز تهیه کامل مربای هویج خانگی
مربای هویج از مجموعه دستور غذاهای ایرانی است که طرز تهیه آن را در وب سایت فایندز برای شما آماده کرده ایم. طرز تهیه ی این مربا بسیار ساده و راحت است. می توانید آن را به طعم دلخواه خود بپزید.مواد لازم
:هویج : ۱ کیلوگرم
شکر : ۱ کیلوگرم
آب : ۲ لیوان
پوست پرتقال : به دلخواه
نکاتی در مورد تهیه ی مربای هویج:
۱- هویج ها را شسته و پوست بگیرید. سپس آن ها را درشت رنده کنید.
۲- برای طعم دار کردن مربا می توانید از مواد مورد نظر مانند گلاب، هل، آبلیمو یا وانیل هم استفاده کنید و همچنین مقداری خلال بادام و یا خلال پسته به آن اضافه کنید.
۱- هویج ها را شسته و پوست بگیرید. سپس آن ها را درشت رنده کنید.
۲- برای طعم دار کردن مربا می توانید از مواد مورد نظر مانند گلاب، هل، آبلیمو یا وانیل هم استفاده کنید و همچنین مقداری خلال بادام و یا خلال پسته به آن اضافه کنید.
زمان آماده سازی۱۰ دقیقه
زمان پختن۴۵ دقیقه
زمان پختن۴۵ دقیقه
دستور پخت 1
طرز تهیه
:هویجها را رنده کنید یا اگر دوست دارید درشتتر خرد کنید. و در قابلمه بریزید و آب را به آن اضافه کنید تا خوب پخته شود سپس شکر را یکباره در آن ریخته و زعفران را هم میافزاییم. تا کاملا قوام بیاید. بعد گلاب. هل و آبلیمو را نیز افزوده و هم میزنیم تا عطر هل و گلاب نیز کاملا به خرد هویج برود سپس شعله را خاموش کرده و پس از سرد شدن داخل شیشه میریزیم.
دستور پخت 2
هویج را به همراه شکر و آب در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.
حرارت را به متوسط رو به پایین کم کنید و اجازه دهید تا برای حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه پخته و قوام بیاید.
در پایان مقداری پوست پرتقال روی آن رنده کرده و آن را از روی حرارت بردارید. برای مزه دار کردن مربا می توانید از سایر مواد مورد نظر مانند گلاب، هل، آبلیمو و یا وانیل هم استفاده کنید و مقداری خلال بادام و یا پسته هم در آن بریزید.
بعد از سرد شدن، مربا را در شیشه ی مورد نظر ریخته و در یخچال نگه دارید.