ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

معرفی کامل سیگار + تاریخچه سیگار

معرفی کامل سیگار + تاریخچه سیگار

سیگار برگ بریده یا خردکردهٔ توتون که معمولاً در کاغذ نازک پیچیده شده‌است که برای «کشیدن دود» آن بکار می‌رود. به تنها یک نخ سیگار به انگلیسی سیگارت می‌گویند. و در اصطلاح آنها به آنچه ما سیگار برگ می‌گوییم، سیگار اطلاق می‌شود. طرز استفادهٔ آن این طور است که یک طرف آن را آتش می‌زنند، و از طرف دیگر (که معمولاً فیلتر یا مُشتوک دارد) دود را به درون ریه‌ها می‌کشند (پُک زدن). نیکوتین موجود در دود تنباکو سبب بروز حالت سرخوشی کوتاه‌مدت می‌شود. سیگار را با پیچیدن تنباکو در کاغذ سیگار که کاغذ نازکی است درست می‌کنند، و یا، در بیشتر موارد، سیگارهای آماده دارای نام تجاری ساخت کارخانه‌های تولید سیگارت را خریداری می‌کنند.
سیگار
اجزای سیگار:
۱- فیلتر
۲- فیلترپوش
۳- کاغذ تنباکو
۴- تنباکو
سیگار
تاریخچه

در سال ۱۹۰۲، جیمز بیوکنن دوک شرکت دخانیات بریتانیا-آمریکا را بنیاد نهاد که در آن‌سوی اقیانوس، رقیب معتبری به نام دخانیات سلطنتی را داشت. در این زمان، که یک دهه تا تولید خودروهای فورد مدل «تی» باقی‌مانده‌بود، دوک برای نخستین بار محصولی تولید کرده‌بود که در سطح دنیا توزیع می‌شد و جهانی‌سازی سیگار توسط وی بنیان‌گذاری شد.

اثرات بر سلامت انسان

نیکوتین ماده شیمیایی روان‌گردان (psychoactive) اصلی موجود در سیگار، اعتیاد آور است. مصرف نیکوتین بزرگترین عامل منفرد قابل پیشگیری مرگ و میر در سطح جهان است. نیکوتین به وسیله سیگار کشیدن به درون ریه‌ها وارد می‌شود و در عرض مدت ۷ ثانیه به مغز می‌رسد. سیگار کشیدن بیشتر از همه منجر به بیماریهای قلبی، کبدی و ریوی است. مصرف سیگار ریسک فاکتور اصلی برای بیماری‌هایی همچون سکته قلبی، سکته مغزی، بیماریهای مزمن انسدادی ریه، شامل آمفیزم و برونشیت مزمن و سرطان (به خصوص سرطان ریه، سرطان حنجره و سرطان پانکراس) است، همچنین سیگارکشیدن می‌تواند منجر به بیماریهای عروق محیطی و پرفشاری خون شود. شروع زود هنگام سیگار کشیدن در طول زندگی و کشیدن سیگار با درجه قطران بالاتر ریسک بروز این بیماری‌ها را افزایش می‌دهد. سازمان بهداشت جهانی تخمین زده که مصرف سیگار منجر به ۵٫۴ میلیون مرگ در سال ۲۰۰۴ شده است. و ۱۰۰ میلیون مرگ در طی دوران مصرفش در قرن بیستم. که این میزان خیلی بیشتر از مجموع تلفات ایدز، سل، تصادفات رانندگی و خودکشی‌ها است.

سالانه ۱۵ هزار سیگاری در استرالیا جان خود را از دست می‌دهند و این مسئله مبلغی بالغ بر ۳۰ میلیارد دلار استرالیا (معادل ۱۹ میلیارد پوند) برای دولت هزینه دربردارد. پژوهش‌های بسیاری در دنیا انجام شده که بر مضر بودن مصرف سیگار دلالت می‌کنند. با این وجود، شرکت‌های تولید سیگار این پژوهش‌ها را بی‌اساس و اثبات نشده می‌خوانند و به تبلیغ گسترده سیگار در کشورهای مختلف جهان ادامه می‌دهند. در بیشتر کشورهای جهان، به جز مناطق آزاد، از سیگار مالیات سنگینی دریافت می‌شود (تا چند برابر قیمت اولیه) و سعی می‌شود این پول خرج بهبود سلامت مردم آن کشور شود. پژوهش‌های زیادی نیز سیگار را از عوامل اصلی سرطان می‌دانند. به‌عنوان مثال در مطالعات گسترده مشخص شده که علت اصلی سرطان ریه سیگار است.

سیگار کشیدن موجب فرسایش مغز می‌شود و به عبارت دیگر بر حافظه، یادگیری و منطق افراد تأثیر منفی می‌گذارد و سبب کاهش قابلیت‌های شناختی می‌شود.

از سوی دیگر پژوهش‌ها نشان می‌دهند که احتمال سیگار کشیدن در افرادی که در حال تجربه اولین دوره بیماری‌های روانی هستند سه برابر بیشتر از افراد سالم است؛ این موضوع نشان می‌دهد که سیگار احتمالاً در ابتلا به اختلالات روانی نیز نقش دارد.

رابطه سیگار و سرطان

تا سال‌های دهه ۱۹۳۰ همراهی سیگارت و سرطان ریه مشخص نشده بود و رابطه علت و معلولی سیگارت و سرطان تا سال ۱۹۵۷ در انگلیس و سال ۱۹۶۴ در آمریکا، ثابت نشده بود. در کمال تعجب، تا پیش از این زمان، تأثیرات مفیدی هم برای سیگارت‌ها قائل بودند و سیگارت‌ها حتی در دانشنامه‌های دارویی تا سال ۱۹۰۶ فهرست می‌شدند و حتی پزشکان به بیمارانی که سرفه داشتند، سرما خورده بودند یا مبتلا به سل شده بودند، مصرف سیگار را توصیه می‌کردند.

اولین بار پژوهشگران آلمان نازی بودند که رابطه بین سرطان ریه و دخانیات را ثابت کردند. اما تحت تبلیغات وسیع متفقین در جریان جنگ جهانی دوم بسیاری از موفقیت‌های پزشکی در آلمان نازی از یاد رفت به طوری که بسیاری از مردم گمان می‌کنند اولین بار دانشمندان آمریکایی و بریتانیایی به این مسئله پی برده‌اند. مبارزه با دخانیات در آلمان نازی بسیار گسترده بود و جنبش مبارزه با دخانیات تحت پشتیبانی مستقیم هیتلر قرار داشت به طوری که نازی‌ها ترک سیگار و دخانیات را یک وظیفه ناسیونال سوسیالیستی می‌دانستند. یکی از شعارهای معروف در دوره رایش سوم برای ترویج سلامت مادران این جمله بود.

Mütter vermeidet Alkohol und Nikotin! Trinkt Süßmost! Süßmost baut auf
مادران از الکل و نیکوتین بپرهیزید! آب سیب بنوشید! آب سیب بدن را سالم می‌سازد.

استعمال دخانیات سالانه عامل ۲۲ درصد از کل مرگ و میرهای ناشی از سرطان (حدود ۱٫۷ میلیون نفر) در جهان است که تقریباً یک میلیون نفر از این قربانیان بر اثر ابتلا به سرطان ریه ناشی از مصرف سیگار می‌میرند.

مدت‌ها تصور می‌شد که وجود قیر و دیگر مواد شیمیایی در تنباکو، دلیل اصلی بروز سرطان در افراد سیگاری می‌باشد. امروزه ثابت شده‌است که نیکوتین خاصیت سرطان‌زایی دارد، به این دلیل که این ماده جلوی عملکرد طبیعی بدن به منظور دفع کردن سلول‌های آسیب دیده را که ممکن است در آینده سرطانی شوند، می‌گیرد. به همین دلیل، مصرف نیکوتین سرطان‌زا است.
ترک سیگار
توتون سیگار

بعد از چند ساعت از شروع ترک سیگار بدن شما شروع به بهبود از تأثیرات نیکوتین می‌کند، فشارخون، ضربان قلب و دمای بدن شما شروع به کاهش کرده و به سطح سالم‌تری برمی‌گردند، ظرفیت ریه شما افزایش یافته و نای شما آرام می‌شود و با این تغییرات به خون اجازه دریافت میزان بیشتری اکسیژن از ریه داده می‌شود. ترک سیگار اقدامی مبارزه طلبانه است، میزان سختی ترک سیگار به عواملی که در زیر بیان می‌کنیم بستگی دارد:

تعداد سیگاری که شما روزانه مصرف می‌کنید.
تعداد افراد سیگاری در ارتباط با شما
دلیل سیگار کشیدن شما

برای ترک کردن سیگار و شروع زندگی سالم راه‌های مختلی وجود دارد که از میان آن می‌توان به رفتار درمانی، درمان با جایگزین‌های نیکوتینی و درمان دارویی اشاره کرد که ترکیب روش رفتار درمانی به همراه دارو بهترین و موثرترین روش برای ترک سیگار است. بعضی از انواع داروها همچون بوپروپیون و چمپیکس برای ترک سیگار استفاده می‌شوند که در میان تمامی داروها، چمپیکس (وارنیکلین) جز دسته داروهای است که منحصراً برای ترک سیگار استفاده می‌شود. این دارو دریافت کننده‌های نیکوتینی را مسدود می‌کند و مانع چسبیدن نیکوتین به آنها می‌شود و این باعث می‌شود که میل به سیگار کم شود. اتصال این دارو به عنوان یک آگونیست نسبی غیرنیکوتینی به گیرنده‌های استیل کولین منجر به تحریک نسبی و آزاد شدن دوپامین در بخش پاداش دهنده دستگاه عصبی مرکزی می‌شود و اتصال نیکوتین ناشی از سیگار را به صورت رقابتی مهار می‌کند. در نتیجه وارنیکلین باعث سرکوب علایم قطع نیکوتین و کاهش میل به سیگار کشیدن می‌شود. مطالعات انجام شده بر روی وارنیکلین نشان می‌دهد که حدود ۴۴ درصد سیگاری‌ها پس از مصرف روزانه دو قرص وارنیکلین برای ۱۲ هفته، سیگار را ترک می‌کنند. این رقم برای کسانی که دارو نما و بوپروپیون استفاده کرده‌اند به ترتیب ۱۸ و ۳۰ درصد بوده است.

تغییرات بدن انسان پس از ترک عادت سیگاری بودن

۲۰ دقیقه پس از آخرین مصرف سیگار، تعداد ضربان قلب و فشار خون کاهش پیدا می‌کند. ۱۲ ساعت پس از آخرین مصرف سیگار، سطح مونوکسید کربن خون به حد طبیعی بازمی‌گردد و اکسیژن موجود در خون تا سطح نرمال بالا می‌رود. ۴۸ ساعت بعد از آخرین مصرف سیگار، حس چشایی و بویایی به سطح معمول بازمی‌گردد. ۲ هفته تا ۳ ماه بعد از قطع مصرف سیگار، جریان خون بهتر می‌شود و فعالیت ریوی بهبود میِیابد. ۱ تا ۹ ماه بعد از قطع مصرف سیگار، ریه‌ها شروع به بازسازی خود می‌کنند. مژک‌ها نیز خودشان را احیا می‌کنند. سرفه و تنگی نفس کاهش می‌یابد. مژک‌ها (ساختارهای مو مانند که خلط و ترشحات را از ریه خارج می‌کنند) فعالیت طبیعی پیدا می‌کنند و خروج خلط و پاکسازی ریه بهتر و در نتیجه احتمال عفونت کم‌تر می‌شود. ۱ سال پس از قطع مصرف سیگار، خطر بیماری‌های کرونری قلبی به نصف کاهش می‌یابد. از ۵ تا ۱۵ سال پس از قطع مصرف، احتمال بروز سکته مغزی یک فرد سابقاً سیگاری برابر با افراد غیر سیگاری می‌شود. ۱۰ سال پس از قطع مصرف سیگار، امکان مرگ ناشی از سرطان ریه در یک فرد ترک کرده، برابر با نصف یک فرد سیگاری است. ۱۵ سال پس از قطع مصرف سیگار توسط یک فرد سیگاری سابق، خطر بیماری‌های کرونری قلبی مشابه غیرسیگاری‌ها است.
سیگار

Working in a tobacco factory

A cigarette, or cigaret, is a small cylinder of finely cut tobacco leaves rolled in thin paper for smoking. The cigarette is ignited at one end causing the cigarette to smoulder and allowing smoke to be inhaled from the other end, which is held in or to the mouth; in some cases, a cigarette holder may be used, as well. Most modern manufactured cigarettes are filtered, and also include reconstituted tobacco and other additives.

The term cigarette, as commonly used, refers to a tobacco cigarette, but can apply to similar devices containing other substances, such as a cannabis cigarette. A cigarette is distinguished from a cigar by its smaller size, use of processed leaf, and paper wrapping, which is normally white, though other colors and flavors are also available. Cigars are typically composed entirely of whole-leaf tobacco.

Rates of cigarette smoking vary widely throughout the world and have changed considerably since cigarettes were first widely used in the mid-19th century. While rates of smoking have over time leveled off or declined in the developed world, they continue to rise in developing nations.

Nicotine, the primary psychoactive chemical in tobacco and therefore cigarettes, is very addictive. About half of cigarette smokers die of tobacco-related disease and lose on average 14 years of life. Cigarette use by pregnant women has also been shown to cause birth defects, including low birth weight, fetal abnormalities, and premature birth. Second-hand smoke from cigarettes has been shown to be injurious to bystanders, which has led to legislation that has prohibited smoking in many workplaces and public areas. The smoke produced is an aerosol containing over 4,000 distinct chemical compounds, including nicotine, carbon monoxide and acrolein. Over 50 of these are carcinogenic. Cigarettes are a frequent source of house fires, which prompted both the European Union and the United States to ban cigarettes that are not fire-standard compliant from 2011 onwards.

History

The earliest forms of cigarettes were similar to their predecessor, the cigar. Cigarettes appear to have had antecedents in Mexico and Central America around the 9th century in the form of reeds and smoking tubes. The Maya, and later the Aztecs, smoked tobacco and other psychoactive drugs in religious rituals and frequently depicted priests and deities smoking on pottery and temple engravings. The cigarette and the cigar were the most common methods of smoking in the Caribbean, Mexico, and Central and South America until recent times.

The North American, Central American, and South American cigarette used various plant wrappers; when it was brought back to Spain, maize wrappers were introduced, and by the 17th century, fine paper. The resulting product was called papelate and is documented in Goya"s paintings La Cometa, La Merienda en el Manzanares, and El juego de la pelota a pala (18th century).

By 1830, the cigarette had crossed into France, where it received the name cigarette; and in 1845, the French state tobacco monopoly began manufacturing them.

The first patented cigarette machine was by Juan Nepomuceno Adorno of Mexico in 1847. However, production climbed markedly when another cigarette-making machine was developed in the 1880s by James Albert Bonsack, which vastly increased the productivity of cigarette companies, which went from making about 40,000 hand-rolled cigarettes daily to around 4 million.

In the English-speaking world, the use of tobacco in cigarette form became increasingly widespread during and after the Crimean War, when British soldiers began emulating their Ottoman Turkish comrades and Russian enemies, who had begun rolling and smoking tobacco in strips of old newspaper for lack of proper cigar-rolling leaf. This was helped by the development of tobaccos suitable for cigarette use, and by the development of the Egyptian cigarette export industry.

Cigarettes may have been initially used in a manner similar to pipes, cigars, and cigarillos and not inhaled; for evidence, see the Lucky Strike ad campaign asking consumers "Do You Inhale?" from the 1930s. As cigarette tobacco became milder and more acidic, inhaling may have become perceived as more agreeable. However, Moltke noticed in the 1830s (cf. Unter dem Halbmond) that Ottomans (and he himself) inhaled the Turkish tobacco and Latakia from their pipes (which are both initially sun-cured, acidic leaf varieties).

The widespread smoking of cigarettes in the Western world is largely a 20th-century phenomenon. At the start of the 20th century, the per capita annual consumption in the USA was 54 cigarettes (with less than 0.5% of the population smoking more than 100 cigarettes per year), and consumption there peaked at 4,259 per capita in 1965. At that time, about 50% of men and 33% of women smoked (defined as smoking more than 100 cigarettes per year). By 2000, consumption had fallen to 2,092 per capita, corresponding to about 30% of men and 22% of women smoking more than 100 cigarettes per year, and by 2006 per capita consumption had declined to 1,691; implying that about 21% of the population smoked 100 cigarettes or more per year.

German doctors were the first to identify the link between smoking and lung cancer, which led to the first antitobacco movement in Nazi Germany. During World War I and World War II, cigarettes were rationed to soldiers. During the Vietnam War, cigarettes were included with C-ration meals. In 1975, the U.S. government stopped putting cigarettes in military rations. During the second half of the 20th century, the adverse health effects of tobacco smoking started to become widely known and text-only health warnings became common on cigarette packets.

The United States has not implemented graphical cigarette warning labels, which are considered a more effective method to communicate to the public the dangers of cigarette smoking. Canada, Mexico, Belgium, Denmark, Sweden, Thailand, Malaysia, India, Pakistan, Australia, Argentina, Brazil, Chile, Peru, Greece, the Netherlands, New Zealand, Norway, Hungary, the United Kingdom, France, Romania, Singapore, Egypt, Nepal and Turkey, however, have both textual warnings and graphic visual images displaying, among other things, the damaging effects tobacco use has on the human body.

The cigarette has evolved much since its conception; for example, the thin bands that travel transverse to the "axis of smoking" (thus forming circles along the length of the cigarette) are alternate sections of thin and thick paper to facilitate effective burning when being drawn, and retard burning when at rest. Synthetic particulate filters may remove some of the tar before it reaches the smoker.

The "holy grail" for cigarette companies has been a cancer-free cigarette. On record, the closest historical attempt was produced by scientist James Mold. Under the name project TAME, he produced the XA cigarette. However, in 1978, his project was terminated.

Since 1950, the average nicotine and tar content of cigarettes has steadily fallen. The fall in nicotine content has led to smokers inhaling larger volumes per puff.

شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
ارزانترین ماشین دبی به تومان چقدر است؟ (لیست قیمت 2024)
لیست آپارتمان‌های ۵ میلیارد تومانی در تهران (جدول بهار 2024)
قیمت خانه در عمان چقدر است؟ (قیمت ویلا در عمان به تومان)
مالیات خودرو وارداتی در ۱۴۰۳ (لیست خودروهای شامل مالیات)
قیمت محصولات فورد 2024 به تومان (قیمت شاسی بلند آمریکایی Ford)
پرفروش ترین گوشی‌های سال 1403 (لیست 10 گوشی پرفروش امسال)
قیمت تارا و دنا پلاس چقدر افزایش یافت؟
قیمت انواع پژو ۴۰۵ در بازار (قیمت SLX به 520 میلیون رسید)
قیمت یک شب اجاره ویلا در مازندران و گیلان چقدر است؟
قیمت بنتلی 2024 به تومان (لیست قیمت محصولات بنتلی)

ثبت نظر شما