زندگینامه (بیوگرافی) محمدرضا گلزار، سوپر استار سینمای ایران

زندگینامه (بیوگرافی) محمدرضا گلزار، سوپر استار سینمای ایران
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۶
محمدرضا گلزار (زاده ۱ فروردین ۱۳۵۶ در تهران) هنرپیشه سینما، نوازنده (گیتار، پرکاشن)، خواننده و مانکن تبلیغاتی ایرانی است.
محمدرضا گلزار
زندگی‌نامه

اصلیت او آذری و متولد تهران است. او در تیم استان تهران، باشگاه پارس خودرو، شیشه و گاز، باشگاه پاس و باشگاه دیهیم بازیکن والیبال بوده‌است. تا آخر دبیرستان فعالیت هنری نداشت. پدرش با گیتار زدن مخالف بود، تنها گاهی با ارگ کار می‌کرد. تا سال سوم دبیرستان در رشته ریاضی تحصیل کرد. در سوم دبیرستان در کنکور دانشگاه آزاد در رشته مهندسی مکانیک در واحد تهران جنوب قبول شد و رزرو کرد. در سال آخر به رشته تجربی رفت و به قصد رشته دندانپزشکی کنکور داد ولی قبول نشد و به همان رشته مکانیک رفت. او فارغ‌التحصیل رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه آزاد اسلامی است. گلزار فعالیت موسیقی خود را از سال ۱۳۷۷ به عنوان گیتاریست با گروه آریان آغاز کرد. او در گروه آریان گیتار، ارگ و پرکاشن نواخته‌است.

گلزار در سال ۱۳۷۹ برای نخستین بار در فیلم سام و نرگس ساخته ایرج قادری بازیگری سینما را تجربه کرد.

گلزار همچنین در زمینه موسیقی بند دارکوب را با رامین نصریانی و دیگران راه‌اندازی کرد. سپس بند ریزار (rezzar؛ مخفف محمدرضا گلزار) را ثبت کرد که فعال است.

بازی گلزار در فیلم‌هایی از مسعود کیمیایی و بهرام بیضایی و داریوش مهرجویی با وجود دعوت شدن هر بار به اسباب گوناگونی مقدور نشد.
محمدرضا گلزار

فیلم‌شناسی

فیلم‌شناسی محمدرضا
گلزار
سال
نام فیلم
کارگردان
تاریخ اکران
۱۳۹۶

آینه بغل
منوچهر هادی
نامشخص
۱۳۹۵

سلام بمبئی

قربان محمدپور
۱۱ آذر ۱۳۹۵
۱۳۹۴

خشکسالی و دروغ

پدرام علیزاده
-
۱۳۹۳

مادر قلب اتمی

علی احمدزاده
-
۱۳۹۲

دلم می‌خواد

بهمن فرمان آرا
-
۱۳۹۰

بانویی از ماه

الهام قره خانی


امیرمهرتاش مهدوی
-
۱۳۹۰

تو و من

محمد بانکی
۱۵ شهریور ۱۳۹۱
۱۳۸۹

در امتداد شهر

علی عطشانی
۳۰ آذر ۱۳۹۰
۱۳۸۹

شیش و بش

بهمن گودرزی
۱۶ شهریور ۱۳۹۰
۱۳۸۸

دموکراسی تو روز روشن

علی عطشانی
۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۹
۱۳۸۷

دو خواهر

محمد بانکی
۲۵ شهریور ۱۳۸۸
۱۳۸۷

مثل آن شب

شهرام میرآب اقدم
-
۱۳۸۶

مجنون لیلی

قاسم جعفری
۱ فروردین ۱۳۸۷
۱۳۸۶

توفیق اجباری

محمدحسین لطیفی
۱۶ آبان ۱۳۸۶
۱۳۸۶

کلاغ پر

شهرام شاه‌حسینی
۱۸ مهر ۱۳۸۶
۱۳۸۴

تله

سیروس الوند
۲۲ آذر ۱۳۸۵
۱۳۸۴

آتش‌بس

تهمینه میلانی
۶ اردیبهشت ۱۳۸۵
۱۳۸۴

شام عروسی

ابراهیم وحیدزاده
۱۴ تیر ۱۳۸۵
۱۳۸۳

گل یخ

کیومرث پوراحمد
۱۹ اسفند ۱۳۸۳
۱۳۸۲

بوتیک

حمید نعمت‌الله
۱۵ اسفند ۱۳۸۲
۱۳۸۲

سیزده گربه روی شیروانی

علی عبدالعلی‌زاده
۲۵ شهریور ۱۳۸۳
۱۳۸۲

کما

آرش معیریان
۲۸ اسفند ۱۳۸۲
۱۳۸۱

چشمان سیاه

ایرج قادری
۱۵ آذر ۱۳۸۲
۱۳۸۱
زهر
عسل

ابراهیم شیبانی
۱ فروردین ۱۳۸۳
۱۳۸۰

بالای شهر پایین شهر

اکبر خامین
۱۵ آبان ۱۳۸۱
۱۳۸۰

زمانه

حمیدرضا صلاحمند
۲۱ خرداد ۱۳۸۲
۱۳۸۰

شام آخر

فریدون جیرانی
۸ فروردین ۱۳۸۱
۱۳۷۹

سام و نرگس

ایرج قادری
۲۷ شهریور ۱۳۸۱
محمدرضا گلزار

مجموعه‌های تلویزیونی

مجموعه‌های تلویزیونی
سال
نام سریال
تاریخ پخش مجموعه اول
تاریخ پخش مجموعه آخر
نام نقش
توضیحات
۱۳۹۵

عاشقانه
۲۵ بهمن ۱۳۹۵
-
سهیل
مجموعه ویدیویی شبکه نمایش خانگی که در ۱۷ قسمت تولید و توزیع شده‌است
۱۳۹۳

عشق تعطیل نیست
۶ بهمن ۱۳۹۳
۹ اردیبهشت ۱۳۹۴
رها
مجموعه ویدیویی شبکه نمایش خانگی که قرار بود در ۱۳ بسته دو قسمتی
تولید شود اما ساخت آن پس از ۵ قسمت متوقف شد.
۱۳۹۰

ساخت ایران
۱۶ اسفند ۱۳۹۰
۴ شهریور ۱۳۹۱
جمشید (جیمی هنریکس)
مجموعه ویدیویی شبکه نمایش خانگی که در ۱۰ بسته دو قسمتی تولید شده،
بسته آخر شامل سکانس پایانی و پشت صحنه است.

اجراهای زنده در کنسرت

بیست و یکم دیماه ۱۳۹۵: نخستین کنسرت رسمی در تالار آوین بندرعباس
۱۳۹۳ روز برفی (اجرای مشترک با مرتضی پاشایی)
۱۳۸۹ یه موقع‌هایی دلم میگیره (اجرای مشترک با مازیار فلاحی)
۱۳۸۸ همه چی آرومه (بازخوانی آهنگ حمید طالب زاده)
محمدرضا گلزار
Mohammadreza Golzar (Persian: محمد رضا گلزار‎‎, born March 21, 1977 in an Azari-Persian mixed family), is an Iranian actor, singer and model.

Early life

He was born on 21 March 1977 in Persian-Azeri mixed Origin Family . He studied Mechanical Engineering in Islamic Azad University.
Careers

Before starting his acting career with Sam and Narges, he gained fame as the guitarist of the Iranian music band, Arian band. Now, He is a singer of the Rezzar Band led by Hamed Baradaran.

In 2000, he was invited to act in Sam and Narges by Iranian director, Iraj Ghaderi. He started to gain popularity after acting in more films such as Shaam-e Akhar, Zahr-e Asal, and Boutique.

Golzar gained media attention when it was revealed that he was paid £55,000 for 3 days work whilst shooting Democracy in Bright Daylight in 2009, a relatively high fee given the per capita income of Iran.

Filmography

Sam o Nargess (2000 - Iraj Ghaderi)
Zamaneh (2001 - Hamidreza Salahmand)
Bala-ye Shaher, Payeen-e Shahr (2002 - Akbar Khamin)
Shaam-e Akhar (The Last Supper) (2002 - Fereydoun Jeyrani)
Zahr-e Asal (2003 - Ebrahim Sheibani)
Boutique (2003 - Hamid Nematollah)
Cheshmane Siah (2003 - Iraj Ghaderi)
Taleh (2006 - Siroos Alvand)
Coma (2004 - Arash Moayerian)
Gol-e Yakh (2005 - Kiomars Pourahmad)
Sham-e Aroosi (2006 - Ebrahim Vahidzadeh)
Atash Bas (Cease Fire) (2006 - Tahmineh Milani)
Kalagh Par (2007 - Shahram Shah Hosseini)
Tofighe Ejbari (2008 - Mohammad Hossein Latifi)
Majnoone leyli (2008 - Ghasem Jafari)
2 Khahar (2008 - Reza Banki)
Democracy Tou Rouze Roshan (2009 - Ali Atshani)
Dou Khahar (2010 - Mohammad Banki)
Shish - o - Besh (Six and Five) (2011 - Araghe sard (2015 - Masud Kimiae)
Eshgh Tatil Nist (2015 - Bijan gol Birang)
Salaam Mumbai (2016 - Ghorban Mohammadpour)
Ayeneh Baghal (2017 - Manochehr Hadi)
Tofighe Ejbari 2 (2018 - Mohammad Hossein Latifi)

امتیاز شما؟
فایندز 1    فایندز 0
bazaar درج فوری آگهی

لطفا گزینه تایید را کلیک نمایید :