آموزش تهیه آبنبات قیچی خوشمزه، سوغات همدان
آبنبات قیچی یکی از سوغات شهر همدان است. در تهیه این آبنبات از شکر، زعفران، روغن و آب استفاده میشود. در ادامه با دو دستور پخت این نوع آبنبات ها آشنا شوید :دستور شماره یک
مواد لازم:
شکر: ۱ کیلو
روغن: ۱۰۰ گرم
آب: ۱ پیمانه
زعفران: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
شکر را در آب ریخته و حرارت داده تا آب آن تمام شود و خمیر بدست آید، سپس زغفران را به آن اضافه کرده و با قاشق مرباخوری بر روی سینی چرب ریخته و کمی حرارت دهید تا در روی سینی خود را جمع کرده و بحالت آب نبات قیچی در آید.
دستور شماره دو
مواد لازم:
آب ۴ قاشق سوپ خوری
خلال پسته یا خلال پرتقال به مقدار لازم
زرشک به مقدار لازم
سرکه ۲ قاشق سوپ خوری
شکر ۱ پیمانه
هل به مقدار لازم
طرز تهیه:
سینی تفلون را چرب میکنیم و کنار میگذاریم و در یک قابلمه شکر وسرکه و آب را مخلوط کره و روی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود و برنگ طلایی در آید از مایه بصورت نواری روی ظرف چرب شده ریخته و زرشک یا دانههای هل یا خلال پسته یا مغز لیمو عمانی یا خلال شیرین شده پوست پرتقال را روی آن پاشیده و داغ داغ لوله کرده و قیچی میکنیم یا میتوان با این مایه قاشق قاشق ریخته بصورت پولکی استفاده کرد.