آموزش پخت خورشت آلو اسفناج برای 4 نفر
در این صفحه از وب سایت فایندز به روش پخت (طرز تهیه) خورش آلو و اسفناج لذیذ و مفید می پردازیم، لطفاً با ما همراه باشید :ارزش غذایی اسفناج :
اسفناج دو برابر دیگر سبزیجات فیبر دارد. یک پیمانه اسفناج حدود ۲۰ درصد فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمک میکند. فیبر موجود در این سبزی، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیری میتواند مانع از پرخوری شود. ویتامین C و E، بتاکاروتن، منگنز، روی و سلنیوم موجود در اسفناج همگی از آنتیاکسیدانهای قوی برای مقابله با پوکی استخوان، گرفتگی رگها و فشار خون بالاست. این سبزی پرخاصیت سرشار از ویتامینهای مختلف از جمله A، K، D و E بوده و حاوی مواد معدنی خوبی نیز هست.
مواد لازم :
گوشت گوسفند یا مرغ نیم کیلو (البته طعم گوشت گوسفندی خوشمزه تر می باشد.)
اسفناج یک کیلو
آلو برقانی ۱۵۰ گرم
پیازسرخ شده ۲ قاشق سوپخوری
آبلیمو یا آب نارنج به مقدار کافی
نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
گوشت را چند تکه کرده، میشوییم و کمی تفت میدهیم. سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب، پیازسرخ شده و آلوبرقانی با حرارت ملایم میپزیم. اسفناج را بعد از پاک کردن، کمی خرد میکنیم و در روغن تفت میدهیم. بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر میکنیم تا خورش با ترشی و نمک وفلفل جا بیفتد.