ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

آموزش پخت املت فرانسوی در خانه

آموزش پخت املت فرانسوی در خانه

املت خوراکی است که مادهٔ اصلی آن تخم‌مرغ است. برای تهیهٔ املت در ماهی‌تابه روغن یا کره می‌ریزند. وقتی روغن داغ شد تخم‌مرغ‌های هم‌زده شده را به آن اضافه می‌کنند. گاهی املت آماده را تا می‌کنند و داخل آن سبزیجات، پنیر، گوشت پخته شده یا ترکیبی از آنها را قرار می‌دهند. برای این که املت سبک و پفکی شود گاهی به سفیده تخم‌مرغ که جداگانه هم‌زده شده (یا تمام تخم‌مرغ هم‌زده شده) شیر، خامه یا حتی آب می‌افزایند. با این روش در مایع اولیه حباب‌هایی ایجاد می‌شود. چون تخم‌مرغ به سرعت پخته می‌شود، حباب‌ها درون آن حبس می‌شوند و بافتی نرم و سبک به املت می‌دهند.

در این صفحه از وب سایت فایندز به آموزش پخت املت فرانسوی در خانه می پردازیم، توجه داشته باشید که این دستور پخت برای یک تا دو نفر می باشد. در صورتی که می‌خواهید برای تعداد نفرات بیشتری این املت را آماده کنید، تعداد تخم‌مرغ‌ها را افزایش ندهید، بلکه چند مرتبه فرایند آماده‌سازی را تکرار کنید.
تخم مرغ، ۳ عدد
کره، ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل، به اندازه
املت فرانسوی
تخم مرغ‌ها را در کاسهٔ کوچکی بشکنید. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و با چنگال و با حرکات سریع دست، آنها را هم بزنید تا زرده و سفیدهٔ آنها به خوبی مخلوط شوند. ماهیتابهٔ کوچکی بر روی حرارت نسبتاً زیاد بگذارید و کره را در آن اضافه کنید. تمام سطح و دیواره‌های ماهیتابه باید چرب شود. زمانی که کره کف کرد و کف آن فرونشست، مایهٔ املت را که قبلاً آماده کرده بودید، در ماهیتابه بریزید. معمولاً پخت این املت بیش از یک دقیقه طول نمی‌کشد، بنابراین سرعت عمل راز خوب در آمدن املت فرانسوی است. وقتی مایه در تمام ماهیتابه پخش شد، با دست چپ دستهٔ ماهیتابه را بگیرید و با حرکات منظم به عقب و جلو حرکت دهید تا مواد به ماهیتابه نچسبد. در همین حال با دست راست با چنگال - بطوری که چنگال با کف ماهیتابه موازی باشد - مایه املت را جابه‌جا کنید تا همهٔ قسمت‌ها بپزد.

زیر املت در مدت کوتاهی خواهد بست ولی روی آن همچنان شُل خواهد بود؛ بنابراین با حرکات چنگال بخش‌هایی که هنوز مایع هستند را از وسط به طرفین ببرید. با برشته شدن بخش زیرین املت و نرم شدن بخش رویی، تقریباً پخت آن به پایان رسیده است. ماهیتابه را کمی به سمت خود کج کنید و با چنگال بخشی از املت که به شما نزدیک‌ترست را گرفته و آن را از روی قطر دایره‌ای که املت تشکیل داده روی خودش برگردانید. کمی صبر کنید و سپس املت را با چنگال از ماهیتابه به درون بشقابی که آماده کرده‌اید، بلغزانید.

چنان‌که پیداست، معمولاً این املت با نان خورده می‌شود.
نکات

می‌توانید برای اینکه املت زود سرد نشود، بشقاب آن را قبلاً حرارت داده و گرم کنید.
می‌توانید بعضی چیزها را لای املت بگذارید؛ پنیر هلندی رنده‌شده، گوشت، مرغ یا قارچ سرخ‌شده و اگر باب میلتان است، ورقه‌های کالباس سرخ‌شده یا سوسیس خُردشده که اندکی تفت‌اش داده‌اید.
توجه داشته باشید که چون املت فرانسوی را پس از اتمام پخت دم نمی‌کنند، بنابراین این مواد باید گرم باشند تا زمانی که قبل از برگرداندن لبهٔ املت روی خودش، آنها را وسط آن می‌ریزد، باعث سردشدن املت نشوند.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)
مقایسه گلکسی A55 با ردمی نوت 13 پرو پلاس (شیائومی بخریم یا سامسونگ؟)
قیمت مرسدس در دبی (لیست ارزانترین بنزهای دبی را ببینید!)
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه در اردیبهشت (روند کاهش قیمت‌ها در پیش است!)
آخرین قیمت آیفون ۱۳ (جدول قیمت گوشی سامسونگ و اپل)
ارزانترین ماشین دبی به تومان چقدر است؟ (لیست قیمت 2024)
لیست آپارتمان‌های ۵ میلیارد تومانی در تهران (جدول بهار 2024)

ثبت نظر شما