آموزش پخت خورش آلو مسما، غذای خوشمزه گیلانی ها + عکس
خورش آلو مسما، یک غذای خوشمزه و سنتی استان گیلان می باشد. در ادامه با طرز تهیه این خورش بامزه آشنا شوید :
مواد لازم:
مرغ برای هر نفر یه تکه
آلو قیسی برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
آلو سیاه برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
پیاز ۲ عدد
شکر ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه مقداری
مرغ برای هر نفر یه تکه
آلو قیسی برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
آلو سیاه برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
پیاز ۲ عدد
شکر ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه مقداری
طرز تهیه:
مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش میگذاریم، و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کردهایم بدان اضافه میکنیم.
هر وقت که مرغ و آلو کاملا" پخت پیاز را که قبلا سرخ کردهایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه میکنیم. بعد از کمی جوشیدن (۳ تا ۵ دقیقه) غذای ما آماده است.
مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش میگذاریم، و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کردهایم بدان اضافه میکنیم.
هر وقت که مرغ و آلو کاملا" پخت پیاز را که قبلا سرخ کردهایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه میکنیم. بعد از کمی جوشیدن (۳ تا ۵ دقیقه) غذای ما آماده است.
نکته:
• این خورش باید آب کمی داشته باشد.
• اگر در حین طبخ متوجه شدهاید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپختهاند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
• نگذارید پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
• میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.
• طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه، ملس میباشد.
• این خورش باید آب کمی داشته باشد.
• اگر در حین طبخ متوجه شدهاید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپختهاند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
• نگذارید پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.
• میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.
• طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه، ملس میباشد.