طرز تهیه 2 نوع خورش آلو خوشمزه در خانه + عکس
خورش آلو یکی از غذاهای خوشمزه و همچنین ترش سفره های ایرانی می باشد، معمولا این خورش را برای مراسم رسمی و میهمانی های بزرگ می پزند. در ادامه به آموزش پخت 2 نوع خورش الو خوشمزه آشنا شوید :دستور شماره یک
کره:۲قاشق سوپخوری
گوشت: نیم کیلو
پیاز درشت خرد شده: ۱عدد
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
دارچین: ربع قاشق چایخوری
آب: ۲فنجان
عصاره لیموترش: ۱/۵ قاشق سوپخوری
آلو خشک خیسانده شده: ۲۵ عدد
گوشت: نیم کیلو
پیاز درشت خرد شده: ۱عدد
نمک و فلفل: به مقدار دلخواه
دارچین: ربع قاشق چایخوری
آب: ۲فنجان
عصاره لیموترش: ۱/۵ قاشق سوپخوری
آلو خشک خیسانده شده: ۲۵ عدد
کره را در ظرف آب کرده و قطعات گوشت، پیاز و ادویه را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم سرخ کنید.
آب و عصارهٔ لیمو ترش به گوشت افزوده برای مدت ۳۵ دقیقه روی آتش ملایم بپزید. پانزده دقیقه قبل از سرو کردن، آب آلو را دور ریخته و آلو را با گوشت مخلوط کنید و روی حرارت ملایم برای پانزده دقیقه بپزید.
آب و عصارهٔ لیمو ترش به گوشت افزوده برای مدت ۳۵ دقیقه روی آتش ملایم بپزید. پانزده دقیقه قبل از سرو کردن، آب آلو را دور ریخته و آلو را با گوشت مخلوط کنید و روی حرارت ملایم برای پانزده دقیقه بپزید.
دستور شماره دو
مواد لازم برای تهیه آلو مسما:
مرغ برای هر نفر یه تکه
آلو قیسی برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
آلو سیاه برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
پیاز ۲ عدد
شکر ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه مقداری
آلو قیسی برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
آلو سیاه برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
پیاز ۲ عدد
شکر ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه مقداری
طرز تهیه:
مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش میگذاریم، و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کردهایم بدان اضافه میکنیم. هر وقت که مرغ و آلو کاملاً پخت پیاز را که قبلاً سرخ کردهایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه میکنیم. بعد از کمی جوشیدن (۳ تا ۵ دقیقه) غذای ما آماده است.
نکته:
• این خورش باید آب کمی داشته باشد.
• اگر در حین طبخ متوجه شدهاید که مرغ کاملاً پخته شده ولی آلوها هنوز نپختهاند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.
• نگذارید پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحاً غذا وا خواهد رفت.
• میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.
• طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه، ملس میباشد.