روش صحیح پخت ماهی سرخ کرده لذیذ در خانه
ماهی سرخ کرده یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین غذاهای دریایی خانواده های ایرانی، در ادامه با روش پخت و روش تزئین این غذای خوشمزه آشنا شوید :
مواد لازم:
آرد نخود: ۱۰۰ گرم
زنجبیل نرم شده: ۱ قاشق چایخوری
سیر تازه کوبیده شده: ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
2} قاشق چایخوری
فلفل سبز تازه: ۲ عدد ریز شده
آب: ۳۰۰ میلی لیتر یا 4 لیوان
ماهی روغنی: ۱ کیلوگرم
روغن:۳۰۰ میلی لیتر
برگهای تازه گشنیز ریز شده
برنج پخته شده برای صرف
آرد نخود: ۱۰۰ گرم
زنجبیل نرم شده: ۱ قاشق چایخوری
سیر تازه کوبیده شده: ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
2} قاشق چایخوری
فلفل سبز تازه: ۲ عدد ریز شده
آب: ۳۰۰ میلی لیتر یا 4 لیوان
ماهی روغنی: ۱ کیلوگرم
روغن:۳۰۰ میلی لیتر
برگهای تازه گشنیز ریز شده
برنج پخته شده برای صرف
مواد لازم برای تزیین:
دو عدد لیموی تکه شده
۶عدد فلفل سبز از وسط بریده شده
دو عدد لیموی تکه شده
۶عدد فلفل سبز از وسط بریده شده
طرز تهیه:
۱. آرد را در کاسه بزرگی ریخته زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، نمک و زردچوبه را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط میکنیم.
۲. فلفل سبز و گشنیز را به آن افزوده و به هم میزنیم تا مخلوط شود.
آب را به تدریج به آن اضافه کرده و کاملاً به هم بزنید تا خمیر نسبتاً کلفتی بدست آید. سپس آنرا کنار بگذارید.
۳. از یک چاقوی تیز استفاده کرده و ماهی را به هشت قسمت تقسیم کنید.
۴. تکههای ماهی را به دقت در خمیر بغلتانید بطوری که تمام اطراف ماهی به آن آغشته شود. خمیرهای اضافی را از ماهی پاک کنید.
۵. روغن را در ماهیتابه گرم کنید. ماهی را به آن افزوده و با شعله ملایم سرخ کنید. هر تکه را یک بار برگردانید تا دو طرف آن پخته و طلایی شود.
۶. پس از پختن ماهی را در ظرف بکشید و آن را با حلقههای لیمو و فلفل سبز تزیین کنید و با برنج پخته صرف کنید.