جنجال ها بر سر لغو حضور کارلوس پویول در برنامه فردوسی پور + پاسخ صدا و سیما
علی مطهری، نایب رئیس مجلس ایران از تلویزیون ایران به خاطر لغو ..
تجاوز به 5 دختر هندی، پس از یک نمایش خیابانی
پلیس اعلام کرده است که پنج فعال هندی ضد قاچاق انسان در حال انجا ..
تبلیغات پیشنهاد فایندز
با آسان ثبت ، آنلاین و آسان ثبت کنید! "ثبت برند - ثبت شرکت - ثبت طرح صنعتی سایت اینترنتی ثبت آنلاین، آسان ثبت یکی از سایت های ثبت شرکت میباشد که کلیه‌ی خدمات ثبتی اعم از ثبت شرکت آنلاین ، ثبت برند - لوگو آنلاین ، انحلال شرکت آنلاین ، ثبت طرح صنعتی آنلاین و تغییرات شرکت آنلاین را در اسرع وقت انجام می‌دهد. به دلیل آنلاین بودن خدمات هیچگونه محدودیتی در ارائه خدمات در سایر شهرهای ایران وجود ندارد. ولی در فاز اول به ارائه‌ی خدمات ثبتی در شهر تهران ، قم ، اراک، کرج، سمنان، قزوین و تمام شهرستانهای استان تهران می‌پردازد و در فاز بعدی تمام ایران را تحت پوشش خدمات آنلاین ثبت خود قرار می‌دهد.
تبلیغاتسفارش آگهی
تبلیغات پیشنهاد فایندز
جنجال ها بر سر لغو حضور کارلوس پویول در برنامه فردوسی پور + پاسخ صدا و سیما
علی مطهری، نایب رئیس مجلس ایران از تلویزیون ایران به خاطر لغو ..
جنایتی هولناک در خیابان دماوند تهران / پسر معتاد، پدر و مادرش را به قتل رسا
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری ف ..
واردات خودرو به ایران ممنوع شد!
بر اساس جدیدترین تصمیم‌گیری دولت واردات هرگونه خودرو خارجی ح ..
به درخواست آمریکا، ژاپن خرید نفت از ایران را متوقف می کند
رئیس اتحادیه نفت ژاپن گفت: در صورتی که دولت ژاپن مشمول معافیت ت ..
بازیگوشی در جام جهانی، زندگی یک مدیر هواپیمایی را به باد داد!
اویانکا، هواپیمایی ملی کلمبیا یکی از مدیرانش را به دلیل نوشید ..

معرفی خورشت باقلاقاتق + طرز تهیه باقلاقاتق برای 4 نفر

معرفی خورشت باقلاقاتق + طرز تهیه باقلاقاتق برای 4 نفر
دانلود اپلیکیشن فایندز
فروش خودرو فروش خودرو فروش ویژه خودروی شما فروش خودرو برای ثبت آگهی ویژه کلیک نمایید
باقلاقاتق که به ""گل در چمن" نیز معروف است، نوعی خورش ایرانی است که در مناطق شمالی کشور به‌ویژه استان گیلان طبخ می‌شود. این غذا از لوبیارشتی (پاچ باقلا)، شوید و تخم مرغ تهیه گردیده و معمولاً با برنج که بصورت کته تهیه شده خورده می‌شود. (برنج بیجارکله) برخی افراد از گوجه فرنگی نیز در طبخ این غذا استفاده می‌کنند.

برای تهیه این خورش ابتدا سیر رنده شده همراه با شوید خرد شده تفت داده می‌شود. سپس باقلای پوست‌کنده را به آن اضافه کرده همراه با نمک و آب می‌پزند (حرارت می‌دهند). پس از آن که باقلا کاملاً پخته و نرم شد، تخم مرغ(ها) را داخل آن شکسته و بلافاصله در ظرف را می‌گذارند تا تخم مرغ اصطلاحاً ببندد. سپس آن را همراه با کته یا نان مصرف می‌کنند.
baghali ghatogh
Baghala ghatogh or baghali ghatogh (in Persian: باقلا قاتوق) is a northern Iranian dish made with "pacheh baghali" (Rashti fava beans), dill, and eggs. It"s usually served with kateh (Persian rice dish) in northern provinces such as Gilan and Mazandaran, and can be considered a khoresh (Persian stew). It is spiced with turmeric, salt, garlic, and sometimes pepper.

Outside of Iran this dish is made with either lima beans, kidney beans or fava beans. If you use dried beans to make this dish, they have to be soaked overnight.

مواد لازم برای تهیه خورشت باقلا قاتق


۲ پیمانه پاچ باقلا پاک شده
۱ الی ۲ قاشق غذاخوری شوید خشک
۲ عدد تخم مرغ
۲ الی ۳ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
۲۰ گرم کره
۱ قاشق چایخوری زرچوبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
Baghala ghatogh Dish

مراحل تهیه خورشت باقلا قاتق


ابتدا به مقدار کافی روغن داخل ماهیتابه ریخته و بعد سیر رنده شده یا کوبیده رو به روغن اضافه کرده و مواد رو کمی با حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی سیر بلند بشه اما خیلی طلایی نشه. چون قراره سیر با بقیه مواد هم تفت بخوره و در صورتی که خیلی سرخ بشه در ادامه مراحل میسوزه.

سرخ کردن سیر


حالا پاچ باقالی هایی که از پوست اول و دوم خارج کردیم رو به سیر اضافه کرده و حدود ۲ الی ۳ دقیقه با سیر تفتشون میدیم.

اضافه کردن باقالی


ادویه اصلی این خورشت زرچوبه است که به نسبت بقیه خورشت ها هم بیشتر ریخته میشه (البته در صورتی که دوست ندارین طعم زرچوبه خیلی داخل خورشتتون مشهود باشه کمتر بریزینش). حالا زرچوبه رو هم اضافه کرده و باز مواد رو ۲ الی ۳ دقیقه با هم تفت میدیم.

اضافه کردن زرچوبه


در نهایت نوبت شوید خشک میرسه مقدار شوید بستگی به سلیقه خودتون داره در صورتی خورشت رو پر شوید دوست دارین ۲ قاشق و اگه کم شوید میپسندین ۱ قاشق داخل ماهیتابه بریزین و بعد همه مواد رو باز حدود ۳ دقیقه ای تفت بدین.

اضافه کردن شوید


این نوع باقالی خیلی زود میپزه و کلا این خورشت برای آماده شدن به نیم ساعت زمان احتیاج داره پس لازم نیست آب زیادی داخل موادمون بریزیم. یک الی یکو نیم لیوان آب جوش به موادمون اضافه کرده و کره رو هم داخلش مینداریم و در قابلمه رو میذاریم تا خورشتمون بپزه و جابیوفته و آبش هم کم بشه.

ریختن آب


وقتی لوبیا ها پختن و آب خورشت هم کمتر شده بود به خورشتمون نمک و فلفل اضافه میکنیم و بعد تخم مرغارو مثل تصویر زیر داخل خورشت میشکونیم و در ماهیتابه رو میذاریم تا تخم مرغها خوب سفت بشن.

اضافه کردن تخم مرغ


در نهایت تخم مرغا سفت میشن و آب خورشت کمتر میشه و به روغن میوفته … حالا باقلا قاتق خوشمزه، آسون و سریع ما حاضره … نوش جان
امتیاز شما؟
like 1    dislike 0
قیمت لحظه ای دلار در بازار تهران :
دلار : 7,622   دلار
یورو : 9,362   یورو
پوند : 10,710   پوند
درهم : 2,155   درهم
بازار bazaar
فروش رایگان خودرو sale car

لطفا گزینه تایید را کلیک نمایید :

related جدیدترین مطالب مرتبط :