آموزش پخت هویج پلو خوشمزه با مرغ برای 4 نفر
هویج پلو با مرغ از مجموعه دستورغذایی های ایرانی می باشد که مجموعه فایندز، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. تهیه ی این غذا کار آسان و به نسبت راحتی است، از خوردن آن لذت ببرید.
نکاتی در مورد تهیه ی هویج پلو با مرغ:
۱- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
۲- هویج ها را پوست گرفته و درشت رنده کنید.
۳- فیله ی مرغ را به سایز دلخواه خرد کنید.
۴- برنج را از قبل در آب نمک خیس کنید.
۱- پیاز را پوست گرفته و خرد کنید.
۲- هویج ها را پوست گرفته و درشت رنده کنید.
۳- فیله ی مرغ را به سایز دلخواه خرد کنید.
۴- برنج را از قبل در آب نمک خیس کنید.
زمان آماده سازی۲۰ دقیقه
زمان پختن۴۰ دقیقه
مناسب برای۴ نفر
زمان پختن۴۰ دقیقه
مناسب برای۴ نفر
روغن : به میزان لازم
پیاز : ۱ عدد
هویج : ۳ عدد
زردچوبه : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
فیله مرغ : ۵۰۰ گرم
زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری
برنج : ۳ پیمانه
پیاز : ۱ عدد
هویج : ۳ عدد
زردچوبه : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل سیاه : به میزان لازم
فیله مرغ : ۵۰۰ گرم
زعفران دم کرده : ۲ قاشق غذاخوری
برنج : ۳ پیمانه
مقداری روغن در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط ریخته و پیازها را تا زمانی که نرم شوند، تفت دهید.
نیمی از پیاز را برداشته و کنار بگذارید. هویج رنده شده را به پیاز در ماهیتابه اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا هویج تغییر رنگ دهد، به آن ها زردچوبه، نمک و فلفل سیاه بزنید.
بقیه ی پیاز را در ماهیتابه ی دیگری ریخته و تکه های مرغ را در آن تفت دهید. زعفران دم کرده و مقداری آب به آن ها اضافه کنید و برای ۳۰ دقیقه تا نرم و مغز پخت شوند، بپزید.
در این حین آب را جوش بیاورید و برنج خیس خورده را داخل آن بریزید تا زمانی که مغز برنج نرم شود و بعد آن را آبکش کنید . ته قابلمه را روغن ریخته و لا به لا برنج و هویج بریزید و دم کنید . هنگام سرو مرغ را روی آن بریزید و سر میز بیاورید.
نیمی از پیاز را برداشته و کنار بگذارید. هویج رنده شده را به پیاز در ماهیتابه اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا هویج تغییر رنگ دهد، به آن ها زردچوبه، نمک و فلفل سیاه بزنید.
بقیه ی پیاز را در ماهیتابه ی دیگری ریخته و تکه های مرغ را در آن تفت دهید. زعفران دم کرده و مقداری آب به آن ها اضافه کنید و برای ۳۰ دقیقه تا نرم و مغز پخت شوند، بپزید.
در این حین آب را جوش بیاورید و برنج خیس خورده را داخل آن بریزید تا زمانی که مغز برنج نرم شود و بعد آن را آبکش کنید . ته قابلمه را روغن ریخته و لا به لا برنج و هویج بریزید و دم کنید . هنگام سرو مرغ را روی آن بریزید و سر میز بیاورید.