آلبوم عکس بازی ایران و اسپانیا در جام جهانی روسیه 2018
تیم ملی ایران در یک بازی نسبتاً دیدنی با حساب 1 بر 0 از تیم اسپان ..
ارزانترین کولرهای گازی (اسپلیت) سامسونگ در بازار
فهرست 5 کولر گازی ارزان قیمت شرکت سامسونگ در بازار ایران به همر ..
تبلیغات پیشنهاد فایندز
با آسان ثبت ، آنلاین و آسان ثبت کنید! "ثبت برند - ثبت شرکت - ثبت طرح صنعتی سایت اینترنتی ثبت آنلاین، آسان ثبت یکی از سایت های ثبت شرکت میباشد که کلیه‌ی خدمات ثبتی اعم از ثبت شرکت آنلاین ، ثبت برند - لوگو آنلاین ، انحلال شرکت آنلاین ، ثبت طرح صنعتی آنلاین و تغییرات شرکت آنلاین را در اسرع وقت انجام می‌دهد. به دلیل آنلاین بودن خدمات هیچگونه محدودیتی در ارائه خدمات در سایر شهرهای ایران وجود ندارد. ولی در فاز اول به ارائه‌ی خدمات ثبتی در شهر تهران ، قم ، اراک، کرج، سمنان، قزوین و تمام شهرستانهای استان تهران می‌پردازد و در فاز بعدی تمام ایران را تحت پوشش خدمات آنلاین ثبت خود قرار می‌دهد.
تبلیغاتسفارش آگهی
تبلیغات پیشنهاد فایندز
آلبوم عکس بازی ایران و اسپانیا در جام جهانی روسیه 2018
تیم ملی ایران در یک بازی نسبتاً دیدنی با حساب 1 بر 0 از تیم اسپان ..
قیمت و مشخصات کیا سراتو جدید منتشر شد + آلبوم عکس
خودرو کیا سراتو یکی از معروف‌ترین محصولات کیا موتور در ایران ..
ویدیویی تماشایی از محصول مشترک جیلی چین و ولوو سوئد را تماشا کنید
ویدویی تماشایی از امکانات درون کابین، نماها و مشخصات فنی کراس ..
کمپین "نه به خرید خودرو یا گران نخرید" قیمت ها را کاهش می دهد؟
یک کارشناس صنعت خودرو معتقد است: تا زمانی که فاصله معناداری در ..
خانه لوکس شَکیرا (Shakira) در میامی، برای فروش گذاشته شد + تصاویر دیدنی
خانه لاکچری شکیرا (Shakira)، خواننده معروف کلمبیایی در شهر میامی ب ..

آموزش پخت استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ برای 4 نفر

آموزش پخت استانبولی‌ پلوی خوشمزه‌ برای 4 نفر
دانلود اپلیکیشن فایندز
استانبولی پلو یا دمی گوجه فرنگی یکی از خوراک‌های ایرانی است که اساس آن بر استفاده از برنج است، طرز تهیه این غذا در دوره قاجار از ترکیه به ایران وارد شد.
استانبولی پلو

مواد لازم برای 4 نفر

:

برنج: 3 پیمانه، 300 گرم
پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری شده
گوجه‌فرنگی متوسط: 2 تا 3 عدد، رنده‌شده
سیب‌زمینی متوسط: 2 عدد نگینی
رب گوجه‌فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل قرمز: به میزان لازم
روغن مایع: 8 قاشق غذاخوری
استانبولی‌پلو

روش تهیه

:

1 - 4 قاشق غذاخوری روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 6 دقیقه در آن تفت دهید تا كمی رنگ بگیرد.

2 - رب گوجه‌فرنگی را اضافه كرده و تفت دادن را 2 دقیقه دیگر ادامه دهید. پوره گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی را اضافه كرده و مخلوط كنید تا به جوش آید.

3 - برنج را داخل قابلمه بریزید، سپس به آن آب‌جوش اضافه كنید، به اندازه‌ای كه تا نصف بند انگشت روی برنج را بگیرد. شعله را زیاد كنید و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.

4 - هنگامی كه آب پلو بخار شد و روی آن سوراخ‌های ریزی ایجاد شد، شعله را كم كرده و درِ قابلمه را ببندید تا دم بكشد. پس از اینكه پلو پخت، روغن باقیمانده را روی پلو و اطراف آن بدهید و پس از 3 تا 4 دقیقه آن را بكشید.
استانبولی‌پلو

انواع استانبولی‌پلو


1 - بعضی استانبولی‌پلو را فقط با برنج و گوجه‌فرنگی درست می‌كنند. این غذا در حقیقت گوجه‌پلوست و از اساس با استانبولی‌پلو متفاوت است. ولی ما آن را جزء خانواده استانبولی‌پلو محسوب می‌كنیم.

2 - اضافه كردن گوشت چرخ‌كرده به استانبولی‌پلو از ضروریات نیست، اما بدیهی است كه با وجود گوشت غذا خوشمزه‌تر و پر و پیمان‌تر می‌شود. اگر در استانبولی‌پلو گوشت چرخ‌كرده می‌ریزید، پیاز را كمتر تفت دهید و گوشت را قبل از رب اضافه كرده و آنقدر سرخ كنید تا رنگش عوض شده و آبش تبخیر شود.

3 - اضافه كردن پیاز در استانبولی‌پلو اختیاری است، اما به عقیده بسیاری طعم بهتری به غذا می‌دهد.

4 - از عجیب‌‌ترین استانبولی‌هایی كه تا به حال خورده‌ام استانبولی‌‌پلویی بود كه در آن از كشمش تفت داده شده استفاده شده بود و با اینكه میانه خوبی با غذاهای شیرین ندارم، اما الحق خوشمزه بود. در استانبولی دیگری به جای گوشت چرخ‌كرده از گوشت تكه‌ای استفاده شده بود، اما گوشت را با كارد ساطوری یا به اصطلاح كاردی كرده بودند كه آن مورد هم بسیار خوشمزه و فراموش‌نشدنی بود.

نکات


نكاتی كه در ادامه می‌آید كاملا سلیقه‌ای است و شما می‌توانید به میل خودتان مقادیر آن را تغییر داده و كم و زیاد كنید.

1 - اگر از قابلمه تفلون یا شعله‌پخش‌كن استفاده كنید، ته‌دیگ خوبی به دست می‌آورید، در غیر این صورت رب گوجه‌فرنگی می‌‌سوزد و ته‌دیگ سیاه و بدمزه می‌شود.
2 - استفاده از ادویه پلویی یا دارچین عطر خوبی به غذا می‌دهد.
3 - می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را جداگانه سرخ كرده و هنگام سرو لابه‌لای پلو بریزید.
4 - اگر فقط از گوجه‌فرنگی استفاده كنید، غذایتان كمرنگ می‌شود و احتمال شفته‌شدن آن زیاد است. بنابراین حتما رب گوجه‌فرنگی را به غذا اضافه كنید، اما آن را تفت دهید تا طعم خوبی بگیرد.
5 - بدیهی است كه استفاده از زعفران غذا را خوشمزه‌تر می‌كند.
6 - كارتان كمی سخت می‌شود، اما اگر گوجه‌فرنگی‌ها را ابتدا كبابی كنید و بعد پوره كنید، تجربه جالبی خواهید داشت.
7 - اگر اهل فلفل‌دلمه‌ای هستید، نصف فلفل‌دلمه‌ای سبز یا قرمز را نگینی كرده و با پیاز تفت دهید. تاثیری در مزه ندارد اما شكل و شمایل غذا را بهتر می‌كند.
8 - اضافه كردن یكی، دو عدد گوجه‌فرنگی متوسط پوست‌كنده 8 قاچ، استانبولی‌پلو را خوشمزه‌تر می‌كند.
9 - نصف پیمانه شیره تمبرهندی همراه آب‌جوش، استانبولی‌پلو را ترش می‌كند.
10 - اگر نصف پیمانه برنج دودی به غذایتان اضافه كنید، عطر و طعم آن بی‌نظیر می‌شود. این كار به‌خصوص برای كسانی كه با بوی گوشت در پلو مشكل دارند، بسیار كارساز است.
11 - با اینكه استفاده از برنج ایرانی در طبخ پلو دشوارتر از برنج‌های وارداتی است و امكان شفته شدن دارد، اما مطمئنا طعم بهتری خواهد داشت. اگر نگران این موضوع هستید، دو نكته را رعایت كنید: یكی اینكه از برنجی استفاده كنید كه قبلا تجربه پخت آن را داشته‌اید. دوم اینكه می‌توانید مقدار كمتری آب جوش در برنج بریزید و در صورت نیاز بعدا كمی آب اضافه كنید یا كمی زودتر در قابلمه را ببندید.
12 - اگر در قابلمه‌ای كه استفاده می‌كنید خوب بسته و چفت می‌شود و سوراخ دارد، از دم‌كنی استفاده نكنید. در این صورت پلو خوش‌قیافه‌تر می‌شود و احتمال ریسك كمتر است، این نكته‌را در مورد انواع پلو و چلو رعایت كنید.
مخلفات استانبولی چیست؟

استانبولی‌پلو از آن دسته غذاهایی است كه با تمام مخلفات از شور و زیتون گرفته تا انواع سالاد و ترشی قابل سرو است، اما توصیه می‌شود آن را با ماست یا ماست وخیار و سبزی خوردن سر میز بیاورید.
امتیاز شما؟
like 1    dislike 0
قیمت لحظه ای دلار در بازار تهران :
دلار : 7,300   دلار
یورو : 8,476   یورو
پوند : 9,662   پوند
درهم : 2,000   درهم
بازار bazaar
فروش رایگان خودرو sale car

لطفا گزینه تایید را کلیک نمایید :

related جدیدترین مطالب مرتبط :