اتفاقی کم سابقه در آمریکا / گربه وحشی، جان یک دوچرخه سوار را گرفت!
یک گربه وحشی که باعث مرگ یک دوچرخه‌سوار و زخمی شدن یک نفر دیگر ..
اتفاقی کم سابقه در آمریکا / گربه وحشی، جان یک دوچرخه سوار را گرفت!
یک گربه وحشی که باعث مرگ یک دوچرخه‌سوار و زخمی شدن یک نفر دیگر ..
عملکرد عالی شاسی بلند 7 نفره تویوتا در تست تصادف + آلبوم عکس تویوتا راش 2018
شاسی بلند هفت سرنشین مخصوص بازارهای جنوب شرقی آسیا، تویوتا را ..
جدیدترین قیمت هر شاخه تیرآهن در بازار
جدیدترین و بروزترین قیمت هر شاخه تیرآهن در بازار تهران را در ف ..
دام هکرهای دولت کره شمالی برای فراری‌ها!
کمپانی امنیتی مک آفی می‌گوید: هکرهای وابسته به دولت کره شمالی ..
آغاز تست جاده ای هیوندای النترا 2019
تست جاده ای فیس لیفت هیوندای الانترا آغاز شده است. این مدل جدید ..

روش تهیه چلو کره خوشمزه (برنج مجلسی ایرونی) برای 4 نفر

روش تهیه چلو کره خوشمزه (برنج مجلسی ایرونی) برای 4 نفر
دانلود اپلیکیشن فایندز
چلو یا خشکه برنج غذایی است که از برنج تهیه می‌شود و با کباب یا خورش خورده می‌شود. در چلو برنج خالص با روغن یا کره پخته می‌شود. تفاوت آن با پلو در این است که در چلو، برنج به تنهایی و بدون مخلوط شدن با مواد دیگری از قبیل ماش و عدس و رشته و نظایر اینها پخت می‌شود. منظور از چلو، برنجی است که پس از آب‌کش کردن آن را به تنهایی دم می‌کنند و بعد از دم کشیدن با خورش و انواع گوشت و کباب‌ها مصرف می‌نمایند. اصطلاحاً به چلو، برنج سفید هم می‌گویند. ولی منظور از پلو، برنجی است که پس از آب‌کش کردن آن را با سبزی‌ها و گوشت و مرغ و انواع حبوبات دم می‌کنند. مانند باقلا پلو، سبزی پلو، استامبولی پلو، لوبیا پلو، عدس پلو.

روش تهیه چلو کره


چند لیتر آب را با نمک کافی (چند قاشق غذاخوری) می‌گذاریم روی حرارت تا به جوش آید، وقتی آب جوش آمد، برنج را در آب جوش می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا آب برنج جوش آید. پس از چند دقیقه که مغز برنج سفت نبود و مطمئن شدیم که برنج آماده‌است،[۲] دیگ را در آب‌کش خالی می‌کنیم و روی آن آب نیمه داغ می‌ریزیم و خوب آبکش را تکان می‌دهیم تا آب به همه جای برنج برسد و نمک‌های اضافی روی آن شسته شود تا برنج شور نشود.

دیگ را دوباره روی حرارت می‌گذاریم و نیم پیمانه آب‌روغن در ته دیگ می‌ریزیم تا داغ شود. اگر می‌خواهیم ته‌دیگ خاصی داشته باشیم اینجا باید آماده کنیم، مانند ته‌دیگ کاهو[۳] یا نان یا برنج زعفرانی، باید هرکدام از این مواد که در نظرمان است را در تهِ دیگ، روی آب‌روغن بچینیم.

حال همین طور که منتظریم تا آب‌روغن جوش بیاید و در میانهٔ آن برنج را آبکش می‌کنیم، بعد از آبکش کردن برنج را دوباره برمی گردانیم داخل دیگ، سپس دم‌کنی دیگ را می‌گذاریم و زیر آن، که روی حرارت زیاد است، روشن نگه می‌داریم، هر چند دقیقه یک بار در آن را بر می‌داریم تا ببینیم که برنج بخار کرده‌است یا نه وقتی که خوب بخار کرد، درش را محکم می‌بندیم و زیرش را کم می‌کنیم تا دم بکشد حدود ۴۵ دقیقه نیاز داریم تا برنج دم بکشد، البته این زمان بسته به حجم برنج به یک ساعت و نیم نیز می‌رسد.

بعد از اینکه برنج دم کشید و آماده شد؛ آن را در بشقاب می‌کشیم و روی آن یک تکهٔ کوچک کره می‌گذاریم تا بوی خوش کره در برنج بپیچد و چون از قبل روغنی به برنج اضافه نکرده‌ایم برنج کمی چرب شود و مزهٔ بهتری پیدا کند.
امتیاز شما؟
like 1    dislike 0
قیمت لحظه ای دلار در بازار تهران :
دلار : 6,584   دلار
یورو : 7,223   یورو
پوند : 8,266   پوند
درهم : 1,669   درهم
بازار bazaar
فروش رایگان خودرو sale car

لطفا گزینه تایید را کلیک نمایید :

related جدیدترین مطالب مرتبط :