خاص ترین محصول شرکت بنتلی رونمایی شد
بنتلی یک سال زودتر به پیشواز صدسالگی خود رفته و یک مدل ویژه به ..
خاص ترین محصول شرکت بنتلی رونمایی شد
بنتلی یک سال زودتر به پیشواز صدسالگی خود رفته و یک مدل ویژه به ..
برای مقابله با نیش حشرات چه کارهایی باید انجام دهیم؟
گزارش شده که میزان تماس تلفنی به اورژانس خدمات بهداشت و درمان ..
آخرین لیست قیمت خودروهای وارداتی / افزایش چشمگیر قیمت ها تنها د
جدول قیمت روز خودروهای وارداتی را منتشر شد. طبق این جدول قیمت ا ..
فرانـــسه قهرمان جام جهانی 2018 روسیه شد + آلبوم عکس زیباترین تصا
تیم ملی فوتبال فرانسه با پیروزی ۲-۴ مقابل کرواسی قهرمان جام جه ..
داستانی جالب از دستگیری اشتباهی یک قاضی در تهران
محمدباقر قربانزاده رئیس شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران ..

آموزش کامل پخت هویج پلوی شیرازی برای 6 الی 8 نفر

آموزش کامل پخت هویج پلوی شیرازی برای 6 الی 8 نفر
دانلود اپلیکیشن فایندز
درج فوری تبلیغات
در این صفحه از وب سایت فایندز به آموزش پخت هویج پلوی شیرازی خوشمزه و محبوب می پردازیم، لطفاٌ با ما همراه باشید. هویج پلوی شیرازی یکی از غذاهای محلی استان فارس است.
مواد لازم(برای ۶ تا ۸ نفر):

هویج یک کیلوگرم
برنج یک کیلوگرم یا ۶ پیمانه
شکر ۲۰۰ گرم یا یک لیوان
روغن مایع سرخ‌کردنی ۶ قاشق سوپ‌خوری
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
زعفران ساییده شده یک قاشق چای‌خوری و مقداری اضافی برای روی برنج
پیاز متوسط یک عدد
دارچین نصف قاشق سوپ‌خوری
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا برنج را پاک کرده و با مقداری نمک در آب خیس کنید. هویج‌ها را با پوست‌کن پوست بگیرید و پس از شست‌شو با چاقو به صورت خلال‌های باریک خرد کنید.

نکته: از رنده درشت نیز می‌توانید برای این منظور استفاده کنید. ۲. تابه‌ای آماده کنید و روغن را داخل آن بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا خوب داغ شود، سپس هویج‌های خلال شده را داخل روغن تفت دهید. بعد از تفت دادن خلال هویج، شکر را در یک پیمانه آب جوش حل کنید و داخل تابه حاوی هویج سرخ شده بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا محلول آب و شکر جوشیده و خلال هویج در این شیره کمی بپزد. در ضمن، زعفران ساییده شده را نیز به آن اضافه کنید و پس از یکی دو جوش، زیر اجاق گاز را خاموش کنید؛ به این ترتیب مایه هویج پلو آماده می‌شود.

۳. پیاز را پوست کنده و بعد از شستن، در گوشت چرخ کرده، رنده کنید. نمک و دارچین را نیز به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید. سپس آن را به صورت کوفته‌های ریزی درآورید. داخل تابه‌ای کمی روغن بریزید و کوفته ریزه‌ها را در روغن قرار دهید و روی اجاق گاز بگذارید تا تفت داده شود. کوفته ریزه‌ها را به مخلوط هویج خلال شده اضافه کنید.

۴. در قابلمه‌ای آب را بجوشانید و برنج خیس‌خورده را به آن اضافه کنید و پس از مدتی جوشیدن، آن را آبکش کنید. در پایان قابلمه بزرگی آماده کرده و پس از ریختن نیم‌پیمانه آب و روغن در قابلمه نان یا سیب‌زمینی را کف آن بچینید؛ سپس روی آن را با لایه‌ای از برنج آبکش‌شده بپوشانید. حالا نوبت مایه هویج پلوی روی برنج است. این کار را به صورت لایه لایه آن‌قدر تکرار کنید تا مایه و برنج تمام شود. در پایان روی برنج را مقداری آب و روغن بریزید و آن را به روش معمول پخت برنج، دم کنید. سپس خلال پسته را نیز در کمی روغن تفت داده و برای تزئین آماده کنید. پس از آنکه برنج دم کشید، آن را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با خلال پسته و پلوی زعفرانی تزئین کنید.

نکات مهم

:

شما می‌توانید به جای آنکه کوفته ریزه‌ها را با خلال هویج مخلوط کنید، آنها را به هنگام کشیدن غذا در دیس، در لابه‌لای برنج بریزید.

نکته۲: بعضی‌ها هویج پلو را با مرغ بیشتر دوست دارند بنابراین به جای گوشت چرخ کرده از مرغ استفاده می‌کنند. برای این میزان هویج پلو، یک عدد یا ۵/۱ کیلوگرم مرغ نیاز است.

نکته۳: با توجه به اینکه هویج پلو دارای شیره شکر است و این شیره به ته دیگ نیز منتقل می‌شود، احتمال سوختن این غذا از دیگر پلوهای مخلوط بیشتر است؛ بنابراین یا زیر اجاق گاز را بسیار کم کنید یا اینکه از شعله پخش‌کن استفاده کنید. معمولاً حدود ۳ ربع ساعت، زمان کافی برای دم کشیدن این پلو خواهد بود.
امتیاز شما؟
like 1    dislike 0
قیمت لحظه ای دلار در بازار تهران :
 دلار : 8,409   دلار
 یورو : 9,420   یورو
 پوند : 10,625   پوند
 درهم : 2,188   درهم
بازار bazaar
فروش رایگان خودرو sale car

لطفا گزینه تایید را کلیک نمایید :

related جدیدترین مطالب مرتبط :