ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×

آموزش پخت نان هندی (naan) در خانه

آموزش پخت نان هندی (naan) در خانه

نان (naan)، در زبان انگلیسی اولین بار در سال ۱۸۱۰ و در سفرنامه آقای ویلیام توک مشاهده شده‌است. شمال هند به داشتن انواع نان بر پایه ی آرد گندم معروف است. نان هایی مثل پراتا، روتی و چاپاتی. این نان ها در کنار نان های مخصوص جنوب هند، در نواحی جنوبی هم تهیه می شوند. در این صفحه از وب سایت فایندز به آموزش پخت یک نوع نان هندی ایرانی ساده می پردازیم، لطفاً با ما همراه باشید :
naan
"Naan" (نان) is Persian and means "bread". The earliest appearance of "naan" in English is from 1810, in a travelogue of William Tooke.[5] The Persian word nān "bread" is attested in Middle Persian as n"n "bread, food", which is of Iranian origin, and is a cognate with Parthian ngn, Balochi nagan, Sogdian nγn-, and Pashto nəγan "bread".[6]

The form naan has a widespread distribution, having been borrowed in a range of languages spoken in Central Asia and the Indian subcontinent, where it usually refers to a kind of flatbread. The spelling naan is first attested in 1979,[7] and has since become the normal English spelling.
وعده : معمولاً به همراه سوپ و کاری سرو می‌شود.
خاستگاه : شبه‌قاره هند
منطقه یا ناحیه مورد مصرف : هند, افغانستان, ایران, عراق, کردستان و پاکستان

مواد لازم

:

آرد قوی یا آرد سفید نان ۳۰۰ گرم و مقداری اضافه
پودر خمیرترش یک قاشق چایخوری یا ۳ گرم
شکر دو قاشق چایخوری
نمک دو سوم یک قاشق چایخوری
یک دوم یک تخم مرغ بهم زده شده و شیر ۱۹۰-۱۸۰ گرم
ماست ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

:

۱. آرد و پودر خمیرترش، شکر و نمک را مخلوط می‌کنیم.

۲. مرحله نخست ورآمدن خمیر:شیر را ۳۶-۳۵ درجه سانتیگراد گرم کرده با تخم مرغ مخلوط می‌کنیم. ماست را هم اضافه کرده با آرد مخلوط می‌کنیم. خمیر را تا یکدست شد ورز می‌دهیم. روغن مایع را به خمیر اضافه کرده دوباره ورز می‌دهیم. تا خمیر یکدست شود. خمیر را گرد کرده روی آن را می‌پوشانیم تا خمیر یک و نیم تا دو برابر افزایش حجم پیدا کند. در دمای معمولی اتاق حدود نیم ساعت تا این مرحله طول می‌کشد. برای آزمایش انگشت خود را داخل خمیر کرده اگر جای انگشت کوچک نشد و بصورت حفره باقی ماند مرحله نخست ورآمدن خمیر به پایان رسیده است.

۳. مرحله استراحت خمیر:گاز خمیر را با فشردن خمیر خالی می‌کنیم. خمیر را به شش قسمت تقسیم می‌کنیم. هر قسمت را بصورت یک استوانه ۱۰ سانتیمتری درآورده ۲۰- ۱۵ دقیقه به خمیر استراحت می‌دهیم. می‌توان روی خمیر یک دستمال خیس قرار داد تا خمیر خشک نشود.

۴. مرحله دوم ورآمدن خمیر: خمیر را با وردنه به طول ۲۰ سانتیمتر باز می‌کنیم بدین ترتیب که یک طرف نان باریک و طرف دیگر آن پهن باشد. روی خمیرهای پهن شده را با دستمال مرطوب پوشانده ۲۰- ۱۵ دقیقه به همین حالت می‌گذاریم تا مرحلهٔ دوم ورآمدن خمیر نیز به پایان برسد. بعد از مرحله دوم ورآمدن دیگر نباید شکل خمیر را تغییر داد.

۵. خمیر را بر روی ماهیتابه‌ای که برعکس بر روی شعله قرار گرفته می‌پزیم. قرار گرفتن ماهیتابه بصورت پشت و رو بر روی شعله بدین علت است که بین شعله و نان فاصله بیشتری وجود داشته باشد و سطح نان بدون سوخته شدن بپزد.

نکته:پختن خمیر در داخل فر باعث باد کردن بیش از اندازه آن شده و نان شکل ظاهری خود را از دست می‌دهد و از نظر ظاهری به نان پیتا شبیه خواهد شد.
لیست ارزانترین لندکروز در دبی (قیمت تویوتا لندکروز جدید به تومان)
قیمت آیفون 13 در دبی چقدر است؟
قیمت خانه در کالیفرنیا چقدر است؟ (قیمت ارزانترین خانه های ویلایی به تومان)
قیمت اطلس در بازار (سود ۱۲۵ میلیونی اطلس در بازار آزاد)
ارزانترین تلویزیون 65 اینچ سال جدید (قیمت سال 1403)
لیست بهترین خودروهای آلمانی در سال 2024 (قیمت به تومان)
پرفروش ترین گوشی سال (ایرانی‌ها چه گوشی‌هایی خریدند؟)
پرفروش ترین تلویزیون 55 اینچ ایرانی (لیست 10 مدل پرفروش سال)
ارزانترین سامسونگ واچ بازار (لیست سال جدید منتشر شد)
قیمت هیوندای سفارش عمان چقدر است؟ (قیمت محصولات هیوندای)
لیست گرانترین PS5 و XBOX
مشاهده قیمت
با 100,000 تومن طلا بخر!
نمایش قیمت

ثبت نظر شما