ارزانترین‌ها پرفروش‌ها بهترین محصولات گوشی آموزش آشپزی
×
لیست پرفروش ترین گوشی ایران
مشاهده قیمت

آموزش پخت نان رول کره‌ای خوشمزه و لذیذ در خانه برای 6 نفر

آموزش پخت نان رول کره‌ای خوشمزه و لذیذ در خانه برای 6 نفر

رول کره‌ای که رول کره ای ژاپنی نیز گفته می شود، یکی از انواع نان رول که بسیار خوشمزه و لذیذ می باشد، برای آموزش نحوه ی پخت این رول بسیار خوشمزه در خانه با فایندز همراه باشید :

مواد برای درست کردن ۱۲ رول کره‌ای


1- آرد قوی گندم، آرد سفید نان ۲۵۰ گرم
2- خمیر ترش یک دوم قاشق غذاخوری (خمیر ترش باید در یخچال نگهداری شود. برخی از انواع خمیرترش نیاز به حل کردن در مایع ندارد. برخی از انواع خمیرترش را باید قبل استفاده در آب ولرم یا شیری که در خمیر استفاده می‌شود، به مدت ۱۰ دقیقه حل کرد. )
3- شکر ۲ قاشق غذاخوری
4- مک دو سوم قاشق چایخوری
5- شیر ۱۵۰-۱۶۰ میلی‌لیتر (دمای شیر نباید بیش از اندازه داغ باشد)

6- تخم مرغ (نصف یک تخم مرغ همزده )
7- کره بدون نمک برای داخل خمیر ۴۰ گرم
مواد برای روی نان

1- تخم مرغ نصف یک تخم مرغ همزده
2- آب نصف یک قاشق غذاخوری (برای مخلوط شدن با تخم مرغ جهت براق شدن روی نان)
رول کره‌ای
۱. آرد، پودر خمیرترش (نوعی که نیاز به حل شدن در آب ندارد)، شکر، نمک را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

۲. تخم مرغ را بهم زده و سپس مقدار تعیین شده را با شیر ولرم در حدود ۳۶-۳۷ درجه مخلوط کرده به مواد خشک اضافه می‌کنیم.

۳. بر روی تخته خمیر را خوب ورز می‌دهیم تا یکدست شود.

۴. کره را هم اضافه کرده ورز می‌دهیم تا سطح خمیر تیزی و پستی و بلندی خود را از دست بدهد.

۵. خمیر را گرد کرده می‌گذاریم تا به اندازه یک و نیم تا دو برابر حجم اولیه ور بیاید. در صورت عجله در کاسه بزرگی آب با دمای ۳۸ درجه می‌ریزیم و کاسه خمیر را در داخل این آب نیم گرم قرار می‌دهیم تا دمای خمیر در حدود ۳۲ درجه شود. کاسه را با نایلون می‌پوشانیم. در این صورت ور آمدن خمیر در حدود ۳۰ دقیقه طول می‌کشد.

۶. خمیر را با فرو کردن انگشت امتحان می‌کنیم که ور آمده باشد. در صورتیکه اثر جای انگشت با خمیر پر نشد مرحله اول ور آمدن به پایان رسیده است.

۷. خمیر را بر روی تخته آشپزخانه قرار داده کمی فشار می‌دهیم تا گاز آن خارج شود.

۸. با کاردک نانوایی آن را به ۱۲ قسمت تقسیم کرده آن را گرد می‌کنیم. روی آن را با دستمال نم دار پوشانده و ۱۰ دقیقه به آن استراحت می‌دهیم.

۹. یک تکه خمیر را بر روی تخته آشپزخانه با کف دست شکل داده به صورتی که به شکل مخروط در بیاید.

۱۰. روی مخروط را وردنه می‌کشیم تا ۱۵ سانتیمتر خمیر باز شود سپس از قسمت پهن شروع به لوله کردن خمیر می‌کنیم.

۱۱. سینی فر را چرب می‌کنیم یا کاغذ روغنی می‌اندازیم. خمیر شکل داده شده را بر روی سینی می‌چینیم و می‌گذاریم تا به اندازه دو برابر حجم قبلی ور بیاید. پس از ور آمدن بار دوم ور آمدن به پایان می‌رسد و خمیر آماده پختن است. روی خمیر را با برس تخم مرغ و آب می‌کشیم.

۱۲. در فری که به دمای ۱۸۰ درجه رسیده است به مدت ۱۲ یا ۱۳ دقیقه می‌پزیم.

۱۳. یک قاشق چایخوری آب را بر روی شکر ریخته وقتی رول سرد شده بر روی آن این محلول را با قاشق بصورت شیاری می‌ریزیم.
شامپو ضد ریزش
بهترین شامپو ضد ریزش مو
مشاهده لیست
خودکار
ارزانترین یخچال بازار
مشاهده قیمت
خودکار
بهترین پلی استیشن و ایکس باکس ایران
مشاهده قیمت
پرفروش ترین جاروبرقی ایران در سال 1403 (جدیدترین لیست)
آخرین قیمت قیمت طلا و سکه (کاهش قیمت سکه همچنان ادامه دارد)
قیمت محصولات هایما (سقوط قیمت هایما ۸S مدل 1403)
پیش‌ بینی قیمت سکه (قیمت سکه و طلا کاهش یافت!)
مقایسه گلکسی A55 با ردمی نوت 13 پرو پلاس (شیائومی بخریم یا سامسونگ؟)
قیمت مرسدس در دبی (لیست ارزانترین بنزهای دبی را ببینید!)
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه در اردیبهشت (روند کاهش قیمت‌ها در پیش است!)
آخرین قیمت آیفون ۱۳ (جدول قیمت گوشی سامسونگ و اپل)
ارزانترین ماشین دبی به تومان چقدر است؟ (لیست قیمت 2024)
لیست آپارتمان‌های ۵ میلیارد تومانی در تهران (جدول بهار 2024)

ثبت نظر شما