آشنایی با پیشرفته ترین گیربکس های بازار + روش صحیح استفاده از گيربكس دو كلا
امروزه با بکارگیری تکنولوژی های پرخوران یا توربوشارژر حتی در ..
ویدیویی از پرواز کامیون و سقوط بروی چندین خودرو را ببینید
ویدیویی از پرواز کامیون و سقوط بروی چندین خودرو را در یکی از ات ..
تبلیغات پیشنهاد فایندز
با آسان ثبت ، آنلاین و آسان ثبت کنید! "ثبت برند - ثبت شرکت - ثبت طرح صنعتی سایت اینترنتی ثبت آنلاین، آسان ثبت یکی از سایت های ثبت شرکت میباشد که کلیه‌ی خدمات ثبتی اعم از ثبت شرکت آنلاین ، ثبت برند - لوگو آنلاین ، انحلال شرکت آنلاین ، ثبت طرح صنعتی آنلاین و تغییرات شرکت آنلاین را در اسرع وقت انجام می‌دهد. به دلیل آنلاین بودن خدمات هیچگونه محدودیتی در ارائه خدمات در سایر شهرهای ایران وجود ندارد. ولی در فاز اول به ارائه‌ی خدمات ثبتی در شهر تهران ، قم ، اراک، کرج، سمنان، قزوین و تمام شهرستانهای استان تهران می‌پردازد و در فاز بعدی تمام ایران را تحت پوشش خدمات آنلاین ثبت خود قرار می‌دهد.
تبلیغاتسفارش آگهی
تبلیغات پیشنهاد فایندز
آشنایی با پیشرفته ترین گیربکس های بازار + روش صحیح استفاده از گيربكس دو كلا
امروزه با بکارگیری تکنولوژی های پرخوران یا توربوشارژر حتی در ..
اعتراضات در بازار تهران با آتش زدن اموال عمومی به پایان رسید
مهر نوشت: تجمع اعتراضی برخی بازاریان تهران به مدیریت اقتصادی ..
چگونه به آشپزی، حرفه ای تبدیل شویم؟ / آشنایی با 8 ترفند مهم آشپزی
عاشق غذا و آشپزی و خوردن هستید. مدام در بازارهای مختلف دنبال مو ..
اعتراض مغازه‌داران پاساژ علاءالدین و چارسو پایان یافت
کسبه پاساژ علاءالدین تهران عصر یکشنبه و پس از اعتراض صنفی حدود ..
مشخصات فنی سمند سورن جدید توربو / سورن ELX چه امکاناتی دارد؟
خودروی سمند با ظاهری جدید و در باطن سورنی‌ قوی‌تر و چالاک‌تر ..

آموزش پخت نان پیتا (Pita) خوشمزه و خانگی

آموزش پخت نان پیتا (Pita) خوشمزه و خانگی
دانلود اپلیکیشن فایندز
فروش خودرو فروش خودرو فروش ویژه خودروی شما فروش خودرو برای ثبت آگهی ویژه کلیک نمایید
نان پیتا (به انگلیسی: Pita) یا (به انگلیسی: pitta)، نان صاف و گردی است که در حدود ۲۰ سانتیمتر قطر دارد. مصرف این نوع نان در مدیترانه، خاورمیانه و شمال آفریقا بسیار رواج دارد. مواد آن را آرد گندم، نمک، خمیر ترش، شکر و آب تشکیل می‌دهند. خمیر را پس از پهن کردن، مدت نسبتاً طولانی می گذارند تا ور بیاید، بعد خمیر را در داخل فر بسیار داغ قرار می دهند. داخل خمیر شروع به باد کردن می کند و به شکل پاکت در می آید. به همین علت به انگلیسی به آن pocket bread نیز گفته می‌شود.

در داخل آن انواع مواد خوراکی برای نمونه حمص (خوراک لبنانی) (غذایی از نخود)، کباب و فلافل قرار داده می‌شود به مانند ساندویچ صرف می‌شود. این نان تاریخ چند هزار ساله در خاورمیانه دارد و منشأ پیتزا نیز دانسته شده‌است.
Pita in Greek
Pita in Greek, sometimes spelled pitta (mainly UK), also known as Arabic bread, Lebanese bread, or Syrian bread, is a soft, slightly leavened flatbread baked from wheat flour, which originated in Western Asia, most probably Mesopotamia around 2500 BC. It is used in many Mediterranean, Balkan, and Middle Eastern cuisines, and resembles other slightly leavened flatbreads such as Iranian nan-e barbari, Central and South Asian flatbreads (such as naan), and pizza crust.

مواد لازم برای تهیهٔ ۸ نان پیتا

:

1- آرد گندم ۳۰۰ گرم (در صورتی چسبندگی خمیر باید تا حدی آرد اضافه کرد.)
2- خمیر ترش ۵ گرم (خمیر ترش باید در یخچال نگهداری شود. خمیرترشی که نیاز به حل کردن در مایع ندارد. برخی از انواع خمیرترش را باید قبل استفاده در آب ولرم یا شیری که در خمیر استفاده می‌شود، به مدت ۱۰ دقیقه حل کرد.)

3- شکر ۵ گرم
4- نمک ۵ گرم

5- آب ولرم ۱۹۰ میلی‌لیتر (دمای آب بین ۴۰–۳۰ درجه)
6- روغن زیتون یا روغن مایع ۲ قاشق چایخوری=حدوداً ۸ گرم
خمیر نان پیتا
*تصویری از خمیر نان پیتا.

روش پخت :


۱. در داخل یک کاسه آرد، خمیرترش (به اینکه نیاز به حل شدن در آب دارد یا ندارد توجه شود)، شکر و نمک را مخلوط می‌کنیم. روغن و آب ولرم (در صورتی که خمیرترش از نوعی است که ابتدا باید حل شود ده دقیقه قبل آن را در آب حل می‌کنیم) به مخلوط اضافه کرده، سپس و روی تخته یا میز آشپزخانه انقدر ورز می‌دهیم تا خمیر یکدست شود در صورتیکه خمیر به دست می‌چسبد کمی آرد اضافه می‌کنیم که این حالت چسبندگی از بین برود. خمیر را بصورت گرد درآورده و به داخل کاسه بر می‌گردانیم روی کاسه را با نایلون می‌پوشانیم. هر گاه خمیر به اندازهٔ به اندازه یک و نیم تا دو برابر ور آمد خمیر آماده است.

۲. خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. هر قسمت را به صورت گرد در آورده روی خمیرها را با پارچه پوشانده ۱۵ دقیقه به همین حال خمیر را می‌گذاریم بماند.

۳. روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده هر خمیر را با وردنه به اندازه تقریبی ۲۰ سانتیمتر باز می‌کنیم. خمیرها را بدون اینکه بر روی همدیگر بگذاریم جداگانه بر روی پارچه یا بر روی کاغذ روغنی یا مستقیم بر روی سینی فر قرار داده، روی آن را می‌پوشانیم. حدود ۲۰–۱۵ دقیقه در این حالت قرار داده تا مرحلهٔ دوم ور آمدن خمیر انجام گیرد.

۴. فر را ۲۳۰ درجه گرم کرده خمیر را در داخل فر گرم شده قرار داده تا به مدت ۴ دقیقه بپزد. نان حاضر است.

نکات


برای امتحان اینکه خمیر ور آمده‌است یا خیر انگشت خود را در داخل خمیر فرو می‌کنیم اگر جای انگشت به همان صورت بصورت حفره باقی ماند خمیر آماده است و اگر اثر انگشت با خمیر پر شد، خمیرهنوز آماده نشده‌است.
اگر آب بیشتر از اندازه گرم شده باشد باعث کشته شدن مواد زندهٔ خمیرترش شده و خمیر ور نمی‌آید.
اگر خمیر بیش از اندازهٔ لازم باقی بماند و پخت نشود، خمیر ترش شده و باید دور انداخته شود.
امتیاز شما؟
like 1    dislike 0
قیمت لحظه ای دلار در بازار تهران :
دلار : 8,711   دلار
یورو : 9,982   یورو
پوند : 11,356   پوند
درهم : 2,341   درهم
بازار bazaar
فروش رایگان خودرو sale car

لطفا گزینه تایید را کلیک نمایید :

related جدیدترین مطالب مرتبط :