ارزان‌ترین خودرو بازار ایران / با 20 میلیون تومان چه خودروهایی می توان خرید ...
قیمت خودرو طی ماه‌های اخیر به طور عجیب و غریبی بالا رفته است؛ ..
ارزان‌ترین خودرو بازار ایران / با 20 میلیون تومان چه خودروهایی می توان خرید ...
قیمت خودرو طی ماه‌های اخیر به طور عجیب و غریبی بالا رفته است؛ ..
واکنش ایران خودرو به بسته شدن سایت پیش فروش خودرو ...
در حالی که قرار بود از صبح امروز پیش‌فروش علی‌الحساب 15 محصول ..
بازیگر زن هالیوود، متهم به آزار جنسی یک نوجوان شد + عکس ...
آزیا آرجنتو (Asia Argento) از نخستین بازیگرانی که هاروی واینستین را ..
جان بولتون به اسرائیل سفر کرد / حیله جدید بنیامین نتانیاهو درباره ایران چه ...
جان بولتون مشاور امنیت ملی دولت آمریکا روز یکشنبه وارد اسرائی ..
سرقت 90 میلیون دلاری بیت کوین / 3 هکــــر چینی بازداشت شدند ...
چین می‌گوید سه نفر را به ظن هک و سرقت نزدیک به ۹۰ میلیون دلار9000 ..
دانلود اپلیکیشن فایندز
درج فــوری تبلیغات
نان گیسو یا Challah Bread برای مصرف صبحانه گزینه ی بسیار مناسبی ست. همچنین این نان شیرین نیست و یک نان معمولی می باشد.
نان خالا (به زبان عبری: חַלָּה) یک نوع نان یهودی است که معمولاً در ایام مخصوص مانند شبات؛ اعیاد یهودی (به غیر از پسح) پخته و مصرف می‌شود.
Challah is a special bread in Jewish cuisine, usually braided and typically eaten on ceremonial occasions such as Sabbath and major Jewish holidays (other than Passover). Ritually-acceptable challah is made of dough from which a small portion has been set aside as an offering. Similar braided breads - such as kalach, kalács, kolach, or colac - are found in Eastern Europe, though it is not clear whether these influenced or were influenced by the traditional Ashkenazic challah.

دستور پخت شماره یک

:
مواد لازم برای دو نان گیسو:

آرد ۱۰۰ گرم
خمیر ترش نصف قاشق چایخوری (از نوع بدون نیاز به خیس کردن)
شکر یک و یک دوم قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق غذاخوری
تخم مرغ زرده و سفیده مخلوط و آب ولرم: به یک قاشق غذاخوری تخم مرغ به حدی آب ولرم اضافه کنید که جمعاً ۶۰-۶۵ میلی لیتر شود
کره ۱۰ گرم
پوست پرتقال ریز خرد شده ۳۰ گرم
گران مارنیه کمی در صورت تمایل
آرد اضافه کمی برای اینکه خمیر به دست نچسبد
یک زرده تخم مرغ که کمی آب به آن افزوده شده و کنجد برای تزیین روی نان
طرز تهیه:

گران مارنیه (در صورت تمایل) را بر روی پوست پرتقال ریخته خوب مخلوط می‌کنیم.
در یک کاسه آرد، خمیر ترش، شکر و نمک را ریخته کمی مخلوط می‌کنیم.
تخم مرغ و آب ولرم در حدود ۳۶-۳۷ درجه را مخلوط کرده به مواد با لیسک اضافه می‌کنیم.
خمیر را بر روی سطحی صاف مانند تخته گذاشته و با دست آن را بر روی تخته باز کرده دوباره بسته و باز می‌کنیم و گاهی نیز آن را بر روی تخته می‌کوبیم تا خمیر نرم شود به این ترتیب ورز می‌دهیم.
به خمیر کره را اضافه کرده دوباره چنان خمیر را ورز می‌دهیم تا بتوانیم آن را مانند کاغذ نازک و پهن کنیم اما خمیر پاره نشود.
به خمیر پوست پرتقال خرد شده را اضافه می‌کنیم.
خمیر را بخوبی گرد کرده ته خمیر را خوب به هم وصل کرده و می‌گذاریم تا به اندازه یک برابر و نیم تا دو برابر بزرگ شده و ور بیاید. اگر انگشتی که در آرد فرو کردیم اثرش در داخل خمیر بدون اینکه کوچک شود باقی ماند، خمیر بخوبی ور آمده است.
خمیر را با دست فشار می‌دهیم تا باد آن خالی شود. آن را چهار قسمت کرده گرد کرده و ته آن را خوب می‌بندیم. سپس هر قسمت را به صورت یک نوار ۱۰ سانتیمتری در میاوریم و به این چهار نوار بوجود آمده ۱۰-۵ دقیقه استراحت می‌دهیم.
بعد از استراحت هر نوار را با فشار کف و انگشتان دست بر روی تخته می‌غلطانیم تا هر نوار تا ۳۵ سانتیمتر درازا داشته باشد. می‌توان این دو نوار را از وسط نصف کرد و بافت را با چهار نوار انجام داد.

روش بافت:به طرز بافتن در یوتیوب توجه کنید. در روش بافتن با دو نوار بلند لازم است. در این روش بافت دو نوار اول به اینصورت قرار می‌گیرند که نوار عمودی زیر و نوار افقی رو آن قرار گرفته تشکیل یک ضربدر می‌دهند. نکته:می‌توان این دو نوار را از وسط نصف کرد و کار بافت را با چهار نوار با یک مرکز مشترک آغاز کرد.

پس از پایان بافت نان را بر روی کاغذ آشپزی روی فر قرار داده تا خمیر بافته شده اندازه اش یک برابر و نیم تا دو برابر اندازه اولیه شود. سپس روی نان را با برس تخم مرغ می‌کشیم و کنجد روی آن می‌پاشیم.
در فری که با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است به مدت ۱۵ دقیقه می‌پزیم.

Challah Bread

دستور پخت شماره دو

:
مواد لازم:

آرد: ۶ تا ۸ پیمانه
آب یا شیر: ۲ پیمانه
عسل :یک دوم پیمانه
روغن مایع: یک چهارم پیمانه
تخم مرغ: ۳ عدد
نمک: یک قاشق غذاخوری
خمیر ترش: ۲ قاشق غذاخوری
یک زرده تخم مرغ و کنجد برای تزیین روی نان
طرز تهیه:

نکته:برخی از انواع خمیر ترش نیاز به خیسانده شدن ندارد. بنابر این تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کرده داخل استند میکسر می‌ریزیم. در صورت نبود استند میکسر نیمی از آرد را با مواد مخلوط کرده خمیر نرمی به دست می‌آید که آن را بر روی سطح صافی گذاشته به قدری خمیر به همراه ورز دادن اضافه می‌کنیم تا خمیر به دست نچسبد.

خمیر را می‌گذاریم یکساعت بماند تا ور بیاید.
خمیر را پی از ور آمدن به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم.
هر قسمت را به چهار قسمت تقسیم کرده و آن را بصورت رول در میاوریم. سر رول‌ها را به یکدیگر وصل کرده آن را می‌بافیم.
فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم.
می‌گذاریم تا خمیر برای بار دوم ور بیاید. روی آن را با برس تخم مرغ و آب می‌مالیم و روی آن کنجد می‌پاشیم.
در فر به مدت ۳۵ دقیقه می‌پزیم.

امتیاز شما؟
like 1    dislike 0
قیمت لحظه ای دلار در بازار تهران :
دلار : 10,560 دلار
 یورو : 12,120   یورو
 پوند : 13,480   پوند
 درهم : 2,895   درهم
بازار bazaar
فروش رایگان خودرو sale car

لطفا گزینه تایید را کلیک نمایید :

related جدیدترین مطالب مرتبط :